2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim kızımın bir kere alışan sonra ateşi çıktı. Calpol kullanma taraftarı bile değilim. 38,5 oldu öyle 1 ml verdim. Bir daha çıkmadı. Bu zamanlarda ben hem alından, hem rektal ölçüm yapıyorum. Ona göre kontrol ediyorum. Ateş bedenin savunma mekanizması. 38 yüksek bir ateş değil.

Arkadaşlar burada okuyorum ek gıda hakkında. Ben sadece anne sütü veriyorum her bebeğin ihtiyacı farklı. Bebek başını dik tutabiliyor oturabiliyor ve yediklerimize bakıp biz yerken ağzını açma vb davranışlar sergiliyorsa dr onayı ile başlanabilir. Ama ek gıda beslenmenin %25 ini oluşturuyor. Bebeğimizin ana gıdası anne sütü özellikle 1 yaşa kadar. Ek gıdalar besinlerle tanıştırma bir nevi. Bunu unutmamalıyız.

Çok iyi yapıyorsun öyle olmak lazım ilk çocuk olunca anca tanıyoruz yeniden birbirimizi
İlk evlendiğimiz zamanlar vardı tribi de şimdi o yok ama böyle şeyler var kvden çok kaynanalık yapıyor bana
Bana kalsa ben de hemen vermezdim ama benim eşim çok panik evhamlı 37.5ta bile telaşlanıyor hemen verdiriyor illa

Ya inanır mısın sanki bizi anlattın inan yalnız değilsin benim eşim de banyo yaptır Ken falan bir şeyi yanlış yapsam hemen tepki verirdi iyice stres olurdum sanki mükemmel olmak zorundayız

Ya inanır mısın sanki bizi anlattın inan yalnız değilsin benim eşim de banyo yaptır Ken falan bir şeyi yanlış yapsam hemen tepki verirdi iyice stres olurdum sanki mükemmel olmak zorundayız
Halaa her banyo yaptırışımda başına fazla bastırma diye uyarır mümkün olduğunca onun olmadığı zamanlarda yaptırmaya çalışıyorum

Rektal derken makatta mı ölçüm yapıyorsun nasıl oluyor eski tip civalı olanlardan mı var bende temassız var o hem kulaktan hem alınan ölçüyor acaba bir tane de eski tip mi alsam

Hay allah canım ya kolay gelsin iş sorumluluğu da eklenince başka yoğunluklar çıkıyo tabi yanında uyanıkken falanmı görüntülü ders yapıyosun gerçekten öle uyumuyolar artık
Eşim bakıyor evden çalışıyor o da.iyi oldu güllük gülistanlık sanıyordu

Rektal derken makatta mı ölçüm yapıyorsun nasıl oluyor eski tip civalı olanlardan mı var bende temassız var o hem kulaktan hem alınan ölçüyor acaba bir tane de eski tip mi alsam

Arkadaşlar bu alından olan fiyatı covidden dolayı fahiş bir fiyat olmuş ben 400 TL gibi bir ücrete almıştım. Bu normal üstteki ucu esnek. Kullanımı süper. Rektal(anal) ve alın ölçümü genelde tutuyor

Benimki birkaç kez bana kızıp yıkamıyorum kendin yıka dedi. Kendim yıkayabiliyorum ama dedim ki sen bebeği yıkamaya yardım ederek bana lütufta bulunmuyorsun o senin de bebeğin. Cennet anaların ayakları altında falan diye zırvaladı dedim Allah aşkına işine gelince hemen dindar kesilme gören de 7 kere hacca gitmiş sanır alakası yok

Canım emmeyince göğüslerin falan şişmedi mi mastit falan diyorlar. Kendiliğinden mi kesildi süt sonra

Kızlar bizim kız 2 gündür Bi garip kesinlikle uyutmak işkenceye döndü ya uyumuyor onu alayım bütün evi gezdireyim çıt yok ama hafiften inanın daha beşiğe koymadan eğilirken bile ağlamaya başlıyor

Atak haftasında falan mıyı z acaba birde bu hafta hep sitenin bahçesine indik bebek arabasında hemen uyuyordu bugün hava bozuk diye inmedik aşağıya acaba dışarıya mı alıştı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…