2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kilo başına 1 damla . Yani 6 kiloysa 6 damla gibi . Aç karna

Kan ilacından sonra veriyorum sadece ama çok severek içmiyor

40. Gün yeni adet oldum kırk başından sonra bu 2. Adetim ama nasıl çekildi sütüm anlatamam şoktayım resmen yok gibi birşey inş çabuk düzelir.

Canım senin Benin tombiş MaşaAllah ve Kasım sonu doğumlu neredeyse 5 aylık olucak fazla yemesi gerekmez mi Belki doymadığı için huzursuzdur
Su verin ben vermiyordum sonra biraz kum geçirdi . Sütünüzün yağ su oranını bilemezsiniz
İdrar az mı yapıyordu canım

Bende her Gün veriyorum artık çok severek içmiyo ama
Bizimki biberon kullanıyo ve dediğin hareket bizdede var bazen elimden biberon düşüyo kendini öle bi atıyoki heryeri mrk ediyolar ondan gibi geliyo

Canım senin Benin tombiş MaşaAllah ve Kasım sonu doğumlu neredeyse 5 aylık olucak fazla yemesi gerekmez mi Belki doymadığı için huzursuzdur

İdrar az mı yapıyordu canım
Bende daha fazla vermeye çalışıyorum ama fazlasını da almıyı çıkarıyo biraz daha arttırym bakıym doktorda dedi 9 kg çocuk nası doysun 120 mlle diye

Kızlar fena durumdayız kakasını yapamıyo iki gündür çığlık çığlığa ağlıyo zeytinyağı denedim yok yapamıyo ne yapsamki fitil falan kullanan var mı aranızda

Emerken kafayı geri atmayı benimki de yapıyor. Biraz emiyor sonra bi an da kendini geri atıyor ağlıyor hatta vücut olarak geri atıyor. Bende geri çekip memeye alıyorum bi emme de 4 5 kere yapıyor bunu nedenini bende anlamadm. Bazen süt mü az geliyor diye düşünüp diğer memeyi veriyorum

Kızlar fena durumdayız kakasını yapamıyo iki gündür çığlık çığlığa ağlıyo zeytinyağı denedim yok yapamıyo ne yapsamki fitil falan kullanan var mı aranızda
Ben kullandım ve 5 dk içinde yaptı ama fitilin etrafını biraz törpüler gibi yapıyorum bıçakla küçültmüş ve daha yumuşak yapmış oluyorum. 2 kere yaptık bi sorun yaşamadık çok şükür.

Doktor mu yazdı peki eczaneden alsak olurmu ki

Mrb. Bebekleriniz yatarken gün içinde sıklıkla kafasını ve bacaklarını aynı anda kaldırarak kalkmaya çalışıyor mu..??? Her bebek hareketli mi bu şekilde, mrak ediyrm. 4 ay+22 günlüğüz

Bizimkide yapıyor ilk başta süt hızlı geliyor sonra azalinca yapıyor kızıyor hatta mizirdaniyor bizimki

Bende her Gün veriyorum artık çok severek içmiyo ama
Bizimki biberon kullanıyo ve dediğin hareket bizdede var bazen elimden biberon düşüyo kendini öle bi atıyoki heryeri mrk ediyolar ondan gibi geliyo
Ben e bebekten bebek suyu aldım canım. Benimki sevdi su içmeyi. Belki Sudan’dır. Ben içtim suyundan bi fark göremedim gerçi ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…