2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Teşekkür ederim canım 6 ay öncesi için fikirlerini de yaz

AYNen canım büyük aşırı fena küçüğün emmesi dışında bir zorluğu yok hamdolsun inş sizinkiler de sakinler huzurlu olurlar sen suni ile mi Doğum yapmıştın canım
Evet canım ilki kendi sancım başlatmışlardı bunda açılmam 2 cm den fazla olmadı suni verdiler bebekler üzerinde etkisi var değil mi

Ben ilkadım almıştım çok güzeldi eve geliyodu aylık oyuncakları kaybolmadysa kızada kullanıcam inş

Korktuğum başıma geldi kızım iki gündür kakasını yapamıyo bu bizim için çok fena çünkü günde 4 5 kere yapıyodu şimdi yapamadıkca ıkınıyo ağlıyo tüm gün huzursuzdu zeytinyağı yaptım başka önerebileceğiniz bişey var mı

Zeytinyağını içirdin mi poposuna mı sürdün canım içirmediysen 1 çay kaşığı içirebilirsin

Bizim 20. Günden beri 10 günde bir yapıyor yavrum yapacağı günler acaip huysuz oluyor. Kabullendim artık çünkü yapınca kabız gibi katı yapmıyor

Evet canım ilki kendi sancım başlatmışlardı bunda açılmam 2 cm den fazla olmadı suni verdiler bebekler üzerinde etkisi var değil mi
Evet canım annenin bilinç altında yatan endişeler korkular mahremiyete özen gösterilmemesi açılmayı yavaşlatıyor zor bir Doğumda annenin çığlıkları bile bebeğe suçluluk hissettiriyormuş. Aslında karanlık ortam sessizlik masaj akubasa noktalarına masaj sıcak su vs bunlar hem Doğumu hızlandırıyor hemde bebeği güzel karşılamaya zemin hazırlıyor. Tentene temas bence en önemli şey doğar ilk oğlum kendi istediği zaman değil benim istediğim zaman geldi tentene temas olmadı ve facia bir bebeklik geçirdi bunda 41+3 te Doğum yaptım kendi sancımla kakasını yapmasına rağmen kucağıma istedim göğsümü açıp üzerine koyup konuştum bilmiyorum belki alakalıdır

Biz de bir kaç hafta önce aynı şeyi yaşadık günde en az 2 defa yapan kız annem bana geldi muz yaşattı hatta biraz yedirdi o günden sonra kızın düzeni bozuldu 3 gün yapamadı sonra yaptı sadece anne sütü veriyorsan bekle bence bir şey yedirmeniz dimi tadımlıkta olsa

Akşam 7 den sonra birden değişiyor kız. Hiç bir etkinlik fayda etmiyor ağlıyor. Kucağa alıyoruz yine memnun edemiyoruz. Bizde müzik açıp sırayla karşısında oynuyoruz durup bizi izliyor gülüyor. Yorulan oturuyor öyle zaman geçiyor. evde oturup boş boş sıkılmayı özledim.

Eşim dün muz yalatıyodu yediirmr değil ama tadını alsın diye

Ne çığlıklar şükür çok çekmedim 9 10 gibi vermeye başldı 1 de almıştım kucağıma ilk doğar doğmaz aldı doktor kordonunu bile kesmeden kucağıma verdi doğduğu an çok şapşikti ama nereye geldim nerdeyim bakışı attı sanki zorla uyandırılmış gibi sonrada kucağımda ağlamaya başladı o ağlayiş devam ediyo hiç susturamadık benim hamileliğim inanılmaz zor ve gergindi kuzenim kardeşim yerindeydi bi hafta önce görmüştüm ertesi hafta intihar etti neler. Neler yaşadık ben nasıl çözemedim nasıl anlamadım diye kendimi yedim bitirdim dahada teyzeme baktıkca dayanamıyorum ilk ona söylemiştim hamile olduğumu göremedi öyle bi sınavlardan geçtimki bunda onun için çocuk kolik oldu huysuz gergin

Bizimkilerde öyle inş geçecek kucakta taşıdıığıma mı yanıyım mızırdandığına mı yine aynı

Bizim 20. Günden beri 10 günde bir yapıyor yavrum yapacağı günler acaip huysuz oluyor. Kabullendim artık çünkü yapınca kabız gibi katı yapmıyor

Canım senden sonra korkuyodum zaten benimki 10 gün yapamasa evde nelerr olur diye düşünürken hooop geldi bizi buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…