- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Hahahaha valla ben de şaştım kaldım. Ama bi yandan da bi mucizeye tanık olmak olağanüstü bir şey. Bir insan yavrusunun gelişimini becerilerini an be an takip edip şahit oluyoruz hergün yeniden şaşırıyorum.
Gitmeden şurup versem mi calpolEh biraz huysuzluk yapıyor . Aşıda ağlamadı ama huysuzluk ve az ateş oldu . Şifa olsun fıstığa
Öncesinde vermeyin etkisini azaltiyormus ateşi çıkarsa verirsiniz bizde çıkmadıGitmeden şurup versem mi calpol
Ben bakıyorum da sanki çok bisey değişmemiş gibi hatta hala yüz üstü donuyo ama tamamen dönemiyor kolunu alamiyo yüzüstü yatmayı zaten sevmiyo basiyo çığlığı bende zorlamiyorum çok günlük antrenman oldu cabalamasi 3 dk anca duruyo öyle bi de yüzüstü kendini ittiriyo ileri de gidemiyor aşağı asagi kayiyoHahahaha valla ben de şaştım kaldım. Ama bi yandan da bi mucizeye tanık olmak olağanüstü bir şey. Bir insan yavrusunun gelişimini becerilerini an be an takip edip şahit oluyoruz hergün yeniden şaşırıyorum.
Benim kızımın aşı yeri kıpkırmızı iltihaplı değil ama. Sizin nasıl görüntü olarakKızlar verem aşılarınız ne durumda kızımın aşı yeri baya iltihaplandı. Banyo yaptırabilir miyim bu haldeyken
Bizimki de yüzüstü durmayı sevmiyor. Genelde oturmak istiyor. Ama kaslarını kontrol etmeye çalışması gittikçe düzelmeye başlaması falan çok ilginç geliyor. Seninki de aynıdır ama sürekli yanında olunca insan gözden kaçırıyor bazı gelişimleriBen bakıyorum da sanki çok bisey değişmemiş gibi hatta hala yüz üstü donuyo ama tamamen dönemiyor kolunu alamiyo yüzüstü yatmayı zaten sevmiyo basiyo çığlığı bende zorlamiyorum çok günlük antrenman oldu cabalamasi 3 dk anca duruyo öyle bi de yüzüstü kendini ittiriyo ileri de gidemiyor aşağı asagi kayiyo
Geldikten sonra şuruba ihtiyaç duyacaksınız ama, bir kaç saat içinde huysuzluğu başlayacak vücudu ısınacakGitmeden şurup versem mi calpol
Yüzüstü durduğunda elini yalayabilirse baya kalmak istiyor yoksa hemen kalkmak istiyor. Öyle gazını rahat çıkarıyor. Huysuzlanmış gazının olduğunu düşündüğümde elini yalamasına izin veriyorumBen bakıyorum da sanki çok bisey değişmemiş gibi hatta hala yüz üstü donuyo ama tamamen dönemiyor kolunu alamiyo yüzüstü yatmayı zaten sevmiyo basiyo çığlığı bende zorlamiyorum çok günlük antrenman oldu cabalamasi 3 dk anca duruyo öyle bi de yüzüstü kendini ittiriyo ileri de gidemiyor aşağı asagi kayiyo
YaGeldikten sonra şuruba ihtiyaç duyacaksınız ama, bir kaç saat içinde huysuzluğu başlayacak vücudu ısınacak
Benimki parmaklarını yalıyorYüzüstü durduğunda elini yalayabilirse baya kalmak istiyor yoksa hemen kalkmak istiyor. Öyle gazını rahat çıkarıyor. Huysuzlanmış gazının olduğunu düşündüğümde elini yalamasına izin veriyorum
O kadar sıkıntı yapmaz inşYainşallah çok ateşi çıkmaz. Huysuzlaştıkça napıcamı şaşırıyorum çünkü
Gozlemleyince bazı değişiklikler farkedilnce hoşa gidiyo tabiBizimki de yüzüstü durmayı sevmiyor. Genelde oturmak istiyor. Ama kaslarını kontrol etmeye çalışması gittikçe düzelmeye başlaması falan çok ilginç geliyor. Seninki de aynıdır ama sürekli yanında olunca insan gözden kaçırıyor bazı gelişimleri
Yok valla bizimki elleri de yalasa durmucak yüz ustu bana bi de kaslarının üstünden üstünden bakiyo sonra miaaaaaYüzüstü durduğunda elini yalayabilirse baya kalmak istiyor yoksa hemen kalkmak istiyor. Öyle gazını rahat çıkarıyor. Huysuzlanmış gazının olduğunu düşündüğümde elini yalamasına izin veriyorum
İlk iki parmağını ıslık calicakmis gibi sokuyo sonra onlar yetmeyince bi elinin 4 parmağı o da derine gittiyse boogggyBenimki parmaklarını yalıyorbazen 4 parmağını birden boğazına kadar sokuyor
Ya ben hiç bilmiyorum paraben ne ki nedene sağlık ocağı bunu veriyor sidefer dediğinizi doktorunuz mu aöylediHastaneye gidemediğimiz için tahlil yapamadık haliyle ama doktorumuz başlayın dedi . Vegaferonda paraben var biz sidefer kullanıyoruz kilo başına 1 damla .
Sanki biraz husursuzluk yaptıBiz de aşıya bugün gidicez bakalım. Huzursuzluk falan yapıyor mu kiyavrum iki gündür kakasını yapmaya çalışıyordu. Dün gece yaptı biraz rahatladı. İnş bu defa da aşı sıkıntısı çekmez. Rotanın da ikinci dozunu yaptırıcaz inş
Bizimki de kıpkırmızıKızlar verem aşılarınız ne durumda kızımın aşı yeri baya iltihaplandı. Banyo yaptırabilir miyim bu haldeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?