2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızım 3 gündür çok uyuyor atak haftalarında alışık olmadığım bir durum
Benim oğlum da 2gündür bir gündüz uykusunu uzun uyuyor sanırım 3 uykuya düşecek gündüz uykusu

Kızlar bizim doktorumuz ek gıdaya 5. Ayda başlayalım dedi ama kararsızım siz ne düşünüyorsunuz.?
Doktorun nasıl uygun görüyorsa öyle devam et canım 5.ayda kontrole götüreceğim doktoru ne derse ben de ona göre hareket edeceğim . Tahminimce 5.ayda sadece tadım yapabiliriz bakalım

Benim günlerim bi önceki günden berbat geçiyo çok zorlanıyorum 5 dk durmuyo eşim evde şimdi onunla bile zor bakıyoruz o derece huysuz ağlaması hiç bitmiyo bu benim kaderim heralde oğlumdada grubun en çile çekeni bendimayaklarım zonkluyo yattığımda uyurkende kucağımda ve ben 5 dk dinlenemiyorum eşimin baktığı zaman yemek bulaşık onlaro hallediyorum ve bu düzelmeyecek hiç umudum kalmadı mesela uyuttum tam uyudu diye burda şimdiki mesajımı yazarrken yine uyandı toplam 10 dk

Ah ah bi uzun uyusa neler yapmam ki en uzun uykusu 20 dk oda sanıırım gece
Allah kolaylık versin sana ben bazen uykuya dalamayınca bile kafayı yiyecek gibi oluyorum senin yerinde olsam nasıl olurdum kimbilir

Allah kolaylık versin sana ben bazen uykuya dalamayınca bile kafayı yiyecek gibi oluyorum senin yerinde olsam nasıl olurdum kimbilir
Deliriyosun o kadar zor ki eşim hergün biz böyle napcaz diyo o bile bıktı ki herşeyiyle ben ilgileniyorum

Canım Allah Yardımcın olsun. Ben uykuya dalarken huysuz olunca ve birkaç defa uyanınca bile aşırı geriliyorum. Allah sana güç kuvvet versin biran önce düzelsin inşallah

Canım Allah Yardımcın olsun. Ben uykuya dalarken huysuz olunca ve birkaç defa uyanınca bile aşırı geriliyorum. Allah sana güç kuvvet versin biran önce düzelsin inşallah
Aminn inş düzelsin yoksa bitecem ben bu kadar zorlar bi bebek diyorum sonrada üzülüyorum sonra tekrar kendin istedin al sana diyorum falan öyle gelgitler

Merhaba adet günüme daha var 2 Nisan da adet oldum ama test yaptım bu çıktı nedir acaba

Eklentiler

• BDA8469E-53AC-4A0A-A40D-D0323AA2F702.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 44
ilk görüntü buydu

Eklentiler

• 3C5707B5-30B1-404A-A070-6D8380EB5C73.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 10C4EC5A-EFFB-4A35-8570-42C4CCDDF290.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 33
Aminn inş düzelsin yoksa bitecem ben bu kadar zorlar bi bebek diyorum sonrada üzülüyorum sonra tekrar kendin istedin al sana diyorum falan öyle gelgitler
Öyle düşünme çok zor biliyorum ama çok şükür sağlıklı bebeğin. Geçecek de. Telkin et kendini.Allah daha büyük dertler vermesin. Senin sürecin çok zormuş zaten canım. Hamilelikte yaşadığın kolay değil. O dönemin gerginliği o kadar kolay geçmez. Bebişin de senin de zamana ihtiyacınız var. Sana iyi gelen şeyleri yapmaya kendine minicik de olsa zaman bulmaya çalış. Geçecek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…