2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ahhh çok üzüldüm ya

Alışacak yiyecek olan bebek her türlü yer annesi . En ufak tadım bile etkiliyor Belki hiç zorlamaz şapur şupur yer . Yesinler de inşallah
İnşallah yemeyen çocuk çok zor oğlumda 6 ayda başlamıştım şimdi hiç yemez kaç kere hırsımdan ağlamıştım ya deliriyo insan o kadar uğraşıyosun ama tık yok kreşe yemek var diye gitmek istemiyo kaygı bozukluğu var bide

Anladım canım kızında yaşamazsın inşallah iyi düşün iyi olsun . Emin ol rahat annelerin çocukları da her konuda rahat oluyor biz kastıkça onlar da ters giden bi şeyler olduğunu hissediyor .

olabilir canım çok üzüldüm başınız sağolsun anneliğin en Kolay zamanı hamilelik ve doğummuş
anne sütü alıyorsa bağırsak florasını bozma canım bağışıklık hep bağırsaklarda sindirmek için gerekli enzimler daha salgılanmadı vücutlarında o yüzden bağışıklıkları düşer benimki emmiyor sütümde müthiş azaldı Ramazan ortası gibi tadımlara başlıyıcam bende oğlumda çok çektim tatsız tuzsuz doğal yesin dedim blender kullandım 3 yaşında ama 8,9 aydır kusmadan yiyor çok zordu offff tadımlar uzun sürüyor bence 5. Ayda başlamak gerek tadımlara helede bebek istiyor banada ver diyorsa kafasını dik tam tutuyorsa kaşığı diliyle ittirmiyorsa ek gıda tadımlara başlananilir diyor doktoralar

İnş başlayalım artık

Anladım canım kızında yaşamazsın inşallah iyi düşün iyi olsun . Emin ol rahat annelerin çocukları da her konuda rahat oluyor biz kastıkça onlar da ters giden bi şeyler olduğunu hissediyor .
Rahat olmak istiyorumda her seferinde bi aksilik çıkıyo

Kızlar günaydın şimdi aşıdan geldik 5900 kilosu boyu 63 cm ortalamadaymış zaten tombiş bir bebek değil menenjit aşısını sordum ebeye anlatımından sıcak bakmadığını anladım bir de vegaferon diye bir demir ilacı verdi günde 1 defa aç karna 5 damla tahlil yapılmadan veriliyor dedim tahlil 9.ayda yapılıyor eğer tam sa demir kesiliyor o zaman dedi siz bu demir olayı için ne düşünüyorsunuz kullanıcak mısınız

Ben aldım ama kullanmadım doktorumuz 6. Ayda kan aldıktan sonra bakalım dedi

Hastaneye gidemediğimiz için tahlil yapamadık haliyle ama doktorumuz başlayın dedi . Vegaferonda paraben var biz sidefer kullanıyoruz kilo başına 1 damla .

Biz de aşıya bugün gidicez bakalım. Huzursuzluk falan yapıyor mu ki yavrum iki gündür kakasını yapmaya çalışıyordu. Dün gece yaptı biraz rahatladı. İnş bu defa da aşı sıkıntısı çekmez. Rotanın da ikinci dozunu yaptırıcaz inş

Bİten ataktan sevgilerhiç bişey değişmedi bizde bakalım gün içinde ne değişecek
Bu atak haftaları hesaplamadan bakıyorum bazen güneşli gün diye belirtiyor ama oğlum o günler sebepsiz agliyo şu an da mesela 22 gün var atağın bitmesine şu andaki hesaplama tuttu mikirdanma var özellikle akşamları hesaplama doğru mu cidden yoksa uygulama benimle alay mı ediyo

Eh biraz huysuzluk yapıyor . Aşıda ağlamadı ama huysuzluk ve az ateş oldu . Şifa olsun fıstığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…