2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bugün giidp bez falan alıcaz sokağa çıkma yasağı var diye yetmez ben 4 numara bez alıcam artık kilosu 6 kilo ama yinede bezler iz yapıyor bir de ben bu aya kadar hep ılık su ve temizleme pamuğu ile altını her defasında temizliyordum yorucu oluyor oda suyu ısıt al gel götür kız tabi o aralar ağlıyor ıslak mendile geçiş yapsam erken mi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ne kullanıyorsunuz başından beri

Atak haftasında falan mıyı z acaba birde bu hafta hep sitenin bahçesine indik bebek arabasında hemen uyuyordu bugün hava bozuk diye inmedik aşağıya acaba dışarıya mı alıştı hemen
Yok canım 1 haftadır bizimki de öyle Gündüz uyumayınca enerjim ve sabrım tükendi resmen az buçuk dinleniyormuşum. Bi de sabah 4 6 arası uyanmaya başladı artık. O saatlerde uyanıyor 2 3 saat uyanık kalıp tekrar uyuyor

Ben nerdeyse 1,5 aydır 4 kullanıyorum. Kaka yapınca ıslak mendille temizleyip sonra ıslak pamukla siliyorum. Kaka yapmamışsa sadece ıslak pamuk. Ben her şeyini alt açma pamuk ıslak mendil çoklu paket aldım.hatta E bebekten 15 Li paketti sanırım pamuk aldım canım daha uyguna geliyor üstelik bitti bitecek derdin de yok

Canım seninki anne sütü almıyor muydu ben ni eğitime katılırım anne sütünün zaten %80 su kesinlikle 6 ay su vermeyin diyordu mama verenlerde su verilmesine gerek yok diyordu doktor
Ya videolarını falan izledim doktorların verilebilir diyordu. Tadını da sevdi o yüzden 2 günde bir yA da günde bir veriyordum. Şimdi Demir ilacı kullanmaya başlayınca hergün ilaçtan sonra veriyorum. Seviyor içmeyi. Su içmeye de alışsın istiyorum açıkçası. Versem yarım bardak içeçek nerdeyse ama ben bir belki bir buçuk çay kaşığı veriyorum

İnternetten de alabilirsin kargolar getiriyo yasak yok onlara bu arada ben en başından beri ıslak mendil kullanıyorum günde bi kerede lavaboda belden aşağı sabunla yıkıyorum

Ben daha 3 kullanıyorum 7 kg anca olmuştur yeni geldi premium care hiç kokmuyo aktif biraz kokuyoda büyük ihtimal bundan devam edecem ben

Temassizlar hem yanlış hem fazla ölçüyor en doğru ve güvenilir sonuç koltuk altı veya varsa kulaktan olcerle kulaktan alınıyor. Yani 38 olctuyse zaten ateşi 37dir ki bu da panikleyecek bir ateş değil.
Ama çok net anlıyorum bizimki de öyle bir kere çocuk oksursun ooo çocuk oksurdu evet birazdan da üzerimize gökten ateş topları düşecek nedir yani bu abartmalar gören de bir bizim çocuğumuz var sanacak bu erkeklerin görmemişin çocuğu olmus durumları insanı sinir harbine sokuyor

Ben daha 3 kullanıyorum 7 kg anca olmuştur yeni geldi premium care hiç kokmuyo aktif biraz kokuyoda büyük ihtimal bundan devam edecem ben
Benimki de 7 ancak olmuştur ama erken geçtim 4 e. Premium alayım o halde. Bu arada hergün sabun sürme bence canım. Çok kurumasın cildi. Bi de sabun diş üreme sisteminin de yapısını bozuyor biraz.Sadece suyla yıka istersen.

Sleepy kullaniyordum e bebeğin ıslak bezine geçtim o da sadece su pamuk ve gıda koruyucusu potasyum sorbat içeriyor. İlk günler hariç su pamuk zor geldi sonra geçtim ıslak beze

Sebamed sabun varya popişini falan yıkamak rahatlatıyo gibi geliyo yazık miniğe 24 saat bez içinde

Ben başından beri ıslak mendil kullanıyorum önce pampers pure kullandım şu an sleepy yenidoğan kullanıyorum

Aynen bize de doktor koltuk altı demişti ki zaten temassız 38 ölçtüğünde koltuk altı 37.4 tü. Aynen tam o durumda çocuk bu böyle böyle büyüyecek demiyor

Ben doğduğundan beri sleepy pamuklu yenidoğan kullandım canım kokusuz guzel memmunum

Bu arada sebamed ıslak mendil Babyjem pamuk kullanıyorum şimdi e bebek pamuğu aldım ama hiç kullanmadım daha

Aynı cümleyi benim eşimde kuruyo cnm bende ona babanın önemini hatırlatıyorum ama anlayana tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…