- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Bizimki yatmayı sevmiyor sık sık oturmak istiyor hayta bunun için bebe yatmaz aldık 10 dk falan koyuyorum günde destekli otursun Ve beli de ağrımasın diye. Ama yetmiyor sanırım sürekli kalkmak istiyor. Çok oturtmak da istemiyorum beli ağrır diye de bakalımMrb. Bebekleriniz yatarken gün içinde sıklıkla kafasını ve bacaklarını aynı anda kaldırarak kalkmaya çalışıyor mu..??? Her bebek hareketli mi bu şekilde, mrak ediyrm. 4 ay+22 günlüğüz
Kaçsa da kendiğinden çıkıyormuş canım. Bir miktar kaçmasında sıkıntı yokmuş hatta gerekliymiş bile. Biz şu banyo şapkalarından almıştık bunu öğrendikten sonra hiç takmadık mesela. Yani su rahatsız etmiyormuş bebekleri. Ama üşütmüş olabilir ya da enfeksiyon. Devam ederse bi doktora danışmanda fayda olabilirKızlar kızım elini hep kulağına götürüyor ben çekiyorum elini o götürüyor kıpkırmızı yaptı acaba kulağına su mu kaçtı
Hakkında hayırlısı olsun canım. Daha çok erken tabi ama belli olmaz üşütmüş falan olabilirsinKızlar doğumdan sonra hiç adet olmadım bu normal bisey zaten ama 2 gündür mide bulantısı var hafif hafif korkmaya başladım inşaallah hamile değilimdir ya kendimi hiç hazır hissetmiyorum şuan bebeğim çok küçük ve hamileligim cok fena gecti 7 ay istifar ettim yatarak gecti hepbugün eczaneler açıksa eşimi gonderip test aldırmayi düşünüyorum
Tabi hayirlisi olsun ama İnşaallah üşütmüşümdürHakkında hayırlısı olsun canım. Daha çok erken tabi ama belli olmaz üşütmüş falan olabilirsin
Açık canım eczaneler. İnşallah değilsindir daha bebeğin çok küçükKızlar doğumdan sonra hiç adet olmadım bu normal bisey zaten ama 2 gündür mide bulantısı var hafif hafif korkmaya başladım inşaallah hamile değilimdir ya kendimi hiç hazır hissetmiyorum şuan bebeğim çok küçük ve hamileligim cok fena gecti 7 ay istifar ettim yatarak gecti hepbugün eczaneler açıksa eşimi gonderip test aldırmayi düşünüyorum
İnş değilsindir ya haber ver bizedeKızlar doğumdan sonra hiç adet olmadım bu normal bisey zaten ama 2 gündür mide bulantısı var hafif hafif korkmaya başladım inşaallah hamile değilimdir ya kendimi hiç hazır hissetmiyorum şuan bebeğim çok küçük ve hamileligim cok fena gecti 7 ay istifar ettim yatarak gecti hepbugün eczaneler açıksa eşimi gonderip test aldırmayi düşünüyorum
Cnm biz hiç kullanmadık ya zeytinyağı işe yaramıştı kaç gün oldu bir hafta 15 gün normalmıiş anne sütü alanlar içinKızlar fena durumdayız kakasını yapamıyo iki gündür çığlık çığlığa ağlıyo zeytinyağı denedim yok yapamıyo ne yapsamki fitil falan kullanan var mı aranızda
Doktoruna sordum canım bol zeytinyqğı ver anne sütüyle karıştır içir dedi onu deniyecem inş biberonla içerCnm biz hiç kullanmadık ya zeytinyağı işe yaramıştı kaç gün oldu bir hafta 15 gün normalmıiş anne sütü alanlar için
Her doktor birbirinden farklı cidden. Bizimki de asla müdahale etmeyin. Hiçbir şey yapmayın tamamen normal dediDoktoruna sordum canım bol zeytinyqğı ver anne sütüyle karıştır içir dedi onu deniyecem inş biberonla içer
Bizimki çok zorlanıyo canı çok acıyo heralde mecbur böyle yaptık hatta lavman yapmak lazım ama siz yapamazsınız bu haldede gelmeyin dediHer doktor birbirinden farklı cidden. Bizimki de asla müdahale etmeyin. Hiçbir şey yapmayın tamamen normal dedi
O sulardan hamileyken merak edip almıştım tadı gerçekten çok değişik gelmişti hormonlardan mıdır bilmem ama h..p olan harikaydı hayatımda öyle bi su içmedim . Diğer f...a olan da yumuşacıktı sanki ağzımda pamuk varmış gibiBen e bebekten bebek suyu aldım canım. Benimki sevdi su içmeyi. Belki Sudan’dır. Ben içtim suyundan bi fark göremedim gerçi ama
Kıymetini bil ararsınKızım 3 gündür çok uyuyoratak haftalarında alışık olmadığım bir durum
Bizimde emme sorunumuz kalmadı gibi atak etkisinden çıkmaya başlamış gibiyizKıymetini bil ararsın) benimki de 3 gündür düzgün emiyor
Maşallah ne güzel darısı bizeKızım 3 gündür çok uyuyoratak haftalarında alışık olmadığım bir durum
Benim ağzımın tadı bozuk demek ki hiçbirfark anlayamadımO sulardan hamileyken merak edip almıştım tadı gerçekten çok değişik gelmişti hormonlardan mıdır bilmem ama h..p olan harikaydı hayatımda öyle bi su içmedim . Diğer f...a olan da yumuşacıktı sanki ağzımda pamuk varmış gibi
Maşallah kana kana içsin fıstıkBenim ağzımın tadı bozuk demek ki hiçbirfark anlayamadımama kızım sevdi. Evdeki hazır suyu kaynatıp verdiğimde öyle severek içmiyordu. F ile başlayanı aldım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?