2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Mrb. Bebekleriniz yatarken gün içinde sıklıkla kafasını ve bacaklarını aynı anda kaldırarak kalkmaya çalışıyor mu..??? Her bebek hareketli mi bu şekilde, mrak ediyrm. 4 ay+22 günlüğüz
Bizimki yatmayı sevmiyor sık sık oturmak istiyor hayta bunun için bebe yatmaz aldık 10 dk falan koyuyorum günde destekli otursun Ve beli de ağrımasın diye. Ama yetmiyor sanırım sürekli kalkmak istiyor. Çok oturtmak da istemiyorum beli ağrır diye de bakalım

Kızlar kızım elini hep kulağına götürüyor ben çekiyorum elini o götürüyor kıpkırmızı yaptı acaba kulağına su mu kaçtı
Kaçsa da kendiğinden çıkıyormuş canım. Bir miktar kaçmasında sıkıntı yokmuş hatta gerekliymiş bile. Biz şu banyo şapkalarından almıştık bunu öğrendikten sonra hiç takmadık mesela. Yani su rahatsız etmiyormuş bebekleri. Ama üşütmüş olabilir ya da enfeksiyon. Devam ederse bi doktora danışmanda fayda olabilir

Kızlar doğumdan sonra hiç adet olmadım bu normal bisey zaten ama 2 gündür mide bulantısı var hafif hafif korkmaya başladım inşaallah hamile değilimdir ya kendimi hiç hazır hissetmiyorum şuan bebeğim çok küçük ve hamileligim cok fena gecti 7 ay istifar ettim yatarak gecti hep bugün eczaneler açıksa eşimi gonderip test aldırmayi düşünüyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım. Daha çok erken tabi ama belli olmaz üşütmüş falan olabilirsin

Açık canım eczaneler. İnşallah değilsindir daha bebeğin çok küçük

İnş değilsindir ya haber ver bizede

Kızlar fena durumdayız kakasını yapamıyo iki gündür çığlık çığlığa ağlıyo zeytinyağı denedim yok yapamıyo ne yapsamki fitil falan kullanan var mı aranızda
Cnm biz hiç kullanmadık ya zeytinyağı işe yaramıştı kaç gün oldu bir hafta 15 gün normalmıiş anne sütü alanlar için

Ben e bebekten bebek suyu aldım canım. Benimki sevdi su içmeyi. Belki Sudan’dır. Ben içtim suyundan bi fark göremedim gerçi ama
O sulardan hamileyken merak edip almıştım tadı gerçekten çok değişik gelmişti hormonlardan mıdır bilmem ama h..p olan harikaydı hayatımda öyle bi su içmedim . Diğer f...a olan da yumuşacıktı sanki ağzımda pamuk varmış gibi

Benim ağzımın tadı bozuk demek ki hiçbirfark anlayamadım ama kızım sevdi. Evdeki hazır suyu kaynatıp verdiğimde öyle severek içmiyordu. F ile başlayanı aldım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…