- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
Bu terbiyrsizliğe ben de çok kızıyorum. Bütün günümüzü veriyoruz biz o bebeklere. Anlamıyorlar maalesefKızlar dün aşı yaptırmıştık biliyorsunuz akşam da oğlumun ateşi yükselmeye başladı gece 38 oldu ve biln bakalım ateş yükselince ne oldu: eşimle tartıştık. Akşam 37.5 olunca uyumadan tekrar calpol verdim üstünü de çıkartın ince penye battaniye örttüm sadece gece de saat başı uyanıp kontrol ettim 2buçuk gibi 35.5 36 geldi ben de giydirdim üstünü yine sadece penye battaniyeyi örttüm. Ve yine saat başı kalkıp bakıyorum o arada 1 2 kere de uyandı emdi zaten. Eşim de uyuyor bu arada sonra 5 gibi yine kıpırdamaya başladı kalktım ateşe baktım tekrar 36.8 biraz vücudu sıcaktı ama ateş çıkmayınca aldım emzirdim yatırırken tekrar bakarım diye düşündüm. Bu arada emerken gaz oldu gazını çıkarıyorum falan derken yarım saat geçti uyandı eşim aldı ateş ölçer i baktı 38 o temassızla ölçtü ben koltuk altını kullanıyordum o daha güvenilir diye öyle görünce bana kızmaya başladı niye bakmıyorsun dikkat etmiyorsun uyanmasam ne olacaktı falan. diyorum yarım saat önce ölçtüm bi şey yoktu yok ben bakmıyormuşum o olmasa nolcakmış bir sürü şey o kadar canımı sıktı ki anlatamam. Hiç normal karşılamıyor ya çocuk aşı oldu bunlar olcak şeyler yine ilaç verelim falan yok anca beni suçlasa. Hem kızdım hem çok üzüldüm. şimdi normale dönmeye başladı çocuğun ateşi hiçbi şey olmamış gibi konuşuyo iyice sinir oluyorum
Doktor koltuk altı ölçün demişti bize daha önce o yüzden hep onla yaptım ona da ayrı bi söylendi. Ben bakardım sabaha kadar hiç sorun değil ama baktığım halde ben çocuğumu düşünmüyormuşym gibi tepki vermesi çok canımı sıktıKoltuk alti 1 derece dusuk gosterir hep aklinizda bulunsun 36 ise 37 dir. Kizacagina kalksin baksin ates durumunda nobetlesme yapilmali yorgunluktan insan uyuyabilir bebek atesten uyanmaz havale filan olur o yuzden sirayla nobet tutulur canim cok yersiz kizmis
Niye aynı odada değilsiniz? Ben ilk günden beri bizimle aynı odada uyutuyorum. Kalkıp bakmasa da baba olduğunu be bi bebek fark etsin bi zahmetErkekler olmasa naparız ya demi bide kendilerini öyle görüyolar hepsinin köküne kibrit suyutemassıza güven sıkıntı yapma ben hep öyle ölçüyorum bide ateşi çıktığında çocuğun kıpırdanmasından falan anlarsın benimkide öyle söylenir durur zamanla duymuyosun salla boşver canını sıktığına değmez bu ara eşim kız uyanmıyo hiç uyuyosun diyo boğmak üzereyim aynı odada değiliz bana böyle diyo
Ay bilmiyorum valla ne zaman duymıcam aynen insanın boğası geliyor vallaErkekler olmasa naparız ya demi bide kendilerini öyle görüyolar hepsinin köküne kibrit suyutemassıza güven sıkıntı yapma ben hep öyle ölçüyorum bide ateşi çıktığında çocuğun kıpırdanmasından falan anlarsın benimkide öyle söylenir durur zamanla duymuyosun salla boşver canını sıktığına değmez bu ara eşim kız uyanmıyo hiç uyuyosun diyo boğmak üzereyim aynı odada değiliz bana böyle diyo
Uykusu bölününce dalamıyomuş çok ağlıyoya oda oğlumla uyuyo oğlanda beni isteyince çözümü böyle bulduk malesefNiye aynı odada değilsiniz? Ben ilk günden beri bizimle aynı odada uyutuyorum. Kalkıp bakmasa da baba olduğunu be bi bebek fark etsin bi zahmet
yazdıklarınızı okuyorum da kendim yazmışım gibi geliyor dayanamadım yazayım dedim yalnız değilsiniz benim oğlum da aynı dün gece hiç uyumadı genelde en uzun gece uykusu yarım saat falan ağlayınca bide emziriyorum her seferde emzikle sallamakla da uyumuyorİnşAlışkındı günde 3 4 kere yapardı bu ara yapamıyo oda etkiliyo miniği
aynı durumdayız valla emzik kesinlikle gece almıyor keyfi yerindeyken alıyor öyle almanın da bana faydası yok zatenYaa aşkolsun şimdimi yazılırbunalımın birinden girip diğerinden çıkıyorum yalnızım diye benimki emzikte almıyo herseferinde emzir canım çıkıyo
Takma canim taktigini anlayinca herseferinde bununla cildirtiyorlar insani soylendiginde ver kucagina git baska odada uyu bana yemege soylense bebegi veriyorum eline bebege soylense buyuk oglumu veriyorum es son soylenmekten vazgecti malasef anlayis beklenmiyor cocuktan sonra cok degisiyorlarDoktor koltuk altı ölçün demişti bize daha önce o yüzden hep onla yaptım ona da ayrı bi söylendi. Ben bakardım sabaha kadar hiç sorun değil ama baktığım halde ben çocuğumu düşünmüyormuşym gibi tepki vermesi çok canımı sıktı
Hiç umudum yok düzelceğineyazdıklarınızı okuyorum da kendim yazmışım gibi geliyor dayanamadım yazayım dedim yalnız değilsiniz benim oğlum da aynı dün gece hiç uyumadı genelde en uzun gece uykusu yarım saat falan ağlayınca bide emziriyorum her seferde emzikle sallamakla da uyumuyor
aynı durumdayız valla emzik kesinlikle gece almıyor keyfi yerindeyken alıyor öyle almanın da bana faydası yok zaten
Ben de ek gıdaya geç başlamaya karar verdim. 6.ayı devirip öyleKızlar ben ek gıdaya geç başlamaya karar verdim 6.ay bitsin anca tadımlara başlarım ömrü boyunca zaten yemekleri yiyecek ama anne sütünü bu kadar fazla ememez bi daha
Bencede yaa acele etmeyin kızlar bu dr ların işi belli olmuyor şimdi ilk altı ay diyorlar yarın ilk bir yıl emmeli dediklerinde üzülmeyelim benceBen de ek gıdaya geç başlamaya karar verdim. 6.ayı devirip öyle
Walla canım gerçekten çok zor ya dün bi arkadaşımla konuştm kolik falan diye anlattım oda yaa ben anne sütüne hep kimyon koyuyodum hiç gazı olmadı dedi keşke deneseymişim yazdım biizmki artık gaz falan diil o akşam olunca huysuzluk tutuyo biberon almıyodu diye hatrlıyorum seninli kaşık biberonmu alsan denesen kimyon fln katıp ben gece çayı falan içirmeyi düşünüyorum artık 5. Ay ı doldurduk herkes kullanıyomuşKız bi değişik ya oğlanda uyanır emer uyurdu bu resmen tepiniyo üstümde kakasını yapamıyo ıkındı sabaha kadar bugün gaz damlası geliyo son umudum bakalım değişecek mi bana gelecek olursak sabaha kadar gözüm yarı açık bekliyorum arada 5 10 dk ne kadar dalarsam
Hay allah canım ya kolay gelsin iş sorumluluğu da eklenince başka yoğunluklar çıkıyo tabi yanında uyanıkken falanmı görüntülü ders yapıyosun gerçekten öle uyumuyolar artıkValla belki denk geldi bilmiyorum. Ama benimki gündüz uyurdu. Şimdi arada maksimum yarım saat oluyor. Bir de benim yerime başlayan ücretli öğretmen ayrılmış. Hocam sizi başlatalım zaten tatil ama çocuklar mağdur olmasın bi soruları falan olursa dediler tamam nasılsa evdeyiz dedim. Ben başladım canlı dersler sistemden whats up tan ödev vermeler öğretmen eğitimleri sürekli öğrenci görüşmeleri başladıBi yandan da onunla uğraşıyorum. Hergün canlı dersim katılmam gereken online eğitimler ve whats up yanıtlamam gereken bir sürü soru oluyor. Bu kadar yoğun olacağını tahmin etmedim. Başlamış bulundum öğretmen yok geri de bırakamadım. Beynim yandı resmen yüzyüze eğitimin gözünü seveyim
Kimyon içiriyodum o çocuğun yapısı bence canım mesela iki gün önce kakasını yapmıştı gece rahat uyudu şimdi yapamıyo zorluyo galiba ondanWalla canım gerçekten çok zor ya dün bi arkadaşımla konuştm kolik falan diye anlattım oda yaa ben anne sütüne hep kimyon koyuyodum hiç gazı olmadı dedi keşke deneseymişim yazdım biizmki artık gaz falan diil o akşam olunca huysuzluk tutuyo biberon almıyodu diye hatrlıyorum seninli kaşık biberonmu alsan denesen kimyon fln katıp ben gece çayı falan içirmeyi düşünüyorum artık 5. Ay ı doldurduk herkes kullanıyomuş
Hay allah canım ya bebiş normale dönmüş çok şükür sen canını sıkma gğn içinde azcık dahil olup eleştiriyoşar benim eşimde ağzını düzgün sil çocuğun dedim diye bezi falan yere atıp gitti sinirlenmiş beyefendi umrumda diil güle güle dedim bide bebeğide bırakıyo hayır bana trip alınca çocuğada trip atıyo nası bi kafa bunlar anlamıyormKızlar dün aşı yaptırmıştık biliyorsunuz akşam da oğlumun ateşi yükselmeye başladı gece 38 oldu ve biln bakalım ateş yükselince ne oldu: eşimle tartıştık. Akşam 37.5 olunca uyumadan tekrar calpol verdim üstünü de çıkartın ince penye battaniye örttüm sadece gece de saat başı uyanıp kontrol ettim 2buçuk gibi 35.5 36 geldi ben de giydirdim üstünü yine sadece penye battaniyeyi örttüm. Ve yine saat başı kalkıp bakıyorum o arada 1 2 kere de uyandı emdi zaten. Eşim de uyuyor bu arada sonra 5 gibi yine kıpırdamaya başladı kalktım ateşe baktım tekrar 36.8 biraz vücudu sıcaktı ama ateş çıkmayınca aldım emzirdim yatırırken tekrar bakarım diye düşündüm. Bu arada emerken gaz oldu gazını çıkarıyorum falan derken yarım saat geçti uyandı eşim aldı ateş ölçer i baktı 38 o temassızla ölçtü ben koltuk altını kullanıyordum o daha güvenilir diye öyle görünce bana kızmaya başladı niye bakmıyorsun dikkat etmiyorsun uyanmasam ne olacaktı falan. diyorum yarım saat önce ölçtüm bi şey yoktu yok ben bakmıyormuşum o olmasa nolcakmış bir sürü şey o kadar canımı sıktı ki anlatamam. Hiç normal karşılamıyor ya çocuk aşı oldu bunlar olcak şeyler yine ilaç verelim falan yok anca beni suçlasa. Hem kızdım hem çok üzüldüm. şimdi normale dönmeye başladı çocuğun ateşi hiçbi şey olmamış gibi konuşuyo iyice sinir oluyorum
Bende hiç içirmedim keşke deneseymişim tabi hepsinin bi yapısı hatta artık karakteri var biz de öğreniyoruz işteKimyon içiriyodum o çocuğun yapısı bence canım mesela iki gün önce kakasını yapmıştı gece rahat uyudu şimdi yapamıyo zorluyo galiba ondan
Emzik hiç yok bizde de dişini kaşımak için bile almıyo keşke alsa çok rahat ederdim uykuya dalarken falanyazdıklarınızı okuyorum da kendim yazmışım gibi geliyor dayanamadım yazayım dedim yalnız değilsiniz benim oğlum da aynı dün gece hiç uyumadı genelde en uzun gece uykusu yarım saat falan ağlayınca bide emziriyorum her seferde emzikle sallamakla da uyumuyor
aynı durumdayız valla emzik kesinlikle gece almıyor keyfi yerindeyken alıyor öyle almanın da bana faydası yok zaten
Alsa bize nasıl eziyet edecekler alırlar mıEmzik hiç yok bizde de dişini kaşımak için bile almıyo keşke alsa çok rahat ederdim uykuya dalarken falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?