2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bu terbiyrsizliğe ben de çok kızıyorum. Bütün günümüzü veriyoruz biz o bebeklere. Anlamıyorlar maalesef

Doktor koltuk altı ölçün demişti bize daha önce o yüzden hep onla yaptım ona da ayrı bi söylendi. Ben bakardım sabaha kadar hiç sorun değil ama baktığım halde ben çocuğumu düşünmüyormuşym gibi tepki vermesi çok canımı sıktı

Niye aynı odada değilsiniz? Ben ilk günden beri bizimle aynı odada uyutuyorum. Kalkıp bakmasa da baba olduğunu be bi bebek fark etsin bi zahmet

Ay bilmiyorum valla ne zaman duymıcam aynen insanın boğası geliyor valla

Niye aynı odada değilsiniz? Ben ilk günden beri bizimle aynı odada uyutuyorum. Kalkıp bakmasa da baba olduğunu be bi bebek fark etsin bi zahmet
Uykusu bölününce dalamıyomuş çok ağlıyoya oda oğlumla uyuyo oğlanda beni isteyince çözümü böyle bulduk malesef

İnş Alışkındı günde 3 4 kere yapardı bu ara yapamıyo oda etkiliyo miniği
yazdıklarınızı okuyorum da kendim yazmışım gibi geliyor dayanamadım yazayım dedim yalnız değilsiniz benim oğlum da aynı dün gece hiç uyumadı genelde en uzun gece uykusu yarım saat falan ağlayınca bide emziriyorum her seferde emzikle sallamakla da uyumuyor
Yaa aşkolsun şimdimi yazılırbunalımın birinden girip diğerinden çıkıyorum yalnızım diye benimki emzikte almıyo herseferinde emzir canım çıkıyo
aynı durumdayız valla emzik kesinlikle gece almıyor keyfi yerindeyken alıyor öyle almanın da bana faydası yok zaten

Takma canim taktigini anlayinca herseferinde bununla cildirtiyorlar insani soylendiginde ver kucagina git baska odada uyu bana yemege soylense bebegi veriyorum eline bebege soylense buyuk oglumu veriyorum es son soylenmekten vazgecti malasef anlayis beklenmiyor cocuktan sonra cok degisiyorlar

Hiç umudum yok düzelceğine

Walla canım gerçekten çok zor ya dün bi arkadaşımla konuştm kolik falan diye anlattım oda yaa ben anne sütüne hep kimyon koyuyodum hiç gazı olmadı dedi keşke deneseymişim yazdım biizmki artık gaz falan diil o akşam olunca huysuzluk tutuyo biberon almıyodu diye hatrlıyorum seninli kaşık biberonmu alsan denesen kimyon fln katıp ben gece çayı falan içirmeyi düşünüyorum artık 5. Ay ı doldurduk herkes kullanıyomuş

Hay allah canım ya kolay gelsin iş sorumluluğu da eklenince başka yoğunluklar çıkıyo tabi yanında uyanıkken falanmı görüntülü ders yapıyosun gerçekten öle uyumuyolar artık

Kimyon içiriyodum o çocuğun yapısı bence canım mesela iki gün önce kakasını yapmıştı gece rahat uyudu şimdi yapamıyo zorluyo galiba ondan

Hay allah canım ya bebiş normale dönmüş çok şükür sen canını sıkma gğn içinde azcık dahil olup eleştiriyoşar benim eşimde ağzını düzgün sil çocuğun dedim diye bezi falan yere atıp gitti sinirlenmiş beyefendi umrumda diil güle güle dedim bide bebeğide bırakıyo hayır bana trip alınca çocuğada trip atıyo nası bi kafa bunlar anlamıyorm

Kızlar bizimki anne sütü almıyo 5. Ayıda doldurdu ben ek gıdaya geçtim artık ama tadımlık bu ay düzenli diil sebze meyve yoğurt denetiyorum içime böyle daha çok sindi en taze ne varsa pazardan alıyorum vitaminini alsın en azndan diye bugğn enginar denicek inşallah şifa olur anne sütü alamadı bebeğim besinlerle tamamlasın istiyorum

Emzik hiç yok bizde de dişini kaşımak için bile almıyo keşke alsa çok rahat ederdim uykuya dalarken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…