2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
denizbenimadim gülme kız valla eşim diyo o zaman bizim oğlan hep atakta
Hahahaha valla ben de şaştım kaldım. Ama bi yandan da bi mucizeye tanık olmak olağanüstü bir şey. Bir insan yavrusunun gelişimini becerilerini an be an takip edip şahit oluyoruz hergün yeniden şaşırıyorum.

Ben bakıyorum da sanki çok bisey değişmemiş gibi hatta hala yüz üstü donuyo ama tamamen dönemiyor kolunu alamiyo yüzüstü yatmayı zaten sevmiyo basiyo çığlığı bende zorlamiyorum çok günlük antrenman oldu cabalamasi 3 dk anca duruyo öyle bi de yüzüstü kendini ittiriyo ileri de gidemiyor aşağı asagi kayiyo

Bizimki de yüzüstü durmayı sevmiyor. Genelde oturmak istiyor. Ama kaslarını kontrol etmeye çalışması gittikçe düzelmeye başlaması falan çok ilginç geliyor. Seninki de aynıdır ama sürekli yanında olunca insan gözden kaçırıyor bazı gelişimleri

Yüzüstü durduğunda elini yalayabilirse baya kalmak istiyor yoksa hemen kalkmak istiyor. Öyle gazını rahat çıkarıyor. Huysuzlanmış gazının olduğunu düşündüğümde elini yalamasına izin veriyorum

Benimki parmaklarını yalıyor bazen 4 parmağını birden boğazına kadar sokuyor

Gozlemleyince bazı değişiklikler farkedilnce hoşa gidiyo tabimasallah yavrulara ben aceleciyim sanırım dönsün istiyorum ama o da baya belirgin olmuyo her çocuk farklı tabi

Yok valla bizimki elleri de yalasa durmucak yüz ustu bana bi de kaslarının üstünden üstünden bakiyo sonra miaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…