- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Kendi ailem de eşimin ailesi de istiyor ama yapmayacağım çok net söyledim soran akrabalara da yapmayacak diyor annem ümidi kesmişBu misafir işinden hiç hoşlanmıyorum artık. Kv Mevlüt yapalım diye tutturdu. Bi de o çıktı başıma
Canım benimki yapmayacak diyince herkes bu defa sırayla bebek görmeye geliyor. Yüz defa hazırlık yapma mevzusu çıkıyor ortaya. Şu anda gelelim diyen akrabaları Mevlüt yapılacak diye püskürtüyorum. 3 grubu kabul ettim temizlik hazırlık bi de 5 saat oturuyorlar şaka gibiKendi ailem de eşimin ailesi de istiyor ama yapmayacağım çok net söyledim soran akrabalara da yapmayacak diyor annem ümidi kesmiş
Benimki de uyumayınca az önce son çare banyo yaptırdık. Sızdı şimdilik bakalım2saattir uyutmaya çalışıyorum yok uyumuyor çocuk dün ne güzel 10da uyumuştu
Valla babamız çoktan uyudu ben uğraşıyorum sinirlerim bozuluyor git gide ağladıkçaBenimki de uyumayınca az önce son çare banyo yaptırdık. Sızdı şimdilik bakalım
2 gündür bizimde kaydı gece uykusu saatimiz hayrdır inş2saattir uyutmaya çalışıyorum yok uyumuyor çocuk dün ne güzel 10da uyumuştu
Şimdi uyur gibi oldu ya bakalım bi kaç kere hızlıca salladım kucağımda sonra bi de pişman oldum2 gündür bizimde kaydı gece uykusu saatimiz hayrdır inş
Ya bir kere bende yapmistim sinirle cok kotu oldum sonra gozlerine bakinca anliyorum seni ama yapmayalim bir dahaŞimdi uyur gibi oldu ya bakalım bi kaç kere hızlıca salladım kucağımda sonra bi de pişman oldum
Ah cani ya kabul etme gercekten Allah bebise uyku versin sanada sabir ama ceyizinle getirmedin bebegi unutma esinde baksin az yada ogresnsin ev isini bi zahmetAh kk kizlari ah...
Benim ailem uzakta,bir kiz kardesimle babannem halam var onlar da cok bana yardimci degil isleri gucleri var,babanne yasli. Esimin ailesi de uzak. Esim yardim etmeye ve temizlige ve de yemege de uzak...
Ben gun icinde uyutuyorum bulasik hizli bir sekilde süpürge,yapabilirsem yemek yapamazsam corba ya da baba 6da gelir sekerlemesini yaparken bakar o sirada ne pişirirsem. Dogumdan once piril pirilyaptigim ev yok sanirsin 2 yildir eve dokunulmamis. Sobanin pisligi her gun. Halida yer yer kusmuklar silsem de iz cikmadi .balkonda surekli dolan çöp,utulenmeden giyilen kıyafetler,havlular, bi bebise ütü. kendim arada aynâya bakiyorum o kadar
Misafir 3 5 agirladim bir sey yapmadim vallahi bi kek koydum bi kuruyemis cay. Gitmiyolar gercekren 5 saat oturuyolar. Yani aksam 7 gibi gelen 12de gidiyor. Ustelik salon sicak diger odakar soğuk emzirmek icin heo soguk odaya gecip elektrikli isiticiyla idare ediyorum o anlik. Anlayis 0. Hadi colugu cocugu olmayani anlarim da cocuk sahibi olanlar hic mi dusunmuyo cocuk yormustur biz yormayalim diyemiyolaar. Ay bana gece gece geldileryine de mutluyum. Oglumun kokusu yeter..Komşulara falan yuz vermiyorum cunku gelelim diyecekler wsapta hep disardayiz biz imaji ciziyorum. Icim gidiyo opuyolar elleri temiz degil mi bilmiyorum kimse elimi yikamiyor eve gelince. Ilerde de misafir zaman ayiracagima oglumla oyun yapar oynarim. Hic sevmem zaten bos lakirdiyi. Bir de tvyi de takip ediyolar bebeye geldiniz diziden sizene o anda. Ben yapmiycam yok yok yok bebe gormeue 3 aydan sonra gidicem 1 saat kalicam. Saygilar efenim,havalar usiniyor her sey guzel olacak insallah
İlk defa yaptım zaten bi daha da yapmam çok pişman oldum sonraYa bir kere bende yapmistim sinirle cok kotu oldum sonra gozlerine bakinca anliyorum seni ama yapmayalim bir daha
DuygularımAh kk kizlari ah...
Benim ailem uzakta,bir kiz kardesimle babannem halam var onlar da cok bana yardimci degil isleri gucleri var,babanne yasli. Esimin ailesi de uzak. Esim yardim etmeye ve temizlige ve de yemege de uzak...
Ben gun icinde uyutuyorum bulasik hizli bir sekilde süpürge,yapabilirsem yemek yapamazsam corba ya da baba 6da gelir sekerlemesini yaparken bakar o sirada ne pişirirsem. Dogumdan once piril pirilyaptigim ev yok sanirsin 2 yildir eve dokunulmamis. Sobanin pisligi her gun. Halida yer yer kusmuklar silsem de iz cikmadi .balkonda surekli dolan çöp,utulenmeden giyilen kıyafetler,havlular, bi bebise ütü. kendim arada aynâya bakiyorum o kadar
Misafir 3 5 agirladim bir sey yapmadim vallahi bi kek koydum bi kuruyemis cay. Gitmiyolar gercekren 5 saat oturuyolar. Yani aksam 7 gibi gelen 12de gidiyor. Ustelik salon sicak diger odakar soğuk emzirmek icin heo soguk odaya gecip elektrikli isiticiyla idare ediyorum o anlik. Anlayis 0. Hadi colugu cocugu olmayani anlarim da cocuk sahibi olanlar hic mi dusunmuyo cocuk yormustur biz yormayalim diyemiyolaar. Ay bana gece gece geldileryine de mutluyum. Oglumun kokusu yeter..Komşulara falan yuz vermiyorum cunku gelelim diyecekler wsapta hep disardayiz biz imaji ciziyorum. Icim gidiyo opuyolar elleri temiz degil mi bilmiyorum kimse elimi yikamiyor eve gelince. Ilerde de misafir zaman ayiracagima oglumla oyun yapar oynarim. Hic sevmem zaten bos lakirdiyi. Bir de tvyi de takip ediyolar bebeye geldiniz diziden sizene o anda. Ben yapmiycam yok yok yok bebe gormeue 3 aydan sonra gidicem 1 saat kalicam. Saygilar efenim,havalar usiniyor her sey guzel olacak insallah
Ben de yaptım ondanŞimdi uyur gibi oldu ya bakalım bi kaç kere hızlıca salladım kucağımda sonra bi de pişman oldum
Aman kızlar kolik annelerinde olur en çok dayanamayıp yapar ama sarsılmış bebek sendromu olur ilk oğlumda aralıksız ağlardı ama canı yana yana hemde çok daraldığımda gidip bir odada bağırır ağlardım az biraz yalnız bırakırdım bebeği stres atıp öyle giderdim yanına bende emmeyince sesimi yükselttim çok kızıyorum kendime Allah bize sabır versin inşBen de yaptım ondan
Bende o durumdayım ağlayınca çıldırıyorum kolik beter bişeymişAman kızlar kolik annelerinde olur en çok dayanamayıp yapar ama sarsılmış bebek sendromu olur ilk oğlumda aralıksız ağlardı ama canı yana yana hemde çok daraldığımda gidip bir odada bağırır ağlardım az biraz yalnız bırakırdım bebeği stres atıp öyle giderdim yanına bende emmeyince sesimi yükselttim çok kızıyorum kendime Allah bize sabır versin inş
Q çok üzüldüm yazdıklarına ama inan benzer şeyler yaşıyoruz biz de dün eşimle çok fena tartıştık ağlaya ağlaya emzirdim bende bence bu lohusalık 40 gün falan değil ben hala kendimi toparlamış değil sağlık sorunum da var doktor ameliyat diyor tuvalete gittiğimde ben orada ağlıyorum kız içerde kimse yok yanımızda ama annmel yengem memleketten gelip bende kaldı başta 25 gün keşke gelmesdlerdi dedidiğim çok gün o zamanda bugüne kadar sn büyük tartışmamızı yaşamıştık eşimle geçer inşallah bugünlerdeÇok zor bir 15 gün geçirdim kızlar . Önce çok sık misafir ağırlamaya başladım. Sonra faranjit oldum bebeği bırakacak kimseniz yoktu bebekle gece acile gitmek zorunda kaldık serum bağladı doktor bebek bekliyor diye acele ettirdim serum hızlı gitti tansiyonum düştü bayıldım. Birkaç gün sonra kv geldi o sinir etti insanı strese girdim eşimle tartıştık kv yüzünden . Cuma günü de kp geldi yüzümde full makyaj üstüm başım çok düzgündü bana diyor ki tarlada çalışan kadınlar gibi olmuşsun öyle zoruma gitti ki size anlatamam . Kendimi hiç bırakmadım bebekten sonra ev düzen kendim çok iyiyim aslında kendimle gurur duyuyorum . Kp in bu sözlerine de üzüldüm bir sürü ağladım . Bebeği bugün tarttım 22 şubattan beri 100 gram almış galiba ağlaya ağlaya bebek emzirdiğim için bence sütüm hiç yahramadıbugün ilk kez kanguru ile dışarı çıktık yürüdüm yürüdüm öyle iyi geldi ki
Konuşacak hal kalmıyor insanda artık çok iyi bilirim o uykusuzluğuBende o durumdayım ağlayınca çıldırıyorum kolik beter bişeymişbizimde gece çok kötüydü 15 dk uyanıp emiyo hiç uyuyamadım
Biz de çok fena kapıştık. Hiçbir şey yapma sadece çocuğa bak diyor. Kendisi çok yoruluyormuş zaten çalışırken bütün gün.Ben zaten o yüzden izne ayrılmışım. Yer değiştirsek acaba yapabilecek mi. Ben çalışırken bu kadar yorulmuyordum ki. O kadar sinirim bozuldu ki ben de epey ağladım. Ben yapmasam kendi yapacak sanki işleri ve tüm gün bebek bakmak kolay bir şey gibi davranıyor.Q çok üzüldüm yazdıklarına ama inan benzer şeyler yaşıyoruz biz de dün eşimle çok fena tartıştık ağlaya ağlaya emzirdim bende bence bu lohusalık 40 gün falan değil ben hala kendimi toparlamış değil sağlık sorunum da var doktor ameliyat diyor tuvalete gittiğimde ben orada ağlıyorum kız içerde kimse yok yanımızda ama annmel yengem memleketten gelip bende kaldı başta 25 gün keşke gelmesdlerdi dedidiğim çok gün o zamanda bugüne kadar sn büyük tartışmamızı yaşamıştık eşimle geçer inşallah bugünlerde
Birde bebek 39. Gün meme reddine başladı 18 gün çabaladım yırttım kendimi bırakmasın diye bittim sinirlerim alt üst oldu . Valla kimseyi göresim yok herkesten nefret ettimQ çok üzüldüm yazdıklarına ama inan benzer şeyler yaşıyoruz biz de dün eşimle çok fena tartıştık ağlaya ağlaya emzirdim bende bence bu lohusalık 40 gün falan değil ben hala kendimi toparlamış değil sağlık sorunum da var doktor ameliyat diyor tuvalete gittiğimde ben orada ağlıyorum kız içerde kimse yok yanımızda ama annmel yengem memleketten gelip bende kaldı başta 25 gün keşke gelmesdlerdi dedidiğim çok gün o zamanda bugüne kadar sn büyük tartışmamızı yaşamıştık eşimle geçer inşallah bugünlerde
Evet bu sefer tek tek geliyolar doğru diyosun her seferinde hazırlık yapıp yoruluyorum Ama razıyım çoğu bitti sayılır bi de Mevlüt yok deyince bazıları anneme hediye bırakıp gitmişCanım benimki yapmayacak diyince herkes bu defa sırayla bebek görmeye geliyor. Yüz defa hazırlık yapma mevzusu çıkıyor ortaya. Şu anda gelelim diyen akrabaları Mevlüt yapılacak diye püskürtüyorum. 3 grubu kabul ettim temizlik hazırlık bi de 5 saat oturuyorlar şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?