• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kimi memnun kimi kullanışlı bulmuyor bunu. Kuzenimin çocuğunda gözlemledim. İçinde durmak istemiyordu kendini geri atıp ayaklarını çıkarmaya çalışıyordu.
Benimki de öyle olur muhtemelen😄Eşime gösterdim o da aynısını söyledi. Sence bizimki bınun içinde durur mu 1 2 ay sonra dedi😂

Kızlar dişim apse yaptığı için augmentin ve minoset verdi doktor. Ama çocuk da ben de ishal olduk. Aşırı aç olmadığı sürece hiç emmek istemiyor, memeyi alınca yüzünü buruşturuyor ve huzursuz. İlacı beş gün kullanmak zorundayım. Ne yapmalıyım sizce sadece mama mı vereyim bu dönemde? Hiç mama almadı daha önce

Kızlar dişim apse yaptığı için augmentin ve minoset verdi doktor. Ama çocuk da ben de ishal olduk. Aşırı aç olmadığı sürece hiç emmek istemiyor, memeyi alınca yüzünü buruşturuyor ve huzursuz. İlacı beş gün kullanmak zorundayım. Ne yapmalıyım sizce sadece mama mı vereyim bu dönemde? Hiç mama almadı daha önce
Augmentin bilmiyorum ama minoset içebilirsin canım . Emip doyuyorsa mama verme bence mamaya alışıp anne sütünü bırakmasın .

Bende kullandım mecburen bizide ishal yaptı sanırım tadınıalıyo bebekler ama emsin bırakma mama verirsen sütün azalabilir ben kadın doğumcuma sordum bebeği etkilemez iç demişti

Bende kullandım mecburen bizide ishal yaptı sanırım tadınıalıyo bebekler ama emsin bırakma mama verirsen sütün azalabilir ben kadın doğumcuma sordum bebeği etkilemez iç demişti
Ben de öyle okudum ama etkiledi valla 😔 ilacı kullanmaya devam mı edeyim şimdi

Kizlar aranizda saci dökülen var mi ?
Bende bu gidisle sac kalmayacak.vitamin depolarim bitti heralde. Yine kahve telvesini yemeye basladim tutamiyorum kendimi. Onu yemezsem sakisidaki topragi yiyebilirim her an. Demir de bitti demek. Dra gidemiyorum korkuma. Şu günlerde bu da dert mi derler hakli olarak. Hamilelikten kalan omega3 ve demir ilaclarini alsam mi napsam :(

Uyanınca emiyorlar bu dönemde.bizler epeydir bundan muzdaribim😄

Bende bu gidisle sac kalmayacak.vitamin depolarim bitti heralde. Yine kahve telvesini yemeye basladim tutamiyorum kendimi. Onu yemezsem sakisidaki topragi yiyebilirim her an. Demir de bitti demek. Dra gidemiyorum korkuma. Şu günlerde bu da dert mi derler hakli olarak. Hamilelikten kalan omega3 ve demir ilaclarini alsam mi napsam :KK43:
Maalesef benimki de başladı. Hormonlarımız çekiliyor

Ne için kullanıcaksın ben artık o şeylerden biraz uzağım iç kulak tansiyonu çıktı bende berbat bişey doktor çayı falan kes demişti ama ben rezene içiyıodum dedim adam bildiğin kızdı bilmediğiniz şeyleri içiyosunuxz vücudun dengesini bozuyosunuz belki içilir ama siz günde alınacak milktarı aşıyosunuz falan diye bence bi diyetisyene sor
Ya daha önce bahsetmiştim doğum sonrası çatlak için kabızlığa iyi geliyormuş

Bende bu gidisle sac kalmayacak.vitamin depolarim bitti heralde. Yine kahve telvesini yemeye basladim tutamiyorum kendimi. Onu yemezsem sakisidaki topragi yiyebilirim her an. Demir de bitti demek. Dra gidemiyorum korkuma. Şu günlerde bu da dert mi derler hakli olarak. Hamilelikten kalan omega3 ve demir ilaclarini alsam mi napsam :KK43:
Bende almaya başladım vitamin

Ben de öyle okudum ama etkiledi valla 😔 ilacı kullanmaya devam mı edeyim şimdi
Ben sezeryanla doğum yaptım ve sonrasında 1 ay antibiyotik kullandım mesela. O dönem sürekli kaka yapardı. Antibiyotik bitti 10 günde bire düştü😱 etkiliyor demek ki. Ama ciddi bir zararı olsa sezeryan olan hiçbir anne emzirmemeli antibiyotiği bırakana kadar diye düşünüyorum. Tüm bunlara karşın doktoru arayıp sorman en mantıklısı tabi

Valla büyük konuşmayım kel kalsam bi daha o Demir’i içmem o kabızlık acılarımı unutamıyorum ama sende ciddi kabızlık yapmadıysa içebilirsin belki. Pekmez falan yiyor musun. Bu arada

Özellikle banyo da çok dökülüyor duşa girmek istemiyorum bu yüzden evde de hep saçlarımı topluyorum etrafa saçılmasın diye😞umarım kısa sürer bu sürecimiz
Benim çok gürdü saçlarım üniversiteye hazırlandığım sene stresten bir dökülmeye başladı bir daha durmadı ne yaptıysam. Hamilelikte toparlanmıştı ama yine başladı🤷‍♀️

Bende bu gidisle sac kalmayacak.vitamin depolarim bitti heralde. Yine kahve telvesini yemeye basladim tutamiyorum kendimi. Onu yemezsem sakisidaki topragi yiyebilirim her an. Demir de bitti demek. Dra gidemiyorum korkuma. Şu günlerde bu da dert mi derler hakli olarak. Hamilelikten kalan omega3 ve demir ilaclarini alsam mi napsam :(
Benim de başladı valla özellikle duşta çok dökülüyor vitamin kullanıyorum ama demir hapını kabız yaptığı için bırakmıştım ben de bu ara acaba bir gün içsem bir gün içmesem mi diye düşünüyorum

Back
X