2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar çarşamba kontrole gideceğiz 29+6 olmuş oluyor yaklaşık olarak kaç gram olması lazım acaba . Birde kontrollerimiz ne zaman sıklaşır acaba

Günaydın kızlar
Bebek bezi, arabası, beşik
Harıl harıl araştırmaya başladımm
Günaydın beşiğini ikeadan alacağız kasım sonu gibi . Bebek arabası baby plus canyon bakır modeli . Bebek bezi molfix püre&soft

Evet o modeli görüp kaydetmiştim . Üç sitede de aynı fiyat . Sanırım ıkeada ucuz. Pusetli istiyorum ben de. Sleepy nasıl sizce bebek bezi, çok tercih eden var
Bir arkadaşım sleepnin bebek kirlettiği zaman çok ağırlaştığını söylemişti ilk zamanlar iyi ama sonra sorun oluyor diyordu . Nedense ben sleep ye hiç ısınamadım bakmadım da açıkçası

Yarım gün yoğun şekilde baktım sitelere , kafam allah bullak oldu valla. Belki de en iyisi kafanı yormadan e-bebek e gidip almak. O bezin 1 numarasını mı aldınız
E bebekteki arabayi baya alan var. Ben biraz buyuk kaliyo arabaya sigmiyo diye pierre cardini teecih ettim. Satici da baya övdu. Aldim bakalim. Bezin 1 numarasi evet. Nette en cok onu öneriyordu anneler. Baslanguc icin onu alayim.dedim. 56 li 1 paket aldim. Bebek cabuk buyuyor falan diye yazdiklarindan 1 paket yeter dedim. Ilerde bakicam. Sleepy dr cok alan var. Ama prima tabi yillarin markasi. O nedenle onu tercih ettim

Günaydın kızlar
Bebek bezi, arabası, beşik
Harıl harıl araştırmaya başladımm
Beşiği hepsburada dan aldım hem anne yanı oluyor hem buyuyebiliyor vs cok fonksiyonlu geldi model olarak ikeaninkine benziyor. Bez sleepy tercih ettim prima cok daha fazla kimyasal içeriyor beşiği doğum zaten kışa geldiği için doğumdan sonrasına erteledim ana kucağı kullanacağız ilk dönem için.

Ay zaman geçmiyor sanki bana mı öyle geliyor acaba kontrol günleri gelmiyor
Ben her zaman gelsin istemiyorum doğum yaklaştıkça korku da yaklaşıyor sezaryen

Sonra tıp fak. Olduğu için aşırı kalabalık. Onu sevmiyorum ilk gebeligimde özele gidiyordum çok güzeldi rahattım. Burda da rahatsız değilim de ne bileyim korkum çok fazla

Bende korkuyorum doğumdan değil de sanki onu düşünmüyorum . Doğumdan sonra yaşayacaklarımdan korkuyorum eşim bebeğin ismini ailesine söyleyemiyor bir türlü gerginim İnan

Bende korkuyorum doğumdan değil de sanki onu düşünmüyorum . Doğumdan sonra yaşayacaklarımdan korkuyorum eşim bebeğin ismini ailesine söyleyemiyor bir türlü gerginim İnan
Doğumdan sonra hiç korkma canim inan 40 yıllık anne gibi bakarsın emin ol.ayrica bebek sizin bebeğiniz istediğiniz adı koyarsiniz. Eninde sonunda öğrenecekler geçer gider.

Doğumdan sonra hiç korkma canim inan 40 yıllık anne gibi bakarsın emin ol.ayrica bebek sizin bebeğiniz istediğiniz adı koyarsiniz. Eninde sonunda öğrenecekler geçer gider.
Bebeğe bakmak değil ya bendeki sorun . Kv gelecek annem gelecek sonra ben kp i davet edeceğim çünkü eninde sonunda görmek isteyecek onlar gidecek babamla kardeşim gelecek filan kalabalık olunacak şehir dışındayız ondan böyle . Geriliyorum bu işler yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…