- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Aynı benim eşimde bunu diyo benim annem yardıma geliyoya biri bebekle ilgilenirken biri iş yapsbilirmiş anca yetişiyoki oğlanı kaldır kahvaltısı kreşe bırakması yemek hazırlaması derken ikimizinde perti çıkıyo akşam az olsun bak diyorum büyükle ilgileniyorum diyo beni delirtiyo bi baktığı tuvalet banyo yada yemek yerken idare ediyoBiz de çok fena kapıştık. Hiçbir şey yapma sadece çocuğa bak diyor. Kendisi çok yoruluyormuş zaten çalışırken bütün gün.Ben zaten o yüzden izne ayrılmışım. Yer değiştirsek acaba yapabilecek mi. Ben çalışırken bu kadar yorulmuyordum ki. O kadar sinirim bozuldu ki ben de epey ağladım. Ben yapmasam kendi yapacak sanki işleri ve tüm gün bebek bakmak kolay bir şey gibi davranıyor.
İyi yapmışsın cnm walla bazen o cinnet anları düzeltiyo herşeyi bizimkide çocuğa güzel bakmasa kal demem hayatta idare ediyoruz işteAy sen yazınca ilk doğumum aklıma geldi benide kv çok arardı naptı nasıl şimdi napıyo diye darlardı bebek yani ne yapabilir en son bazı olaylar olunca bi cinnet herşeyi çözmüştü o anan dakika başı aramasın beni dedim daha çok sık arayamıyoama ben çalıştığım zamanda annemde kv de yakınıma taşındı oğluma 1 er hafta bakıyolardı o konuda hakkını yiyemem çok güzel bakıyo
Sen de haklısın gidip daha çok canın sıkılcağına benim annemde öle diyince vicdan yapsın diye istemsiz devamlı telefonda kötüyüz imajı veriyorum sonra kendi psikolojim bozuluyo insan bazı şeyleri idare ediyo artık allah korusun bende en çok hastalık zamanı ihtiyaç oluyo ondan korkuyorum şimdi diyorum çocuk büyüsün kimseyi çağırmıcam diye ama her dediğimi yuttum bundada büyük konuşmıcam artık:)Yok canım ya gidip tavır surat görüp iki çocukla eşimin yanında rezil olup geri dönmekte var daha önce yaşadım bak yapamıyorsun orda diye ayağı yer tutuyor hatta sevmiyorlar seni diyor oğlumu orada hasta etti annem ben sen yaptın deyince başıma etmedik bırakmadı ama yavrum 3 yıllık ömrünce sadece 1 kere öyle hastalandı Rabbim birdaha vermesin bekliyorum utanıp derse misafir engel değil kötüsün çıkgel ozaman gidicem
Walla eşlerin çoğunluğu aynı sanırım bebek kucağımda kaç kere ağladım kendisi salonda oturuyodu aynı cümleyi kurdu ben evle ilgileniym bana bebek bak deme diye halbuki akşam 2 saat baksa ben bi yenilenip gelsem ztn kendim çocuğumu bırakmak istemiyprum önceden annemlerin yanına gelmemi istemezdi ayrılmayalım diye şimdi kendisi güle oynaya getirdi beni kaçarakta döndü şaka gibiler ben onlarında depresyona girdiğini düşünüyorum artık çok zormuş çokkBiz de çok fena kapıştık. Hiçbir şey yapma sadece çocuğa bak diyor. Kendisi çok yoruluyormuş zaten çalışırken bütün gün.Ben zaten o yüzden izne ayrılmışım. Yer değiştirsek acaba yapabilecek mi. Ben çalışırken bu kadar yorulmuyordum ki. O kadar sinirim bozuldu ki ben de epey ağladım. Ben yapmasam kendi yapacak sanki işleri ve tüm gün bebek bakmak kolay bir şey gibi davranıyor.
Bizim durumlar zor özellikle sanırım sadece ikimiz varız kolik bebeği olan yinede idare ediyoruz çok zor çünkü ailende neden o kadar katı anlamadımSen de haklısın gidip daha çok canın sıkılcağına benim annemde öle diyince vicdan yapsın diye istemsiz devamlı telefonda kötüyüz imajı veriyorum sonra kendi psikolojim bozuluyo insan bazı şeyleri idare ediyo artık allah korusun bende en çok hastalık zamanı ihtiyaç oluyo ondan korkuyorum şimdi diyorum çocuk büyüsün kimseyi çağırmıcam diye ama her dediğimi yuttum bundada büyük konuşmıcam artık:)
Aynı ya aynıı tuvalete gidicem 2 dkka tut diyorum banyo yapıcam uyurken başında dur diyorum bi geliyorm bebek ağlıyo ben annemi çağırym diyo sonrada annesi de bazen işim var diyo en son çare beni annemlern yanına getirdi rahatladı beyefendiAynı benim eşimde bunu diyo benim annem yardıma geliyoya biri bebekle ilgilenirken biri iş yapsbilirmiş anca yetişiyoki oğlanı kaldır kahvaltısı kreşe bırakması yemek hazırlaması derken ikimizinde perti çıkıyo akşam az olsun bak diyorum büyükle ilgileniyorum diyo beni delirtiyo bi baktığı tuvalet banyo yada yemek yerken idare ediyo
Walla eşlerin çoğunluğu aynı sanırım bebek kucağımda kaç kere ağladım kendisi salonda oturuyodu aynı cümleyi kurdu ben evle ilgileniym bana bebek bak deme diye halbuki akşam 2 saat baksa ben bi yenilenip gelsem ztn kendim çocuğumu bırakmak istemiyprum önceden annemlerin yanına gelmemi istemezdi ayrılmayalım diye şimdi kendisi güle oynaya getirdi beni kaçarakta döndü şaka gibiler ben onlarında depresyona girdiğini düşünüyorum artık çok zormuş çokk
Aynen canım ben ailemi bebek doğduktan sonra tanıdım diyorum şimdi bebek annemin kucağında yardımcı oluyolar koşturuyolar sağolsunlar ama bişeyden şikayet edince sen annesin güçlü olucaksın lafları beni deli ediyo benimde anneye ihtiyacım var diye ağlamak istiyorum ztn yaşlılar benim yanıma gelemiyolar ben onların yanına geliyorum işte. İdare ediyoruz bebişler iyi olsunda hepsi geçer inşallah diyorumBizim durumlar zor özellikle sanırım sadece ikimiz varız kolik bebeği olan yinede idare ediyoruz çok zor çünkü ailende neden o kadar katı anlamadım
Ahh ahh gerçekten aynılar cahil desem eşim cahil bi insan diil ileri görüşlü eğitimli kendini yetiştirmiş biri ama çocuğu bi kere sussun diye öle bi salladıki öldürücektim zaten kendisini inanmıyorum baZen bizimkide çok istemiyodu rahatına çok düşkün bebekte kolik olunca iyice depresyona girdi şehir dışında işi oluyomuş bizim yüzümüzden gidemiyomuş falan ben tek başıma ilk çocuk kolik bebek tecrübesizliklerle uğraşıyorum adamın derdi akşam eve gelince neden kafa dinleyemiyorumErkeklerin işine geliyo daha ne olsun benimki dün şakayla karışık 5 6 ay annende mi kalsan acaba dedi ve annem 3 bina aşağımda oturuyo o derece rahat etmek istiyo oldu dedim ben iki çocukla uğraşıyım sen rahatına bak çok ağlayınca çocuğa tahammülü kalmıyo bazen oluyo çocuğu sert şekilde falan kaldırıyo napıyosun dedim hareketlerine düzen ver belliki rahatsızlığı var ağlıyo ne yapabiliriz dedim şimdi yapmıyo ama benim eşim başından beri çok bunalımda ve istememişti
İnsanın sabır sınırları zorlanıyor bazen dimiBen de yaptım ondan
Yemek yapsın akşam eşin gidip alsınYaa kızlar yazdıklarınızı okudum da hemen hemen hepimiz aynı durumdayız benim eşimde kucaklayamıyorum bende ağlıyor diye hiç tutmuyor sadece sevilceği zaman geliyor. Düne kadar kv geliyordu her gün çok yakın oturuyoruz yemeği o hallediyordu bi yönden iyi oluyor ama sevmiyorum çocuğu sevme şeklini falan bir de fazla alıngan biri insan rahat davranamıyor acaba buna alınır mı şuna alınır mı diye kendi evinde diken üstünde oluyorsun. Bilemedim valla gelse mi gelmese mi sizler yazınca ben de bir anlatmak istedim
Aynı benimkiAhh ahh gerçekten aynılar cahil desem eşim cahil bi insan diil ileri görüşlü eğitimli kendini yetiştirmiş biri ama çocuğu bi kere sussun diye öle bi salladıki öldürücektim zaten kendisini inanmıyorum baZen bizimkide çok istemiyodu rahatına çok düşkün bebekte kolik olunca iyice depresyona girdi şehir dışında işi oluyomuş bizim yüzümüzden gidemiyomuş falan ben tek başıma ilk çocuk kolik bebek tecrübesizliklerle uğraşıyorum adamın derdi akşam eve gelince neden kafa dinleyemiyorum
Aynenİnsanın sabır sınırları zorlanıyor bazen dimi
Çok iyi fikir aslındaYemek yapsın akşam eşin gidip alsın
Benimki 16 şubatta bitti. Ücretsiz izin aldımMemur arkadaşlar doğum izni bitiyor. Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Yıllık izinler duruyor mu?rapor? Heyet?
Ben 37 de ayrılmıştım şimdi pazartesi gidip izne ayrılcam 40 gün sonra ücretsiz inşMemur arkadaşlar doğum izni bitiyor. Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Yıllık izinler duruyor mu?rapor? Heyet?
Çok iyi fikir aslındaama bunu ben söylersem gelin bizi istemiyor olur ondan böyle bir teklifin gelmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?