2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Uyumuyo kızlar bu minik ısrarla uyumuyo bugün 4 de uyandı 7 ye kadar yataktayız mesela Emiyo 10 dk anca uyuyo tekrar emiyo gözler kapalı kendi uyuyo beni esir ediyone uykumu alıyorum ne gündüz dinlenebiliyorum bebeği uyuyan arkadaşlar çok şanslısınız uyumayan çok zor bol bol dinlenin

Benimkinin de uyanık geçirdiği süre çok arttı. Cidden atak dönemini yaşıyoruz

Benimki 2 gündür huzursuzlukta zirve yaptı. Dalamıyor uyusa ağlayarak uyanıyor. Bi yeri mi ağrıyor anlamıyorum ki ya
Bizimde gün içinde kesin oluyo uykudan ağlıyarak uyanıyosa uykusunu alamadığı içindir diyolar bence hepimizin diş olayı yavaş yavaş başladı mama içerken bile bizimki şekilden şekilde giriyo biberon ucuyla dişini kaşımaya çalışıyo

Herkesi alıntılayamadım arkadaşlar bizim 15 gün kalmış atak bitmesine garip ağlamalar bizde de var böle büyük çocuk gibi ağlıyo sonra istediği olunca gülmeye başlıyo hey alllahımm yastığa koyunca ıı ıı ıı diye kendine ninni sölüyo beni yormuyo en çok duyduğu ses ee ee oldu galiba mesela dün 1 den sonra yarım saatte bir uyandı bide bi saat kahvaltı hazırladım bilmemne kafam çalkalanıyo şimdi uyuyo boyalarla etkinlik hazırladım beğenir inşallah

Of of büyürler mi acaba
Allah bize de onlara da sağlık huzur versin büyüyecekler elbet. Ama tabi insan yıpranıyor. Çocuğu bu kadar geç düşünmemin sebebi de buydu. Bütün hayatımı ve enerjimi gasp edeceğini biliyordum. Yanılmamışım çocuk olduktan sonra insan kendini en azından bir süre arka plana atıyor. Memelilerde yavru bakımı varYapacak bir şey yok

Ben hiç etkinlik falan yapamıyorum ya En fazla şarkı söylüyorum. O da çocuğa eziyet mi ödül mü bilemiyorum emeklemeye falan başlasın oyun işini babasına yıkmayı düşünüyorum. Zaten oyuncak alıp çocukla oynamaya çok meraklı. Umarım göstermelik değildir benim zaten aklıma etlinlik de gelmiyor ki Ben en küçük 6 yaş grubuna deney falan yaptırmayı biliyorum enerjim de kalmıyor ya hu yaptıklarınızı paylaşın da fikir olur belki

Olayın cahili olmak çok fena ya. Şu an her şeyi sıfırdan öğreniyoruz. Yeni doğmuş gibiyim ben de. Her şeyi onunla birlikte öğreniyorum

Heralde diş diye tahmin ediyorum oğlandan hatırladığım kadarıyla ağlamaları benziyo bende sen gibiyim sabah bırakıyorum uyku tutmuyo geri geliyorum

O akılı Allah bide bana verseymiş fena olmazmış senin yaşına gelince büyük 12 yaşında olacak birlikte büyüyoruz sanki

Bende bazen biraz fazla sesli konuşuyorum Kızımla eşim bile yeter başım ağrıdı diyo büyüdükçe babalar daha çok dahil olucağı için heycanlıyım bende walla umarım öyle olur
Dün akşam bende araştırdım değiişik ne yapabilirm diye 4 ay ve üzeri bebekler için resmini yükliyim canım fikir olur
Gerçi bizimki dokunmak yerine ağzına götürmeyi tercih etti

Eklentiler

• 736F8800-588E-465C-BC96-E17A719FCE33.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 35
Heralde diş diye tahmin ediyorum oğlandan hatırladığım kadarıyla ağlamaları benziyo bende sen gibiyim sabah bırakıyorum uyku tutmuyo geri geliyorum
Evet evet kucak isteme canı yanıyor gibi ağlama vs dişten bende hatırlıyorum zaten unutmam mümkün değil Allah yardım etsin bize dün eşimle çocuklar yüzünden okadar yüzgöz olduk ki anlatamam sadece yormuyorlar tüm aile düzenide bozuluyor sabır herşeyin ilacı derler inş öyle olur

Senin durum çok zor Allah yardım etsin ikiside küçük ben yine büyüğüne telefon veriyorum valla napıyım bazen yapamıyorum izliyo seninki çok fena durumdur bide oğluşun hareketli olunca minik uslu maşallah ama inş öyle devm etsin

AYNen canım büyük aşırı fena küçüğün emmesi dışında bir zorluğu yok hamdolsun inş sizinkiler de sakinler huzurlu olurlar sen suni ile mi Doğum yapmıştın canım

Aktivite ne yapacağını bilmeyen arkadaşlar.
Bende bardabas Bebek eğitim seti aldım. 6-12 ay seti. Memnun kalırsam 1 yaşından sonra abonelik yapacağım. Her ay gelen kutu içimde uZmanlar nasıl oynamanız gerektiği hususunda rehber gönderiyor işinden kartlar ve oyuncaklar çıkıyor.
Sevgilibebek ilkadım markalarda var ama ben bardabas aldım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…