Büyüğümde mite, buğday, muz, fındık alerjisi vardı. O zaman alerji doktoru demişti. Yünlü ve peluş ve polar yasak, kıyafetler sıvı deterjanla yıkanıp en az 2 kez durulancak diye. Egzama da böyle, çok narin ciltleri var.
Herkes nazar diyor kimi doğduğunda regl giren biri uzerine gelmiş diyor ne yapacağımı şaşırdın Buaralar meme reddi yaşıyoruz ara ara hiç mama vermedim verirsem beni bırakır diye düşünüyorum oyuzden vermek istemiyorum şampuanimizi degistircez bakalim
Nazar duası oku annesi bizim bile değiyo walla ben ne zaman uyudu desem ertesi gün uyumuyo sen ozmn diyet yap biraz cnm süt ürünleri kuruyemiş gibi biz mustela kullanıyoruz memnunuz biodermanın atopik ciltler için ürünlerinide öneriyolar bu arada
Büyüğümde mite, buğday, muz, fındık alerjisi vardı. O zaman alerji doktoru demişti. Yünlü ve peluş ve polar yasak, kıyafetler sıvı deterjanla yıkanıp en az 2 kez durulancak diye. Egzama da böyle, çok narin ciltleri var.
Nazar duası oku annesi bizim bile değiyo walla ben ne zaman uyudu desem ertesi gün uyumuyo sen ozmn diyet yap biraz cnm süt ürünleri kuruyemiş gibi biz mustela kullanıyoruz memnunuz biodermanın atopik ciltler için ürünlerinide öneriyolar bu arada
Düşündükçe başka şeyler de geliyor aklıma mesela kese veya lif yasak. Elinde şampuanı köpürtüp elinle yıkıyorsun vucudu yüzü. Sabun zaten yasak. Ya her gün bayo yada 2 güne bir. Vucudu ıslak yada nemli iken mutlaka nemlendirici krem sürüyoruz. Vucudun kendi nemini hapsediyor kuruya göre daha etkiliymiş.
Eki Görüntüle 2617249
kızlar kızımin yüzü çok kötü oldu 1 ay once doktor hipokort hametan vermişti geçti gibi olmuştu şimdi iyice arttı sürekli kasıyor sarı sular çıkıyor yüzünden yavrum çok huzursuz bu dünkü hali bugün daha kötü oldu doktorada gitsemmi napsam bilemedim resmini attim cildi hassas nemlendir kortizonli kreme 1 hafta ara ver kullan tekrar dedi varmı başına gelen
Mustela kullanmayınca benimki de böyle oluyor, hatta dizleri kullanmama rağmen böyleydi ama sarı sıvı yok tabii. Kortizıllu kremin 3. Günündeyim baya azaldı.
Tavsiyem mustela stelopia şampuan ve balsamı al. Zaten büyük boy 6 aydan fazla gidiyor. Aklına geldikçe balsamdan sür. Ne kadar nemlendiriraen o kadar iyi. Zaten kortizollu krem de kullanıyırmuşşun. Ne kadardır kullanıyırsun kremş?
Canım ben de mustela kullanıyorum bu kadar değil ama son zamanlarda iyice arttı. Doktor mu verdi sana kortizonlu kremi? Sağlık ocağına mi götürsem ben de
Canım ben de mustela kullanıyorum bu kadar değil ama son zamanlarda iyice arttı. Doktor mu verdi sana kortizonlu kremi? Sağlık ocağına mi götürsem ben de
Doktor verdi. Whatsappdan foto attım. 10 gün kullan desi. 3. Gündeyiz bakalım geçecek mi? Tekrar çıkacak mı? Yüzü iyi durumda da vucudu kötü benimkinde
Doktor verdi. Whatsappdan foto attım. 10 gün kullan desi. 3. Gündeyiz bakalım geçecek mi? Tekrar çıkacak mı? Yüzü iyi durumda da vucudu kötü benimkinde
Bilgim deneyimlerimden ibaret sonuçta. Büyük alerjiyken sadece sırtında oluyordu başka yerinde çıkmıyordu. Küçüğün her yerinde var mesela ama alerjinin bahsi bile geçmiyor henüz.
Şuan yüzü pamuk gibi bebeğimin ama bazen zımpara gibi oluyor. Bol bol mustela sürüyorum, nemlendirici geçiriyor gibi.
Bilgim deneyimlerimden ibaret sonuçta. Büyük alerjiyken sadece sırtında oluyordu başka yerinde çıkmıyordu. Küçüğün her yerinde var mesela ama alerjinin bahsi bile geçmiyor henüz.
Şuan yüzü pamuk gibi bebeğimin ama bazen zımpara gibi oluyor. Bol bol mustela sürüyorum, nemlendirici geçiriyor gibi.
Haklısın canım. Doktora gidebilmek ne büyük nimetmiş. Aşıya götürünce sorcam artık sağlık ocağına. Mustela setini almıştım vücut losyonu var. Yüzüne sürdüm bi defa daha kötü yaptı sanki
Kuzum benim ya kıyamam alerjik egzema diyo hep internette ya ter bezleri geliştikçe düzeliyomuş en azından rahatlatmak için bepantol sür cnm şimdilik geçer inşallah hemen az gibi duruyo bizimde bi leke oluştu doktora sormadım bile artık ciddi bişey olmadıkça şu durumda soramıyoruz
Haklısın canım. Doktora gidebilmek ne büyük nimetmiş. Aşıya götürünce sorcam artık sağlık ocağına. Mustela setini almıştım vücut losyonu var. Yüzüne sürdüm bi defa daha kötü yaptı sanki
Kuzum benim ya kıyamam alerjik egzema diyo hep internette ya ter bezleri geliştikçe düzeliyomuş en azından rahatlatmak için bepantol sür cnm şimdilik geçer inşallah hemen az gibi duruyo bizimde bi leke oluştu doktora sormadım bile artık ciddi bişey olmadıkça şu durumda soramıyoruz
Tamam canım kasiyormu seninkide yüzünü bizimde böyleydi az vardı öncesinde sonra kaşıdıkça 2 gün icinde ne olduysa oldu yüzüne yayıldı yanındayken sürekli müdahale ediyorum uyurken kundak yapıyorum çıkartıp kaşımış gece boyu ben uyurken sonuç böyle eşime sebamed ve bepatholun kremini aldircam bakalım ise yararsa söylerim