Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen, boşver oturmayıYa kızlar ben bizim kıza çok gülüyorum bıraksam sanki emziğinin alıp gidicek kalkmaya çalışıyor hayır nereye gidecekya poposunun üstüne oturmak istiyor hep oturma pozisyonu istiyor zararlı dimi şimdiden
Bixim prima çok iyi dağıtıyor eşitKızlar hangı bezı kullanıyosunuz bebıslerınıze ben sleepy kullanıyorum suan ve bezde asırı bı koku var paketı acınca fark ettım once boyle bı koku almamıstım 1 numarayı kullanırken bıde bezın onunde cişi şişkınlık yapıyor dagılmıyor sankı sızınde oyle mı
20 değil canım 1000 de birdir oEşlerden bahsetmişsnz
Övünmek gibi değil tabi; benimki kadar yardımcı olan 20 erkekte birdir
Ev işleri komple onda . Aklınıza ne gelirse ve bebeği de pişpişliyor bazen. Yıkandırıyor.![]()
Geçmiş olsunBoyu da 48 di şuan sanırım 63 eşim öyle ölçtü doktora götürmedik bu ay yamaşallah çok güzel doğmuş
meme reddi için asla pes etme ah ah ben 18 gün 40 I yeni çıkmış bebekle delirdim . En son boğazım şişti stresten acile gittik bebekle eşim arabada kaldı ben serum aldım onu da hızlı verdirdim bayıldım sonra
hala aklıma geliyor bebek tok oluyor mesela almak istemiyor anında stresim başlıyor o an
20 değil canım 1000 de birdir o![]()
Yok o siteden daha bugün siparis verdim.... Bebek sitesinden alışveriş yapamayan var mı netten
Hep hata veriyo
Kredi kart, banka kartı denedim
![]()
Sleepy den memnun mu kalmıstın ben kullanıyırum ve asırı bı kokusu var daha paketı acar acmaz agır bı kımyasal kokusu geldı ve cıtcıtlısına bıle kokudu sinmişti uzerını cıkarırken fark ettım bır numaradayken boyke bı koku almamıstım ben başka marka denemedım dıgerlerındede oluyo mu acabaBende de evybaby stoğu var bitirince tekrar sleppy e dönmeyi düşünüyorum bitene kadar fikrim değişmezse tabi![]()
Koku var mı sızdedeBixim prima çok iyi dağıtıyor eşit
İnşaallahArkadaşlar ben sağlıkçıyım. 16 nisanda işbaşı yapmam lazım izin almaya çalışacağım. Umarım emziren annelere kapatmazlar. Vaka sayısı artarsa evladımı bırakıp işe gitmek zorunda kalırsam diye çok korkuyorum. Kendimden değilde bana bulaşırsa aileme geçirirsem diye korkum. Ya evladıma geçerseumarım yoluna girer tez zamanda her şey
![]()
Sleepy i nıye begenmedın bende sleepy kullanıyırumBen bu babyturcoyu çok sevdim. Ne kadar çiş yapsa da poposu kupkuru nemli bile değil. Fakat 5numaraya kadar sleepy stoğum var;(
Migros’un bezinde de kimyasal kokusu vardı şikayet ettim iade aldılar bir daha asla almam ki birde güya içeriği temiz bez diyorlardıSleepy den memnun mu kalmıstın ben kullanıyırum ve asırı bı kokusu var daha paketı acar acmaz agır bı kımyasal kokusu geldı ve cıtcıtlısına bıle kokudu sinmişti uzerını cıkarırken fark ettım bır numaradayken boyke bı koku almamıstım ben başka marka denemedım dıgerlerındede oluyo mu acaba
Ben de prima aktif bebe kullanıyorum çiş yapınca kokuyor. Onun dışında kimyasal kokusu almadımKoku var mı sızdede
Ben mıgrosun kendı hıc bır urununu begenmıyırum zaten nımete kotu denmez ama aldıgım kendı marka baklıyatlarını hıc yıyemedımMigros’un bezinde de kimyasal kokusu vardı şikayet ettim iade aldılar bir daha asla almam ki birde güya içeriği temiz bez diyorlardı
Çiş yapınca kokması normal canımda bezın kendısınde kokusu var ve daha ıkı tane tum paketım var napacaksamBen de prima aktif bebe kullanıyorum çiş yapınca kokuyor. Onun dışında kimyasal kokusu almadım
Evet memnun kalmıştım ama bir ara pişik olunca acaba ondan mı diye değiştirdim koku eğer farklı bir şeyden bahsetmiyorsan kimyasal değil de bez parfümsüz olduğu için öyle bir koku var. Pampers purede de aynı koku var mesela o da parfümsüzSleepy den memnun mu kalmıstın ben kullanıyırum ve asırı bı kokusu var daha paketı acar acmaz agır bı kımyasal kokusu geldı ve cıtcıtlısına bıle kokudu sinmişti uzerını cıkarırken fark ettım bır numaradayken boyke bı koku almamıstım ben başka marka denemedım dıgerlerındede oluyo mu acaba
Yoo sleepyi begeniyorum zaten bu yüzden bolca stok yaptım. Fakat babyturko kullandığımda poposu sleepye göre çook daha kuru. Stok yapmasaydım değiştirirdim ama sleepyi de severek kullanıyorum.Sleepy i nıye begenmedın bende sleepy kullanıyırum
Ben e bebek e ait marka kullanıyodum
Prima kimyasal diye
Ama ne zamandır prima
Ne bilim marka iyi hissettiriyo sanki
Kıyamam yaBenimki evde de çalışıyor tabi mecbur kalınca bakıyor da dün dışarı çıkmak zorunda kaldım 1 saat geldim baktım koymuş salıncağına birlikte televizyon izliyorlar çocuk mayışmış kalmış![]()