2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
... Bebek sitesinden alışveriş yapamayan var mı netten
Hep hata veriyo
Kredi kart, banka kartı denedim

Ben e bebek e ait marka kullanıyodum
Prima kimyasal diye
Ama ne zamandır prima
Ne bilim marka iyi hissettiriyo sanki

Aynen, boşver oturmayı

Bixim prima çok iyi dağıtıyor eşit

Geçmiş olsun
20 değil canım 1000 de birdir o
oranı düşündüm ama kestiremedim. Oladabilir valla

Bende de evybaby stoğu var bitirince tekrar sleppy e dönmeyi düşünüyorum bitene kadar fikrim değişmezse tabi
Sleepy den memnun mu kalmıstın ben kullanıyırum ve asırı bı kokusu var daha paketı acar acmaz agır bı kımyasal kokusu geldı ve cıtcıtlısına bıle kokudu sinmişti uzerını cıkarırken fark ettım bır numaradayken boyke bı koku almamıstım ben başka marka denemedım dıgerlerındede oluyo mu acaba

İnşaallah Allah yardımcınız olsun sızınde

Migros’un bezinde de kimyasal kokusu vardı şikayet ettim iade aldılar bir daha asla almam ki birde güya içeriği temiz bez diyorlardı

Migros’un bezinde de kimyasal kokusu vardı şikayet ettim iade aldılar bir daha asla almam ki birde güya içeriği temiz bez diyorlardı
Ben mıgrosun kendı hıc bır urununu begenmıyırum zaten nımete kotu denmez ama aldıgım kendı marka baklıyatlarını hıc yıyemedım

Evet memnun kalmıştım ama bir ara pişik olunca acaba ondan mı diye değiştirdim koku eğer farklı bir şeyden bahsetmiyorsan kimyasal değil de bez parfümsüz olduğu için öyle bir koku var. Pampers purede de aynı koku var mesela o da parfümsüz

Sleepy i nıye begenmedın bende sleepy kullanıyırum
Yoo sleepyi begeniyorum zaten bu yüzden bolca stok yaptım. Fakat babyturko kullandığımda poposu sleepye göre çook daha kuru. Stok yapmasaydım değiştirirdim ama sleepyi de severek kullanıyorum.

Ben e bebek e ait marka kullanıyodum
Prima kimyasal diye
Ama ne zamandır prima
Ne bilim marka iyi hissettiriyo sanki
Kıyamam ya arada bixde izletiyoz valla sürekli mızmız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…