- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Ahhh çok üzüldüm yaNe çığlıklar şükür çok çekmedim 9 10 gibi vermeye başldı 1 de almıştım kucağıma ilk doğar doğmaz aldı doktor kordonunu bile kesmeden kucağıma verdi doğduğu an çok şapşikti amanereye geldim nerdeyim bakışı attı sanki zorla uyandırılmış gibi sonrada kucağımda ağlamaya başladı o ağlayiş devam ediyo hiç susturamadık benim hamileliğim inanılmaz zor ve gergindi kuzenim kardeşim yerindeydi bi hafta önce görmüştüm ertesi hafta intihar etti neler. Neler yaşadık ben nasıl çözemedim nasıl anlamadım diye kendimi yedim bitirdim dahada teyzeme baktıkca dayanamıyorum ilk ona söylemiştim hamile olduğumu göremedi öyle bi sınavlardan geçtimki bunda onun için çocuk kolik oldu huysuz gergin
Sadece anne sütü alanlarda normal diyorlar. Kabullendim artıkCanım senden sonra korkuyodum zaten benimki 10 gün yapamasa evde nelerr olur diye düşünürken hooop geldi bizi buldu
İnşallah yemeyen çocuk çok zor oğlumda 6 ayda başlamıştım şimdi hiç yemez kaç kere hırsımdan ağlamıştım ya deliriyo insan o kadar uğraşıyosun ama tık yok kreşe yemek var diye gitmek istemiyo kaygı bozukluğu var bideAlışacak yiyecek olan bebek her türlü yer annesi . En ufak tadım bile etkiliyor Belki hiç zorlamaz şapur şupur yer . Yesinler de inşallah
Ahhh çok üzüldüm ya
Anladım canım kızında yaşamazsın inşallah iyi düşün iyi olsun . Emin ol rahat annelerin çocukları da her konuda rahat oluyor biz kastıkça onlar da ters giden bi şeyler olduğunu hissediyor .İnşallah yemeyen çocuk çok zor oğlumda 6 ayda başlamıştım şimdi hiç yemez kaç kere hırsımdan ağlamıştım ya deliriyo insan o kadar uğraşıyosun ama tık yok kreşe yemek var diye gitmek istemiyo kaygı bozukluğu var bide
Olabiliyor mu öyle şey ? Nasıl söylemezlermektup yazmış ama savcılıkta bize bişey demediler
olabilir canım çok üzüldüm başınız sağolsunNe çığlıklar şükür çok çekmedim 9 10 gibi vermeye başldı 1 de almıştım kucağıma ilk doğar doğmaz aldı doktor kordonunu bile kesmeden kucağıma verdi doğduğu an çok şapşikti amanereye geldim nerdeyim bakışı attı sanki zorla uyandırılmış gibi sonrada kucağımda ağlamaya başladı o ağlayiş devam ediyo hiç susturamadık benim hamileliğim inanılmaz zor ve gergindi kuzenim kardeşim yerindeydi bi hafta önce görmüştüm ertesi hafta intihar etti neler. Neler yaşadık ben nasıl çözemedim nasıl anlamadım diye kendimi yedim bitirdim dahada teyzeme baktıkca dayanamıyorum ilk ona söylemiştim hamile olduğumu göremedi öyle bi sınavlardan geçtimki bunda onun için çocuk kolik oldu huysuz gergin
anne sütü alıyorsa bağırsak florasını bozma canım bağışıklık hep bağırsaklarda sindirmek için gerekli enzimler daha salgılanmadı vücutlarında o yüzden bağışıklıkları düşer benimki emmiyor sütümde müthiş azaldı Ramazan ortası gibi tadımlara başlıyıcam bende oğlumda çok çektim tatsız tuzsuz doğal yesin dedim blender kullandım 3 yaşında ama 8,9 aydır kusmadan yiyor çok zordu offff tadımlar uzun sürüyor bence 5. Ayda başlamak gerek tadımlara helede bebek istiyor banada ver diyorsa kafasını dik tam tutuyorsa kaşığı diliyle ittirmiyorsa ek gıda tadımlara başlananilir diyor doktoralarİnşallah yemeyen çocuk çok zor oğlumda 6 ayda başlamıştım şimdi hiç yemez kaç kere hırsımdan ağlamıştım ya deliriyo insan o kadar uğraşıyosun ama tık yok kreşe yemek var diye gitmek istemiyo kaygı bozukluğu var bide
İnş başlayalım artıkolabilir canım çok üzüldüm başınız sağolsunanneliğin en Kolay zamanı hamilelik ve doğummuş
anne sütü alıyorsa bağırsak florasını bozma canım bağışıklık hep bağırsaklarda sindirmek için gerekli enzimler daha salgılanmadı vücutlarında o yüzden bağışıklıkları düşer benimki emmiyor sütümde müthiş azaldı Ramazan ortası gibi tadımlara başlıyıcam bende oğlumda çok çektim tatsız tuzsuz doğal yesin dedim blender kullandım 3 yaşında ama 8,9 aydır kusmadan yiyor çok zordu offff tadımlar uzun sürüyor bence 5. Ayda başlamak gerek tadımlara helede bebek istiyor banada ver diyorsa kafasını dik tam tutuyorsa kaşığı diliyle ittirmiyorsa ek gıda tadımlara başlananilir diyor doktoralar
Olabiliyor mu öyle şey ? Nasıl söylemezler
Rahat olmak istiyorumda her seferinde bi aksilik çıkıyoAnladım canım kızında yaşamazsın inşallah iyi düşün iyi olsun . Emin ol rahat annelerin çocukları da her konuda rahat oluyor biz kastıkça onlar da ters giden bi şeyler olduğunu hissediyor .
Hemen belli olmaz herhalde ya şöyle 1 hafta geçsin bakalım inşallah iyi olurBİten ataktan sevgilerhiç bişey değişmedi bizde bakalım gün içinde ne değişecek
Hemen belli olmaz herhalde ya şöyle 1 hafta geçsin bakalım inşallah iyi olur
Ben aldım ama kullanmadım doktorumuz 6. Ayda kan aldıktan sonra bakalım dediKızlar günaydın şimdi aşıdan geldik 5900 kilosu boyu 63 cm ortalamadaymış zaten tombiş bir bebek değil menenjit aşısını sordum ebeye anlatımından sıcak bakmadığını anladım bir de vegaferon diye bir demir ilacı verdi günde 1 defa aç karna 5 damla tahlil yapılmadan veriliyor dedim tahlil 9.ayda yapılıyor eğer tam sa demir kesiliyor o zaman dedi siz bu demir olayı için ne düşünüyorsunuz kullanıcak mısınız
Hastaneye gidemediğimiz için tahlil yapamadık haliyle ama doktorumuz başlayın dedi . Vegaferonda paraben var biz sidefer kullanıyoruz kilo başına 1 damla .Kızlar günaydın şimdi aşıdan geldik 5900 kilosu boyu 63 cm ortalamadaymış zaten tombiş bir bebek değil menenjit aşısını sordum ebeye anlatımından sıcak bakmadığını anladım bir de vegaferon diye bir demir ilacı verdi günde 1 defa aç karna 5 damla tahlil yapılmadan veriliyor dedim tahlil 9.ayda yapılıyor eğer tam sa demir kesiliyor o zaman dedi siz bu demir olayı için ne düşünüyorsunuz kullanıcak mısınız
Biz de aşıya bugün gidicez bakalım. Huzursuzluk falan yapıyor mu kiKızlar günaydın şimdi aşıdan geldik 5900 kilosu boyu 63 cm ortalamadaymış zaten tombiş bir bebek değil menenjit aşısını sordum ebeye anlatımından sıcak bakmadığını anladım bir de vegaferon diye bir demir ilacı verdi günde 1 defa aç karna 5 damla tahlil yapılmadan veriliyor dedim tahlil 9.ayda yapılıyor eğer tam sa demir kesiliyor o zaman dedi siz bu demir olayı için ne düşünüyorsunuz kullanıcak mısınız
Bu atak haftaları hesaplamadan bakıyorum bazen güneşli gün diye belirtiyor ama oğlum o günler sebepsiz agliyo şu an da mesela 22 gün var atağın bitmesine şu andaki hesaplama tuttu mikirdanma var özellikle akşamları hesaplama doğru mu cidden yoksa uygulama benimle alay mı ediyoBİten ataktan sevgilerhiç bişey değişmedi bizde bakalım gün içinde ne değişecek
Eh biraz huysuzluk yapıyor . Aşıda ağlamadı ama huysuzluk ve az ateş oldu . Şifa olsun fıstığaBiz de aşıya bugün gidicez bakalım. Huzursuzluk falan yapıyor mu kiyavrum iki gündür kakasını yapmaya çalışıyordu. Dün gece yaptı biraz rahatladı. İnş bu defa da aşı sıkıntısı çekmez. Rotanın da ikinci dozunu yaptırıcaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?