- 11 Mart 2013
- 33.770
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.137
- 798
- 33
Ben uçlarından alırım az azKes kesgerçi ben kapalıyım nasılsa kimse görmüyor diye bu kadar cesur davrandım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uçlarından alırım az azKes kesgerçi ben kapalıyım nasılsa kimse görmüyor diye bu kadar cesur davrandım
![]()
Sen bilirsinBen uçlarından alırım az az![]()
Daha önce yaptım ilk değil saçım taa kalçamda kestiğim 1 cm anlaşılmıyor bile yaSen bilirsin![]()
Normal bence bizimki 4 aylık oldu oda bakmıyo dahaMerhaba kizlar hepinize iyi aksamlar 4. Ayimiza cok az kaldi kizima ismiyle hitap ettigim zaman bakmiyor bu normal mi ?
Cnm senle ben kolikten ztn nefes alamadık biz tam 4. Aya girdik bugün geceleri 3 kere kalkmaya başladı oda yiyo uyuyo hemen bi düzeldi gibi maşallah diyimde amannBenim kızıda esgeçmeyelim çünkü hala huysuzgece uykularımız nerdeyse yok 15 dk aralıkla uyanıyo gündğzü saymıyorum bile zombinin bi tık üstüyüm
çok çok zor geçiyo bu günler ne şanssızız diyorum gerçekten buna şükür inş atlatalım bian önce
O zaman hiç düşünme hemen uygulaDaha önce yaptım ilk değil saçım taa kalçamda kestiğim 1 cm anlaşılmıyor bile ya![]()
Aynen öle şu an tüm hamilelere dua ediyorum yine iyiyiz gerçekten o süreçleri atlattıkBiz yine iyiyiz, tam zamanında doğum yaptık. Şimdikiler ne kontrole hastaneye gidebiliyorlar ne de içi rahat bir şekilde doğuma. Hastane değiştirmek zorunda kalıyorlar.
Ben de 1 haftalığına diye gelmiştim anneme, 3 hafta bitti daha ne kadar kalacağım belirsiz.
Babamınkini ve kızımınkini kestimwalla artık herkes kendi kuaförü doktoru olcak gibi bu süreçte bi kaç video gördüm kadınlar eşlerinin saçlarını kesiyodu bizimde yakındır![]()
Kocam benim dişime evde geçici dolgu yaptı saç kesmek ne sen düşünO zaman hiç düşünme hemen uygula![]()
walla artık herkes kendi kuaförü doktoru olcak gibi bu süreçte bi kaç video gördüm kadınlar eşlerinin saçlarını kesiyodu bizimde yakındır![]()
İlk sen deneyimliceksin heralde sıra bizede gelicek yakındıryarın ben de eşimin saçını kesecem makina aldık . İlk denemem bakalım sonuç nasıl olacak
Ben de kestim eşiminkiniwalla artık herkes kendi kuaförü doktoru olcak gibi bu süreçte bi kaç video gördüm kadınlar eşlerinin saçlarını kesiyodu bizimde yakındır![]()
Maşallah sizeKocam benim dişime evde geçici dolgu yaptı saç kesmek ne sen düşün![]()
Ben o işe hiç girmem adamı Hakkı Bulut a çeviririm vallaİlk sen deneyimliceksin heralde sıra bizede gelicek yakındır![]()
Karnımı iyice doyurduktan sonra ilaç aldım bu sefer yan etkisi azaldı gibi. Ya evet eser miktarda geçiyormuş zaten süte ama ishal insanı korkutuyor tabiiBen sezeryanla doğum yaptım ve sonrasında 1 ay antibiyotik kullandım mesela. O dönem sürekli kaka yapardı. Antibiyotik bitti 10 günde bire düştüetkiliyor demek ki. Ama ciddi bir zararı olsa sezeryan olan hiçbir anne emzirmemeli antibiyotiği bırakana kadar diye düşünüyorum. Tüm bunlara karşın doktoru arayıp sorman en mantıklısı tabi
Benim dolgum düştü geçen haftaMaşallah sizenasıl yaptı dolguyu çok merak ettim
![]()
Bravo vallaBenim dolgum düştü geçen haftaailecek görüştüğümüz arkadaşımız doktor o yapacaktı ama şehir dışından izinden geldim belki virüs kaptım yapamam dedi eşime malzemeleri vermiş geçici dolgu için anlatmış bizim ki de dolguyu yerleştirdi
![]()
Birde ilaçlı pamuk yerleştiriliyormuş mikrop kapmasın diye onu da koyduBravo valla![]()
![]()