2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim bide hastalığım ortaya çıktıya meniere diye iç kulak tansiyonuymuş stres uykusuzluk tetiklyo sersemleştiyo en berbat özelliği kafanı taşıyamıyosun sanki başkasının gözinden bakıyosun hayata o çok zorluyo kendi sağlığım yerinde olsa uykusuzlukta dert değil ama geçecek dediğin gibi az kaldı

Canım o ayak zonklamasını okadar iyi anlıyorumki allah kolaylık versin ev işi yemek yapılması imkansız bu bebeklerle annem burda perte çıktı dizi tutmuyo artık babam artık bize giidn der gibi bakıyo resmen şu durumlardan kaldık neden işte bizim bebeğimiz huysuz olduğu için normal olsa düşünmez izin alıp devletten giderdim ama aklıma neler geliyo arabada bile durmuyoki nasıl götürym girişte polis mutlaka çevircek halim sabrım yok artık dün yine durmadı ağlıyo ağlıyo sadece artık yazıcak halim bile yok oyalayamıyorumda ne oyun halısı ne oturma minderi yüzüstü koyucAm kasları kuvvetlensin diye okdr sinirliki bizi ele geçirdi artık herkes ona göre hareket ediyo

Kızlar bizim doktorumuz ek gıdaya 5. Ayda başlayalım dedi ama kararsızım siz ne düşünüyorsunuz.?
Biz dün başladık tadımlara 5 aya 3 gün kaldı havuçla başladım 3 gün tadım yapıcaz tüm sebzelere anne sütü alıyosa bence 6.ay beklenir ama biz mama dan bıktık artık sebzelerin vitaminini alsın istiyorum

Kıyamam ya senin durumda zor benim oğlum arabada kıyamet koparırdı kafasını içeri soktuğu an bi başlardı hiç susmazdı kızım yine ona göre şükür iyi bilirim araba sevmeyen bebek felaketev işini artık salacaksın zaten ilk çocuk eşin ne bulursa yesin bizde bide büyük olunca vitaminsiz kalmasın diye öğün geçiştiremiyorum kan ter içinde yemek yapıyorum şu virüs geçsin bende annemin yanına köye gitcem inş çok bunaldım annem herşeyimi yapar en azından

Evet canım annen özlemiştir sizi artık sende rahat edersin ben ilk geldiğimde baya dinlendim annem sayesinde burda
Bütün gün evdeler canım beslenmesi oyunu nasıl hallediyosun walla 2 gün önce doktora giderken arabada 10 dkkalık yol stresten nasıl terledim artık bağırıyo resmen ya uzun yola nası çıkarız bilmyiorum şimdi uyudu varya bir kişi ayağında sallarken biri oyuncaklarla oyun yapıyo dikkati dağılıyo öle uyuyo anca delilik ya

Benim de iki gün az geldi bitti geçen ayda öyleydi. Emziriyorum diye mi düzene girmedi bilmiyorum. Sprial kanama artırır diyorlardı aksine çok azaldı o bile artırmadı yani
Keşke benim de azaltsaydı sprial çok fazla kanamam var gün sürem de uzatı iki adet arası sürem de azaldı çocuğun bezinden kullanıyorum resmen

Sabah 7 8 start veriyoruz eşim kahvaltı hazırlar diğer yemekleri yapamıyo bulaşıkları makineye dizer boşaltır(tabi kime denk gelirse çünkü birimizde mutlaka kız var) sonra öğle yemeği teranesi dün akşamdan kalan yemek varsa yanına pilav çorba derken bi bakmışsın akşam yemeğigeçen teyzemle konuşuyorum ne zormuş evde mutfaktan çıkamıyorum dedim alıştın tabi çalışırken bişey görmüyodun diyo haklıda sabah işte dolabım vardı kahvaltılık süper tabaklar eşliğinde oğluma annem kv bize gelip bakıyolardı akşam yemeğimide yapıp ben gelince gidiyolardı tabi annem çamaşır temizlik falanda yapıyodu şimdi kocaaa bi boşluk uçaktan yere çakıldımişe gideceğim günü iple çekiyorum yaşasın özgürlük

Yaaa gerçekten evdeki hayat çook daha zorr biz evi bile doğru düzgün kullanmıyomuşuz eşimle iki kişi temiz evi temizliyomuşum meğersem yürüdükleri günlerin hayalini kuruyorum ben artık enerjilerini başka türlü atıcaklar ozmn gibi geliyo hayırlsıı

Yok kız o zaman daha kötü sürekli peşindesin ve çekmeceleri dolapları dağıtıyo elindekini heryere döküyo peşini topluyosun sürekli daha yorulcaz

Kızlar, ne doktor ne sağlık ocağındaki hemşire bana vitamin takviyesi önermedi. Kafama göre birşey kullanayım mı sizce? Bütün emzirme dönemi boyunca çok halsizdim.
Bebeği 5 günlükken kontrole götürmüştüm tekrar gitmedim. Aşı olurken sağlık ocağında yapılan boy kilo takibi dışında genel durumuna bakılmadı hiç. Şu ortama rağmen kontrole götüreyim mi sizce? İstanbul da virüsün en yoğun olduğu ilçelerden birinde oturuyoruz bu arada.
Ya bir de bu çocuk iki gündür aşırı huysuz anlatamam, oyalamakta çok zorlanıyorum. Uykuya dalamıyor, çok sinirli . 16.haftada atak görünmüyor. Diş falan mı çıkarıyor neden böyle oluyor

16. Hafta atak haftası gözüküyor benim baktığım uygulamada

Kızlar inşallah bu grup uzun bir süre dağılmaz mesela kan damlasının bebeklerin dişlerine iyi gelmedipini siyahlaştırdığını nurdan öğrendim bence çok faydalı bilgileri paylaşıyoruz birbirimizle ve şu sıralar doktora da gidemiyoruz en azından aramızda konuşabiliyoruz elbette bir fikri olan çıkıyor ne güzel

Ben de banyo şapasından aldım çok komik oldu kullanamadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…