• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Evet ya ben de anlamadım 8kilo daha oğlum ama bacakları çok iz yaptı. Yanlış yaptığım bi şey mi var acaba
bebekler kucukken olmayan sikan bezler boylari uzayinca olmaya basliyor simdi bizim kuzular boylari kisa oldugu icin bacaklar tombik o yuzden sikiyor bezler 15 gun once 3 plus 4 kullaniyordum boyu uzadi o yuzden bacaklar zayifladi 3 e gectim tekrar

Evet ya ben de anlamadım 8kilo daha oğlum ama bacakları çok iz yaptı. Yanlış yaptığım bi şey mi var acaba
Bilemedim yanlış ne olabilir ki külot bez yani;) 7 kilo oldu miniğim hala 3kullanıyorum. Taşma sıkma falan da olmuyor. Şaşırdım 5diyince ben de. Bezler zaten 5-6 bedene kadar ilerde ne kullancak;)
Bezi taktıktan sonra kenatları elimizle şöyle bir tur geçip düzeltin belki fayda sağlar .

bebekler kucukken olmayan sikan bezler boylari uzayinca olmaya basliyor simdi bizim kuzular boylari kisa oldugu icin bacaklar tombik o yuzden sikiyor bezler 15 gun once 3 plus 4 kullaniyordum boyu uzadi o yuzden bacaklar zayifladi 3 e gectim tekrar
Aaaaa ben de diyorum bu paketin kalıbımı mı farklı 3 sıkıyor gibiydi artık sıkmıyor;) demek boyanmış. Teşekkürler ;)

Boyumuz da uzuyor ama demekki bacakların tombikliği daha gitmemiş şimdilik esneterek kullanıyorum

Bilemedim yanlış ne olabilir ki külot bez yani;) 7 kilo oldu miniğim hala 3kullanıyorum. Taşma sıkma falan da olmuyor. Şaşırdım 5diyince ben de. Bezler zaten 5-6 bedene kadar ilerde ne kullancak;)
Bezi taktıktan sonra kenatları elimizle şöyle bir tur geçip düzeltin belki fayda sağlar .
Aynen ben de onu düşündüm max 6 bedene kadar var zaten genelde LifeandFeel LifeandFeel aydınlattı sağolsun demekki daha uzamamız gerekiyor 😊 yapıyorum öyle bir de yanlardan biraz yırtıyorum taşmıyor 😊

Benim minik hiç uyumuyo ya ne gece ne gündüz derin uykusu yok gelişimini etkilemez mi korkuyorum artık dün başladım ilacına bitkisel bişey yorumları okuyorum milletin çocuğunda uykuları artmış benimkinde yine tık yok 🤔

Benim minik hiç uyumuyo ya ne gece ne gündüz derin uykusu yok gelişimini etkilemez mi korkuyorum artık dün başladım ilacına bitkisel bişey yorumları okuyorum milletin çocuğunda uykuları artmış benimkinde yine tık yok 🤔
Doktor ne diyo canım? Benimkinin uyanık kalma süresi de arttı ama yine bi şekilde dengeliyor. Hiç uyumaması gerçekten hadi seni geçtim bebeği de yoruyordur

İnş ataktandır normalde uyuyosa benimki uykuya karşı 😂
Canım nurse harveys mi kullanıyorsun damla? İlk aylar biz de kullanmıştık onu uyutuyor diye yorumlara bakıp gaza iyi geldi ama uykuya bir etkisi olmadı

Kızlar 1 haftadır eli hep kucağında kızı emzirirken elini tutuyorum kulağını parçalıyor resmen her iki kulağını da yapıyor iltihap ateş yok eğer olursa kulak enfeksiyon diyorlar kulağını keşfetmiştir dicem yada diş diyorlar sizde de var mı böyle bir şey

Kızlar 1 haftadır eli hep kucağında kızı emzirirken elini tutuyorum kulağını parçalıyor resmen her iki kulağını da yapıyor iltihap ateş yok eğer olursa kulak enfeksiyon diyorlar kulağını keşfetmiştir dicem yada diş diyorlar sizde de var mı böyle bir şey
Henüz yok canım ara ara bunalınca yapıyor ama sürekli değil henüz

Back
X