2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Onlara dikkat ediyorum deterjanda granül sabun kullanıyorum sadece başka birşey kullanmıyorum
Büyüğümde mite, buğday, muz, fındık alerjisi vardı. O zaman alerji doktoru demişti. Yünlü ve peluş ve polar yasak, kıyafetler sıvı deterjanla yıkanıp en az 2 kez durulancak diye. Egzama da böyle, çok narin ciltleri var.

Nazar duası oku annesi bizim bile değiyo walla ben ne zaman uyudu desem ertesi gün uyumuyo sen ozmn diyet yap biraz cnm süt ürünleri kuruyemiş gibi biz mustela kullanıyoruz memnunuz biodermanın atopik ciltler için ürünlerinide öneriyolar bu arada

2 ker durulayim bende ozaman teşekkürler

Şu diş çıkarma belirtilerinin hepsi bizde var bide ciltte pullanma demiş bizimki devamlı saçını çekiyo

Eklentiler

• 02DCDB75-5B1F-4302-BA98-67F55C49ECD9.webp
    28 KB · Görüntüleme: 46
Okuyoruz hem babası hem ben düzelir inşaallah

2 ker durulayim bende ozaman teşekkürler
Düşündükçe başka şeyler de geliyor aklıma mesela kese veya lif yasak. Elinde şampuanı köpürtüp elinle yıkıyorsun vucudu yüzü. Sabun zaten yasak. Ya her gün bayo yada 2 güne bir. Vucudu ıslak yada nemli iken mutlaka nemlendirici krem sürüyoruz. Vucudun kendi nemini hapsediyor kuruya göre daha etkiliymiş.

Ay benim kızımda da var ya. Doktora da götüremiyorum. Bi çare bulursan bana da yaz canım

Eklentiler

• 7203E0EF-BFED-4E72-85C0-D09725B08840.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 65
Canım ben de mustela kullanıyorum bu kadar değil ama son zamanlarda iyice arttı. Doktor mu verdi sana kortizonlu kremi? Sağlık ocağına mi götürsem ben de

Bunun yanı sıra yünlü giysiler, battaniye veya peluş oyuncaklar da artırabilir. Yada giysileri için kullandığınız deterjan.
Benimkinin sadece yüzünde oluyor. Bebe land sıvı deterjan kullanıyorum. Alerji olsa her tarafında olması gerekmez mi

Canım ben de mustela kullanıyorum bu kadar değil ama son zamanlarda iyice arttı. Doktor mu verdi sana kortizonlu kremi? Sağlık ocağına mi götürsem ben de
Doktor verdi. Whatsappdan foto attım. 10 gün kullan desi. 3. Gündeyiz bakalım geçecek mi? Tekrar çıkacak mı? Yüzü iyi durumda da vucudu kötü benimkinde

Doktor verdi. Whatsappdan foto attım. 10 gün kullan desi. 3. Gündeyiz bakalım geçecek mi? Tekrar çıkacak mı? Yüzü iyi durumda da vucudu kötü benimkinde
İşte ben de anlamıyorum alerji olsa her yerde olması gerekmez mi? Sabah uyandığında az gün içinde artıyor. İz falan kalacak diye korkuyorum

İşte ben de anlamıyorum alerji olsa her yerde olması gerekmez mi? Sabah uyandığında az gün içinde artıyor. İz falan kalacak diye korkuyorum
Bilgim deneyimlerimden ibaret sonuçta. Büyük alerjiyken sadece sırtında oluyordu başka yerinde çıkmıyordu. Küçüğün her yerinde var mesela ama alerjinin bahsi bile geçmiyor henüz.
Şuan yüzü pamuk gibi bebeğimin ama bazen zımpara gibi oluyor. Bol bol mustela sürüyorum, nemlendirici geçiriyor gibi.

Haklısın canım. Doktora gidebilmek ne büyük nimetmiş. Aşıya götürünce sorcam artık sağlık ocağına. Mustela setini almıştım vücut losyonu var. Yüzüne sürdüm bi defa daha kötü yaptı sanki

Ay benim kızımda da var ya. Doktora da götüremiyorum. Bi çare bulursan bana da yaz canım
Kuzum benim ya kıyamam alerjik egzema diyo hep internette ya ter bezleri geliştikçe düzeliyomuş en azından rahatlatmak için bepantol sür cnm şimdilik geçer inşallah hemen az gibi duruyo bizimde bi leke oluştu doktora sormadım bile artık ciddi bişey olmadıkça şu durumda soramıyoruz

Mustelanın atopik ciltler için olan bir serisi var yeşil renkli. Kullandığım o. Düz mustela şampuanın kokusunu hiç sevemedim ben.

Bepantol ü ben de düşündüm canım.alayım bakalım

Tamam canım kasiyormu seninkide yüzünü bizimde böyleydi az vardı öncesinde sonra kaşıdıkça 2 gün icinde ne olduysa oldu yüzüne yayıldı yanındayken sürekli müdahale ediyorum uyurken kundak yapıyorum çıkartıp kaşımış gece boyu ben uyurken sonuç böyle eşime sebamed ve bepatholun kremini aldircam bakalım ise yararsa söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…