Benim kızımın bir kere alışan sonra ateşi çıktı. Calpol kullanma taraftarı bile değilim. 38,5 oldu öyle 1 ml verdim. Bir daha çıkmadı. Bu zamanlarda ben hem alından, hem rektal ölçüm yapıyorum. Ona göre kontrol ediyorum. Ateş bedenin savunma mekanizması. 38 yüksek bir ateş değil.Kızlar dün aşı yaptırmıştık biliyorsunuz akşam da oğlumun ateşi yükselmeye başladı gece 38 oldu ve biln bakalım ateş yükselince ne oldu: eşimle tartıştık. Akşam 37.5 olunca uyumadan tekrar calpol verdim üstünü de çıkartın ince penye battaniye örttüm sadece gece de saat başı uyanıp kontrol ettim 2buçuk gibi 35.5 36 geldi ben de giydirdim üstünü yine sadece penye battaniyeyi örttüm. Ve yine saat başı kalkıp bakıyorum o arada 1 2 kere de uyandı emdi zaten. Eşim de uyuyor bu arada sonra 5 gibi yine kıpırdamaya başladı kalktım ateşe baktım tekrar 36.8 biraz vücudu sıcaktı ama ateş çıkmayınca aldım emzirdim yatırırken tekrar bakarım diye düşündüm. Bu arada emerken gaz oldu gazını çıkarıyorum falan derken yarım saat geçti uyandı eşim aldı ateş ölçer i baktı 38 o temassızla ölçtü ben koltuk altını kullanıyordum o daha güvenilir diye öyle görünce bana kızmaya başladı niye bakmıyorsun dikkat etmiyorsun uyanmasam ne olacaktı falan. diyorum yarım saat önce ölçtüm bi şey yoktu yok ben bakmıyormuşum o olmasa nolcakmış bir sürü şey o kadar canımı sıktı ki anlatamam. Hiç normal karşılamıyor ya çocuk aşı oldu bunlar olcak şeyler yine ilaç verelim falan yok anca beni suçlasa. Hem kızdım hem çok üzüldüm. şimdi normale dönmeye başladı çocuğun ateşi hiçbi şey olmamış gibi konuşuyo iyice sinir oluyorum
Çok iyi yapıyorsun öyle olmak lazım ilk çocuk olunca anca tanıyoruz yeniden birbirimiziTakma canim taktigini anlayinca herseferinde bununla cildirtiyorlar insani soylendiginde ver kucagina git baska odada uyu bana yemege soylense bebegi veriyorum eline bebege soylense buyuk oglumu veriyorum es son soylenmekten vazgecti malasef anlayis beklenmiyor cocuktan sonra cok degisiyorlar
İlk evlendiğimiz zamanlar vardı tribi de şimdi o yok ama böyle şeyler var kvden çok kaynanalık yapıyor banaHay allah canım ya bebiş normale dönmüş çok şükür sen canını sıkma gğn içinde azcık dahil olup eleştiriyoşar benim eşimde ağzını düzgün sil çocuğun dedim diye bezi falan yere atıp gitti sinirlenmiş beyefendi umrumda diil güle güle dedim bide bebeğide bırakıyo hayır bana trip alınca çocuğada trip atıyo nası bi kafa bunlar anlamıyorm
Bana kalsa ben de hemen vermezdim ama benim eşim çok panik evhamlı 37.5ta bile telaşlanıyor hemen verdiriyor illaBenim kızımın bir kere alışan sonra ateşi çıktı. Calpol kullanma taraftarı bile değilim. 38,5 oldu öyle 1 ml verdim. Bir daha çıkmadı. Bu zamanlarda ben hem alından, hem rektal ölçüm yapıyorum. Ona göre kontrol ediyorum. Ateş bedenin savunma mekanizması. 38 yüksek bir ateş değil.
Ya inanır mısın sanki bizi anlattın inan yalnız değilsin benim eşim de banyo yaptır Ken falan bir şeyi yanlış yapsam hemen tepki verirdi iyice stres olurdum sanki mükemmel olmak zorundayızKızlar dün aşı yaptırmıştık biliyorsunuz akşam da oğlumun ateşi yükselmeye başladı gece 38 oldu ve biln bakalım ateş yükselince ne oldu: eşimle tartıştık. Akşam 37.5 olunca uyumadan tekrar calpol verdim üstünü de çıkartın ince penye battaniye örttüm sadece gece de saat başı uyanıp kontrol ettim 2buçuk gibi 35.5 36 geldi ben de giydirdim üstünü yine sadece penye battaniyeyi örttüm. Ve yine saat başı kalkıp bakıyorum o arada 1 2 kere de uyandı emdi zaten. Eşim de uyuyor bu arada sonra 5 gibi yine kıpırdamaya başladı kalktım ateşe baktım tekrar 36.8 biraz vücudu sıcaktı ama ateş çıkmayınca aldım emzirdim yatırırken tekrar bakarım diye düşündüm. Bu arada emerken gaz oldu gazını çıkarıyorum falan derken yarım saat geçti uyandı eşim aldı ateş ölçer i baktı 38 o temassızla ölçtü ben koltuk altını kullanıyordum o daha güvenilir diye öyle görünce bana kızmaya başladı niye bakmıyorsun dikkat etmiyorsun uyanmasam ne olacaktı falan. diyorum yarım saat önce ölçtüm bi şey yoktu yok ben bakmıyormuşum o olmasa nolcakmış bir sürü şey o kadar canımı sıktı ki anlatamam. Hiç normal karşılamıyor ya çocuk aşı oldu bunlar olcak şeyler yine ilaç verelim falan yok anca beni suçlasa. Hem kızdım hem çok üzüldüm. şimdi normale dönmeye başladı çocuğun ateşi hiçbi şey olmamış gibi konuşuyo iyice sinir oluyorum
Halaa her banyo yaptırışımda başına fazla bastırma diye uyarırYa inanır mısın sanki bizi anlattın inan yalnız değilsin benim eşim de banyo yaptır Ken falan bir şeyi yanlış yapsam hemen tepki verirdi iyice stres olurdum sanki mükemmel olmak zorundayız
Rektal derken makatta mı ölçüm yapıyorsun nasıl oluyor eski tip civalı olanlardan mı var bende temassız var o hem kulaktan hem alınan ölçüyor acaba bir tane de eski tip mi alsamBenim kızımın bir kere alışan sonra ateşi çıktı. Calpol kullanma taraftarı bile değilim. 38,5 oldu öyle 1 ml verdim. Bir daha çıkmadı. Bu zamanlarda ben hem alından, hem rektal ölçüm yapıyorum. Ona göre kontrol ediyorum. Ateş bedenin savunma mekanizması. 38 yüksek bir ateş değil.
Eşim bakıyor evden çalışıyor o da.iyi oldu güllük gülistanlık sanıyorduHay allah canım ya kolay gelsin iş sorumluluğu da eklenince başka yoğunluklar çıkıyo tabi yanında uyanıkken falanmı görüntülü ders yapıyosun gerçekten öle uyumuyolar artık
Rektal derken makatta mı ölçüm yapıyorsun nasıl oluyor eski tip civalı olanlardan mı var bende temassız var o hem kulaktan hem alınan ölçüyor acaba bir tane de eski tip mi alsam
Benimki bu aralar hep şekerleme yapıyo demek ki
Ben arada elma yalatıyorum bazen muz bi de yoğurt o kadarBencede yaa acele etmeyin kızlar bu dr ların işi belli olmuyor şimdi ilk altı ay diyorlar yarın ilk bir yıl emmeli dediklerinde üzülmeyelim bence
Benimki birkaç kez bana kızıp yıkamıyorum kendin yıka dedi. Kendim yıkayabiliyorum ama dedim ki sen bebeği yıkamaya yardım ederek bana lütufta bulunmuyorsun o senin de bebeğin. Cennet anaların ayakları altında falan diye zırvaladı dedim Allah aşkına işine gelince hemen dindar kesilme gören de 7 kere hacca gitmiş sanır alakası yokHay allah canım ya bebiş normale dönmüş çok şükür sen canını sıkma gğn içinde azcık dahil olup eleştiriyoşar benim eşimde ağzını düzgün sil çocuğun dedim diye bezi falan yere atıp gitti sinirlenmiş beyefendi umrumda diil güle güle dedim bide bebeğide bırakıyo hayır bana trip alınca çocuğada trip atıyo nası bi kafa bunlar anlamıyorm
Canım emmeyince göğüslerin falan şişmedi mi mastit falan diyorlar. Kendiliğinden mi kesildi süt sonraKızlar bizimki anne sütü almıyo 5. Ayıda doldurdu ben ek gıdaya geçtim artık ama tadımlık bu ay düzenli diil sebze meyve yoğurt denetiyorum içime böyle daha çok sindi en taze ne varsa pazardan alıyorum vitaminini alsın en azndan diye bugğn enginar denicek inşallah şifa olur anne sütü alamadı bebeğim besinlerle tamamlasın istiyorum
Halaa her banyo yaptırışımda başına fazla bastırma diye uyarırmümkün olduğunca onun olmadığı zamanlarda yaptırmaya çalışıyorum
Valla sağlıksız bilmem ne bazen insan ihtiyaç duyuyor. Ben yapıyorum afiyet olsun canımİsyan bayrağını kaldırıyorum bıktım ya yemek yapmaktan bu nepizza siparişi verdim temassız bakalım nasıl olacak denizbenimadim
Eki Görüntüle 2627686 Eki Görüntüle 2627687
Arkadaşlar bu alından olan fiyatı covidden dolayı fahiş bir fiyat olmuş ben 400 TL gibi bir ücrete almıştım. Bu normal üstteki ucu esnek. Kullanımı süper. Rektal(anal) ve alın ölçümü genelde tutuyor
Eki Görüntüle 2627695
Evet canım ben de tam alacakken netten yorumları okuyup vazgeçtim. Sonra alıcam resmen ahlaksızlık fırsatçılıkEki Görüntüle 2627686 Eki Görüntüle 2627687
Arkadaşlar bu alından olan fiyatı covidden dolayı fahiş bir fiyat olmuş ben 400 TL gibi bir ücrete almıştım. Bu normal üstteki ucu esnek. Kullanımı süper. Rektal(anal) ve alın ölçümü genelde tutuyor
Eki Görüntüle 2627695
O kadarı sayılmaz yaaBen arada elma yalatıyorum bazen muz bi de yoğurt o kadar
Şok oldum yuh ya 1000 TL fiyat neyi var yani. Ayıp valla fırsatçılarEvet canım ben de tam alacakken netten yorumları okuyup vazgeçtim. Sonra alıcam resmen ahlaksızlık fırsatçılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?