2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
2saattir uyutmaya çalışıyorum yok uyumuyor çocuk dün ne güzel 10da uyumuştu

Kendi ailem de eşimin ailesi de istiyor ama yapmayacağım çok net söyledim soran akrabalara da yapmayacak diyor annem ümidi kesmiş
Canım benimki yapmayacak diyince herkes bu defa sırayla bebek görmeye geliyor. Yüz defa hazırlık yapma mevzusu çıkıyor ortaya. Şu anda gelelim diyen akrabaları Mevlüt yapılacak diye püskürtüyorum. 3 grubu kabul ettim temizlik hazırlık bi de 5 saat oturuyorlar şaka gibi

Ah kk kizlari ah...
Benim ailem uzakta,bir kiz kardesimle babannem halam var onlar da cok bana yardimci degil isleri gucleri var,babanne yasli. Esimin ailesi de uzak. Esim yardim etmeye ve temizlige ve de yemege de uzak...
Ben gun icinde uyutuyorum bulasik hizli bir sekilde süpürge,yapabilirsem yemek yapamazsam corba ya da baba 6da gelir sekerlemesini yaparken bakar o sirada ne pişirirsem. Dogumdan once piril pirilyaptigim ev yok sanirsin 2 yildir eve dokunulmamis. Sobanin pisligi her gun. Halida yer yer kusmuklar silsem de iz cikmadi . balkonda surekli dolan çöp,utulenmeden giyilen kıyafetler,havlular, bi bebise ütü. kendim arada aynâya bakiyorum o kadar
Misafir 3 5 agirladim bir sey yapmadim vallahi bi kek koydum bi kuruyemis cay. Gitmiyolar gercekren 5 saat oturuyolar. Yani aksam 7 gibi gelen 12de gidiyor. Ustelik salon sicak diger odakar soğuk emzirmek icin heo soguk odaya gecip elektrikli isiticiyla idare ediyorum o anlik. Anlayis 0. Hadi colugu cocugu olmayani anlarim da cocuk sahibi olanlar hic mi dusunmuyo cocuk yormustur biz yormayalim diyemiyolaar. Ay bana gece gece geldiler yine de mutluyum. Oglumun kokusu yeter..Komşulara falan yuz vermiyorum cunku gelelim diyecekler wsapta hep disardayiz biz imaji ciziyorum. Icim gidiyo opuyolar elleri temiz degil mi bilmiyorum kimse elimi yikamiyor eve gelince. Ilerde de misafir zaman ayiracagima oglumla oyun yapar oynarim. Hic sevmem zaten bos lakirdiyi. Bir de tvyi de takip ediyolar bebeye geldiniz diziden sizene o anda. Ben yapmiycam yok yok yok bebe gormeue 3 aydan sonra gidicem 1 saat kalicam. Saygilar efenim,havalar usiniyor her sey guzel olacak insallah

Ah cani ya kabul etme gercekten Allah bebise uyku versin sanada sabir ama ceyizinle getirmedin bebegi unutma esinde baksin az yada ogresnsin ev isini bi zahmet

Duygularım

Ben de yaptım ondan
Aman kızlar kolik annelerinde olur en çok dayanamayıp yapar ama sarsılmış bebek sendromu olur ilk oğlumda aralıksız ağlardı ama canı yana yana hemde çok daraldığımda gidip bir odada bağırır ağlardım az biraz yalnız bırakırdım bebeği stres atıp öyle giderdim yanına bende emmeyince sesimi yükselttim çok kızıyorum kendime Allah bize sabır versin inş

Bende o durumdayım ağlayınca çıldırıyorum kolik beter bişeymişbizimde gece çok kötüydü 15 dk uyanıp emiyo hiç uyuyamadım

Q çok üzüldüm yazdıklarına ama inan benzer şeyler yaşıyoruz biz de dün eşimle çok fena tartıştık ağlaya ağlaya emzirdim bende bence bu lohusalık 40 gün falan değil ben hala kendimi toparlamış değil sağlık sorunum da var doktor ameliyat diyor tuvalete gittiğimde ben orada ağlıyorum kız içerde kimse yok yanımızda ama annmel yengem memleketten gelip bende kaldı başta 25 gün keşke gelmesdlerdi dedidiğim çok gün o zamanda bugüne kadar sn büyük tartışmamızı yaşamıştık eşimle geçer inşallah bugünlerde

Biz de çok fena kapıştık. Hiçbir şey yapma sadece çocuğa bak diyor. Kendisi çok yoruluyormuş zaten çalışırken bütün gün.Ben zaten o yüzden izne ayrılmışım. Yer değiştirsek acaba yapabilecek mi. Ben çalışırken bu kadar yorulmuyordum ki. O kadar sinirim bozuldu ki ben de epey ağladım. Ben yapmasam kendi yapacak sanki işleri ve tüm gün bebek bakmak kolay bir şey gibi davranıyor.

Birde bebek 39. Gün meme reddine başladı 18 gün çabaladım yırttım kendimi bırakmasın diye bittim sinirlerim alt üst oldu . Valla kimseyi göresim yok herkesten nefret ettim

Evet bu sefer tek tek geliyolar doğru diyosun her seferinde hazırlık yapıp yoruluyorum Ama razıyım çoğu bitti sayılır bi de Mevlüt yok deyince bazıları anneme hediye bırakıp gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…