- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
İnş ya biz dışarı bile çıkmıyoruz korkudan Allah yardımcın olsunArkadaşlar ben sağlıkçıyım. 16 nisanda işbaşı yapmam lazım izin almaya çalışacağım. Umarım emziren annelere kapatmazlar. Vaka sayısı artarsa evladımı bırakıp işe gitmek zorunda kalırsam diye çok korkuyorum. Kendimden değilde bana bulaşırsa aileme geçirirsem diye korkum. Ya evladıma geçerseumarım yoluna girer tez zamanda her şey
Kac numara kullanıyosun bıde şişme Yapıyor mu çişi önde yoksa dagıtıyır mu eşit sızdeYoo sleepyi begeniyorum zaten bu yüzden bolca stok yaptım. Fakat babyturko kullandığımda poposu sleepye göre çook daha kuru. Stok yapmasaydım değiştirirdim ama sleepyi de severek kullanıyorum.
Bızde sleepy de pısık sorunu olmadı ama bezın on tarafı çişle doluyor dıger taraflar kupkuru sızdede oyle oldu mu bıde asırı tuhaf bı kokusu var deterjan kokusu gıbı mı desem degısık bısı yanı onceden boyle bı koku almıyodum numara degıstırunce olduKIzlar sleppy evybaby bizde pişik yaptı prima kullanıyorum ben
Şuan 3 kullanıyorum . az olursa önde şişiyor çok olursa arkaya kadar gidiyor çiş.Kac numara kullanıyosun bıde şişme Yapıyor mu çişi önde yoksa dagıtıyır mu eşit sızde
Şuan 3 kullanıyorum . az olursa önde şişiyor çok olursa arkaya kadar gidiyor çiş.
boyle bende dusunuyorum ama dusundugumde hıc uyanmıyor bu sefer uyur heralde dedıgımde sanıyesınde uyanıyorMeleğim uyudu çok şükür ama ben uyumaya korkuyorum 10 dk sonra yine uyandıraxak beni safa dönüyorumof ne kadar zor oysaki ne kadar hazırlıklıydım rhat büyütme konusunda ama öyle olmuyomuş
Benim kullandığım 1 di yenidoğanda yoktu kokuBızde sleepy de pısık sorunu olmadı ama bezın on tarafı çişle doluyor dıger taraflar kupkuru sızdede oyle oldu mu bıde asırı tuhaf bı kokusu var deterjan kokusu gıbı mı desem degısık bısı yanı onceden boyle bı koku almıyodum numara degıstırunce oldu
Bızde mı bı sıkıntı var acaba bızım hıc arkaya gıtmıyor bı kere degıstırmeyı unutmusum ve dısına sızdırmıs o kadar yanı dusunun sadece onde toplanıyorŞuan 3 kullanıyorum . az olursa önde şişiyor çok olursa arkaya kadar gidiyor çiş.
Canım geldimi haber işten ne yapmayı düşünüyosun ben iznim bitsin diye bekliyorum ama daha bi ayım varŞuan 3 kullanıyorum . az olursa önde şişiyor çok olursa arkaya kadar gidiyor çiş.
Aynen bırde yoktu benımde o yuzden kafam karıstı bunda oluncaBenim kullandığım 1 di yenidoğanda yoktu koku
Burda yazdığım dışında bir haber yok. İnsan kaynakları idari izinlisin bir şey yapmana gerek yok dedi. Müdür uzatıldığına dair daha resmi yazı gelmedi, ama gelir, gelince ararım seni olmadı faxlA bir dilekçe çekersin, dosyanda durur dedi. Garantici birazCanım geldimi haber işten ne yapmayı düşünüyosun ben iznim bitsin diye bekliyorum ama daha bi ayım var
Bazen aldığınız yerin deposunda deterjanlarla falan beklemişse koku sinmiş olabiliyorAynen bırde yoktu benımde o yuzden kafam karıstı bunda olunca
Acaba ondan mı bebeğim kaka yaptığında ağır kimyasal kokuyor çok ağır bir anormal koku oluyor çünkü ama ben paket açtığımda öyle birşeyle karşılaşmadım gayet saf kokusuzSleepy den memnun mu kalmıstın ben kullanıyırum ve asırı bı kokusu var daha paketı acar acmaz agır bı kımyasal kokusu geldı ve cıtcıtlısına bıle kokudu sinmişti uzerını cıkarırken fark ettım bır numaradayken boyke bı koku almamıstım ben başka marka denemedım dıgerlerındede oluyo mu acaba
Deterjan guzel kokar ama bu bı tuhafBazen aldığınız yerin deposunda deterjanlarla falan beklemişse koku sinmiş olabiliyor
Kaka dısında ben sureklı alıyorum o kokuyu canım kac numara kullanıyosunAcaba ondan mı bebeğim kaka yaptığında ağır kimyasal kokuyor çok ağır bir anormal koku oluyor çünkü ama ben paket açtığımda öyle birşeyle karşılaşmadım gayet saf kokusuz
Aynı bızı anlatmıssınız bızde boyleyızAtak haftalarından dert yanıyoruz ama o haftalarda da her gün başka bir şey yaptığını fark ediyorum. Meme reddi konusunu da kısmen çözdüm gibi. Kucağımda pışpışlıyorum uyku haline getirip veriyorum alıyor. Sonra Uyanmasına yakın daha uykulu gözlerdeyken veriyorum öyle gözünü tam açıyor. Bu haller bitene kadar böyle vereceğim. Süt içmediği zamanlarda hep az uyuyordu.
5 6 tane falan degıstırıyorum ben uc saatı gecırmemeye calısıyorum gece hıc degıstırmıuorum ama uyunıyor hemen uyumuyor gerı degıstırınce uykulu emzırıp yatırıuorum hemenGünde kaç bez kullanıyorsunuz? Kaç saat arayla değiştiriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?