- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Kilo başına 1 damla . Yani 6 kiloysa 6 damla gibi . Aç karnaKızlar sideferi kaç damla veriyorsunuz sabah akşm aç tok? Benim doktorum asmnin verdiğini kullanabilirsin dedi ama eski doktorum da sidefer vermişti kansızlık var diye ama kullanmadık uzun süre küçük daha ağır gelir dediler. Şimdi de sideferi kullanmak istiyorum ama ölçek olarak tam öğrenemedim o yüzden soruyrm
Belki enfeksiyon olmuşturKızlar kızım elini hep kulağına götürüyor ben çekiyorum elini o götürüyor kıpkırmızı yaptı acaba kulağına su mu kaçtı
Kan ilacından sonra veriyorum sadece ama çok severek içmiyorKizlar siz su veriyor musunuz ?
Biz antalyada artik terlemeye basladik. Oglum da emerken oyun halisinda uyurken vs bakıyorum kafasi su gibi. Kac gundur veriyorum kasik kasik ohh der gibi iciyor vallahi. Bir de bir memeyi reddiyor gibi aliyor sonra vucudu kafayi geri atiyor agliyor... ciglik atmalar da artti.
Orasıda var tabıde olmadan once cıddı bı sekılde sutun azalıyor yanı bende oyle bı kac gun ıcınde duzelıyor nıyeyseYok ya karnım hep şiş olsam biraz vücudum rahatlardı
Ferrum leke yapmıyor muymus dıste tedırgınım bende yanı bı tanıdıgımızın kızının dıslerı sımsıyahtı bu damla yuzunden kotu olmustum gorunce bızede aynısı olmasınBen parabensiz istedim. Doktor ferrum diye bi damla yazdı canım
Bizde de var o. Hatta bir kaç kere kanatmis. Dişten diye düşünüyorum başka bir enfeksiyon belirtisi yoksaKızlar kızım elini hep kulağına götürüyor ben çekiyorum elini o götürüyor kıpkırmızı yaptı acaba kulağına su mu kaçtı
Bebeklerin kulak yolu kısa ve düzdür su kaçma olayı olamaz canım. Kulağını keşfetmiştirKızlar kızım elini hep kulağına götürüyor ben çekiyorum elini o götürüyor kıpkırmızı yaptı acaba kulağına su mu kaçtı
40. Gün yeni adet oldum kırk başından sonra bu 2. Adetim ama nasıl çekildi sütüm anlatamam şoktayım resmen yok gibi birşey inş çabuk düzelir.Senın yıne her ay duzenlı oluyormus benım bı hafta oldu bıtelı bu daha kotu ınanadetımın ılk bı kac gunu sankı sutum cekılmıs gıbı oluyor sonra rahatlıyorum bu boyle 10 gune bı olursa yandım
Canım senin Benin tombiş MaşaAllah ve Kasım sonu doğumlu neredeyse 5 aylık olucak fazla yemesi gerekmez mi Belki doymadığı için huzursuzdurAhh cnm ya ben artık yürüme yada konuşma zamanı geçiceğini düşünüyorum artık ki bana burda yardım eden annem var ona rağmen zor oluyo
Mama veriyomusun sen bu arada ben mama yı biraz arttırdım uyuma süresi arttı aslında şimdi 3 saattr bir 120 ml içiyo
İdrar az mı yapıyordu canımSu verin ben vermiyordum sonra biraz kum geçirdi . Sütünüzün yağ su oranını bilemezsiniz
Bende her Gün veriyorum artık çok severek içmiyo amaKizlar siz su veriyor musunuz ?
Biz antalyada artik terlemeye basladik. Oglum da emerken oyun halisinda uyurken vs bakıyorum kafasi su gibi. Kac gundur veriyorum kasik kasik ohh der gibi iciyor vallahi. Bir de bir memeyi reddiyor gibi aliyor sonra vucudu kafayi geri atiyor agliyor... ciglik atmalar da artti.
Bende daha fazla vermeye çalışıyorum ama fazlasını da almıyı çıkarıyo biraz daha arttırym bakıym doktorda dedi 9 kg çocuk nası doysun 120 mlle diyeCanım senin Benin tombiş MaşaAllah ve Kasım sonu doğumlu neredeyse 5 aylık olucak fazla yemesi gerekmez mi Belki doymadığı için huzursuzdur
İdrar az mı yapıyordu canım
Biizmde öyle ve saçını çekiyo devamlı acııknca sıkılınca bunu öğrendiler işte:)))Kızlar kızım elini hep kulağına götürüyor ben çekiyorum elini o götürüyor kıpkırmızı yaptı acaba kulağına su mu kaçtı
Ben kullandım ve 5 dk içinde yaptı ama fitilin etrafını biraz törpüler gibi yapıyorum bıçakla küçültmüş ve daha yumuşak yapmış oluyorum. 2 kere yaptık bi sorun yaşamadık çok şükür.Kızlar fena durumdayız kakasını yapamıyo iki gündür çığlık çığlığa ağlıyo zeytinyağı denedim yok yapamıyo ne yapsamki fitil falan kullanan var mı aranızda
Doktor mu yazdı peki eczaneden alsak olurmu kiBen kullandım ve 5 dk içinde yaptı ama fitilin etrafını biraz törpüler gibi yapıyorum bıçakla küçültmüş ve daha yumuşak yapmış oluyorum. 2 kere yaptık bi sorun yaşamadık çok şükür.
Açken deneyinKızım suyu sevmedi ya kaşıkla veriyorum direk tükürüyor. 2 kaşık falan veriyorum gün içinde onu da almıyor
Bizimkide yapıyor ilk başta süt hızlı geliyor sonra azalinca yapıyor kızıyor hatta mizirdaniyor bizimkiEmerken kafayı geri atmayı benimki de yapıyor. Biraz emiyor sonra bi an da kendini geri atıyor ağlıyor hatta vücut olarak geri atıyor. Bende geri çekip memeye alıyorum bi emme de 4 5 kere yapıyor bunu nedenini bende anlamadm. Bazen süt mü az geliyor diye düşünüp diğer memeyi veriyorum
Ben e bebekten bebek suyu aldım canım. Benimki sevdi su içmeyi. Belki Sudan’dır. Ben içtim suyundan bi fark göremedim gerçi amaBende her Gün veriyorum artık çok severek içmiyo ama
Bizimki biberon kullanıyo ve dediğin hareket bizdede var bazen elimden biberon düşüyo kendini öle bi atıyoki heryeri mrk ediyolar ondan gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?