Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 numarasını kullanmıştım güzel ama bel kısmı sıkıyordu belki artık 4 e geçmem gerektiği içindi bilmiyorum şimdi ben de 4 numara bir alıp deneyeceğim cırtlı bezin de bacak kısımları külot beze göre daha sıkıyorKızlar ben sleepy kullanıyorum normal cirtli olanından dün eşim külot bez almış yanlışlıkla ama kararsız kaldım degistireyimmi kullanayimmi deneyip memnun kalan varmı aranizda
Ay aynı şey dün bizde de olduKızlar ben sleepy kullanıyorum normal cirtli olanından dün eşim külot bez almış yanlışlıkla ama kararsız kaldım degistireyimmi kullanayimmi deneyip memnun kalan varmı aranizda
Külot bez giydirmesi kolay eşim değiştirirken çok kolayına gidiyor ama ben pek sevemedim 4 numara bile yanlarını sıktı iz yaptı bitti bi daha da almadık . Zaten sleepy de kullanmıyoruz artık bez boşken de doluyken de koku alınca bıraktım onuKızlar ben sleepy kullanıyorum normal cirtli olanından dün eşim külot bez almış yanlışlıkla ama kararsız kaldım degistireyimmi kullanayimmi deneyip memnun kalan varmı aranizda
A101 in haftalık indirimine normal molfix gelecek gördüm bak istersen 100lü 79 liraydı sanırımCok sizdiriyor ben hic nemnun kalmadim külot bezden ama rahatlik yumusaklik normalden daha iyi normalde bacakta lz yapiyor biraz cis yapip dolunca birde molfix deniyicem bakalim![]()
Ben de gidip yanlışlıkla 400 adet 4 numara külot bez almışım. Napıcam hiç bilmiyorum. Külot bez yürürken falan çok rahat oluyor. Yatmıyorlar bir süre sonra çünkü. Ama 4 numara erken gibi.Ay aynı şey dün bizde de olduben de sleppy kullanıyorum eşim külot bez almış dikkat etmemiş ona bir de indirimde diye büyük 100lü almış ben değiştirmedim bi denicem. Normal cırtlı bez bacaklarına çok iz yapıyordu bu yapmazsa bununla devam ederim
Molfix külot bezi sevemedim ben. Ben büyüğe geceleri pijamasının üzerinden giydiriyorum. Burda yatak yorgan yıkamakla upraşmayalım diye. Çiş yapmasa bile molfix taş gibi oluyor ertesş gün kullanılmıyor, sleepy 1 hafta giy yumuşak hala.Cok sizdiriyor ben hic nemnun kalmadim külot bezden ama rahatlik yumusaklik normalden daha iyi normalde bacakta lz yapiyor biraz cis yapip dolunca birde molfix deniyicem bakalim![]()
Sleppy kalıpları biraz küçük galiba 1 tanesini denedim 5 numara çok iyi geldi hatta lastiği iz yapar mı diye düşündüm oğlum kaka yapınca fazla durmadan değiştirdim çünküBen de gidip yanlışlıkla 400 adet 4 numara külot bez almışım. Napıcam hiç bilmiyorum. Külot bez yürürken falan çok rahat oluyor. Yatmıyorlar bir süre sonra çünkü. Ama 4 numara erken gibi.
Molfix külot bezi sevemedim ben. Ben büyüğe geceleri pijamasının üzerinden giydiriyorum. Burda yatak yorgan yıkamakla upraşmayalım diye. Çiş yapmasa bile molfix taş gibi oluyor ertesş gün kullanılmıyor, sleepy 1 hafta giy yumuşak hala.
Yaa yorumlar da güzel halbuki.ayrıca Ürün pahalı boyutuna ve işlevine göre. İşe yaramıyorsa yazık olur. İyi pazarlanmış demek ki
Aynen güya orgnik çocuğun ağzına başka bişey girmesin diyosun ama o ondan başka herşeyle dişini kaşıyo boşa almayın benceYaa yorumlar da güzel halbuki.ayrıca Ürün pahalı boyutuna ve işlevine göre. İşe yaramıyorsa yazık olur. İyi pazarlanmış demek ki![]()
Yılma sürekli dene. Benimki de zorla alıyor, sadece uykusu varken alıyor, dudağının tam ortasından veriyorum bir de emziğin arkasına parmağımla pıtnpıt pıt vuruyorum emene kadar. Emiyor emiyor uykuya dalmadan 1 sn önce ağzından atıyor. Atmasa daha uzun uyuyacakKızlar malesef o bir kerelikmişşimdi uyuttum ve kesinlikle almadı emziği hatta ağzına koyduğum an bastı çığlığı
hayallerim suya düştü
![]()
Aynı şekilde oldu bizimki de gece artık çok uykusu gelmişti beni emmedi toktu ama battaniyesine falan saldırıyordu ağzını aça aça öyle verdik biraz ben destekledim parmağımla hafifçe sonra kendi eliyle tuttu dalınca kendisi bıraktı. Bilmiyorum biraz önce almadı kurutma makinesiyle uyuttum yine denerim tekrar inşallah alır en azından uykuya geçmesi kolaylaşırYılma sürekli dene. Benimki de zorla alıyor, sadece uykusu varken alıyor, dudağının tam ortasından veriyorum bir de emziğin arkasına parmağımla pıtnpıt pıt vuruyorum emene kadar. Emiyor emiyor uykuya dalmadan 1 sn önce ağzından atıyor. Atmasa daha uzun uyuyacak
Walla bende üzülüyodum niye dişini kaşımıyo diye
Ben kullandım gayet kullanışlı bence çıkarırken yanlarını yırtıp çıkarıyosun rahat oluyoKızlar ben sleepy kullanıyorum normal cirtli olanından dün eşim külot bez almış yanlışlıkla ama kararsız kaldım degistireyimmi kullanayimmi deneyip memnun kalan varmı aranizda
Cnm hiç alma dün bizimki çıldırdı dişini kaşımak için havuç salatalık taze soğan verdik çok rahatladı ama sophieyi asla almadıYaa yorumlar da güzel halbuki.ayrıca Ürün pahalı boyutuna ve işlevine göre. İşe yaramıyorsa yazık olur. İyi pazarlanmış demek ki![]()