2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Uyanıkken sürekli kucakta napacaksak
Benim oğlum sürekli kucak istemiyor ama ilgi istiyor yanından ayrılayım veya ona bakmayayım hemen ağlıyor illa konuşcaz veya oyun oynıcaz

Yemin ederim biraz gücüm olsa kv demden hiç yardım almazdım eşim bile bigün bizi şuna muhtaç ettin ya falan dedi kendi annesi için kötü bişey asla yapmıyo bebeğe güzel bakıyo ama bir gün bakıyo hemen kaçıyo eve gidince yüz kere arar naptınız diye ee kalsaydın bende bi nefes alsaydım yemek yapcam diye evine gidiyo resim çekicem diye uyuyan çocuğu uyandırıyo herkesi facetime arıyıp gösterir sanki devamlı bakıyoda şimdi annemin yanına geldim yine biraz rahatladım hamileyken söleniyodum ay bi doğursam diye şimdi bi büyüse diye söleniyorum inşallah böyle devam etmez hayat falan pek kalmadı açıkcası kendini bırakmayan arkadaşları tebrik ediyorum walla

Benimki tüm gün 2 saat uyumadı toplamda. Uyuyup uyanıyor sürekli. Mutfağı 6 7 saatte topladım nerdeyse
Aynı benimkidertleri neyse
Kızlar ya benim kide öyle oldu 3 gün kafayı yiyecek gibi oldum atak filan sanmıştım Allah kolaylık versin çok zor ve ilk başladığı zaman yorulsun öyle uyusun nasılsa ağlamıyor demek uykusu yok diye kendi haline bıraktığım gün başladı oğlumda saatini şaşırmazdım uykusunun bunda okadar kasmıcam dedim ama yok uykusu kaçınca çıldırıyor resmen eltim gile gittiğimiz akşam hastalık bulaşmasın diye ayağımda sallayıp zorla uyuttum sonra derin daldı ertesi günde sabah çok bekletmeden uyuttum uykusunu alınca biraz daha düzene girdi bazen kısa bazen uzun uyuyor yine hamdolsun şimdi ikisinide uyuttum sizin yanınıza geldim koca haberlere doyamadı

Baksa ne oluyosa bunda benimkide kaçıyo ilkinde annem bakarken burnumdan getirip eşimi dolduruyodu ilk torun bilmem ne eşimle ne kavgalarımız oldu babanne bi adım öndedir bile demişliği var eşimin(tabi altta kalmadım halt et sen binbir sancıyla o kadının kızı baba yaptı seni öncelik varsa onundur dedim) şimdi tam ihtyaç var çok fazla gelip gitmez yemek falan gönderid o kadar

Burası olmasa kafayı yerim benbizde çocukları bölüştük eşimle uyutuyoruz uyudu şimdilik benimkide

Senin kv öyle benim annem öyle bi yanıma geliyor aklı diğerlerin de kalıyor gidince arıyor telefonla bunaltıyor naptın diye misal şimdi rektosel var uzanıp dinlenmem bol bol kegel çalışmam lazım bana diyordu gel ama Mart ortası Almanya’dan misafirim var onlarla çakışma yani 1,2 ay kal demiyor onlar gelmeden dön evine diyor dünde artık gelme zaten bu saatten sonra bayramda kocanla gelirsin dedi öyle zoruma gitti ki güya Ramazan’da çağırmıştı bakan kolaylık olsun diye en yardıma ihtiyacım olduğu şu zamanda bi çağırıp ilgilenmedi geleyim dediğimde hava soğuk salgın var kal dedi şimdide misafir var gelme artık diyor

Benim oğlum sürekli kucak istemiyor ama ilgi istiyor yanından ayrılayım veya ona bakmayayım hemen ağlıyor illa konuşcaz veya oyun oynıcaz
Yok ya bugün belim elim koptu bide oturunca sevmiyo gezmekten ayaklarım zonkluyo kolikti alıştı kucağa

Uzakta mı ailen

Burası olmasa kafayı yerim benbizde çocukları bölüştük eşimle uyutuyoruz uyudu şimdilik benimkide
O uyutursa 12 de uyutuyor yazık kıyamıyorum ben yatırıyorum bebeği zaten tutmaz bile çok ürker inciticem diye geçen sallayıp uyutmuş şok geçirdim Ender bir durum
Aynen arkadaşlarla konuşup dertleşmek yalnız kalmadığımı bilmek Benin’de çok rahatlatıyor

Benimki büyükya yanına yatıp uyutuyo bu zamana kadar onuda yapmıyodu doğumdan geldim 1 ay ikisiyle yattım hastalanınca mecbur kaldı

Evet Bursa dalar ben Konya da görümcelerim İstanbulda kayınvalidemde onlarla yatalak
Bursayı çok severim ilk görev yerimne mutluymuşum o zamanlar nişanlıydım her hafta sonu ankaraya gelirdim derdime ne varsa şimdiki aklım olsa yer içer uyurdum bol bol

Walla gerçekten çok ilginçler bizimkide yalandan bi yemek yapıyo onu da artık eşim dedi yap diye onu gönderir sonrada arıyo kızım yemekleri beğendinmi normal yemek işte 30 kere teşekkür mü ediym napıym bir gün ona bıraktık biz gelince akşama kadar hiç bi iş yapamadım diye söylendi lafa gelince canım torunum herşeyim bitanem çok özlüyorum falan diyo icraat sıfır bazen gıcık oluyorum

Canım walla gözleri yemiyo bakmayı heralde benim annemde 9 saatlik mesafe uzakta baya gelmediler yanıma ben dayanamadım onların yanına geldim artık kibarlığı bıraktım kendi anneme bakmak zorundasın fln diye söleniyorum başka türlü kibarlıktan anlamıyolar sen şimdi üzülüyosun annene söle istersen ayarla planını yardımcı ol diye içine atma

Ay sen yazınca ilk doğumum aklıma geldi benide kv çok arardı naptı nasıl şimdi napıyo diye darlardı bebek yani ne yapabilir en son bazı olaylar olunca bi cinnet herşeyi çözmüştü o anan dakika başı aramasın beni dedim daha çok sık arayamıyoama ben çalıştığım zamanda annemde kv de yakınıma taşındı oğluma 1 er hafta bakıyolardı o konuda hakkını yiyemem çok güzel bakıyo

Yok canım ya gidip tavır surat görüp iki çocukla eşimin yanında rezil olup geri dönmekte var daha önce yaşadım bak yapamıyorsun orda diye ayağı yer tutuyor hatta sevmiyorlar seni diyor oğlumu orada hasta etti annem ben sen yaptın deyince başıma etmedik bırakmadı ama yavrum 3 yıllık ömrünce sadece 1 kere öyle hastalandı Rabbim birdaha vermesin bekliyorum utanıp derse misafir engel değil kötüsün çıkgel ozaman gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…