Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahh canım bizimkide durmuyo hala bütün gece devamlı kalkıyo bizim düzelen durum artık 21.30 da uyuyo kolik zamanı 1 de falan anca uyuyodu bide annemlerde olduğumuz için 3 günde bir gece ben kalıyorum mamayla beslendi için annem bakıyo bende dinlenmiş oluyorm yoksa kafayo yerdim bizimkide babada durmuyo babasıda tutmuyo ztn ya al azcık oyna kolum kuvvetli kaslı diyorum ben tutamıyorum yoruluyorm diyo anneler gerçekten çok güçlü 65 yaşındaki annem kocamdan daha çok taşıyoİnş daha iyidir bide bu minik babasındada durmuyo
Walla öyle bide başka insan yüzü görmüyolar üzülüyorum bu durumu bu virüs azalsa bile ben içim rahat sosyalleşemem ki bebekli ev riskimiz daha fazlaBiz de bunaldık valla . Çocuk dünyayı evden ibaret zannedecek![]()
Cnm biziim ki akşam uykusuna erken yatıyo artık bide annem yardımcı geceleri ondan rahatladım ama gece hep kalkıyo kendi evimize geçince napcam stresi bastı wallaGerçekten ben de o dönemler N Nehir-derin2 ni anıyorum hep. Çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun canımN nilsen89 senin daha iyi sanırım di mi
Kan damlasından mı oldu acaba sen veriyor musunAy o öyle başlıyohergün yapan bebekler çok zorlanıyo yarın ver olmazda çünkü yapmaya çalışıyolar huzursuzlar benimkidr yapamıyo düzeni bozuldu
Çiş var gazı da güzel çıkardı hatta bikaç kere kaka sandım değilmiş bakalım yarınki durumuna göre veririmBi süre benim oğlan da bi gün yaptı bi gün yapmadı hiç zeytinyağı vermedim . Yapamadığı için çok huzursuz olursa ver canım yoksa takip et arada yapmaması normal . Çiş ve gaz çıkışı olduğu sürece korkma kaka gecikebilir dedi doktorumuz .
Ben de belim iyileşince eve dönmeye karar verdim. Simdiden 2 çocuk, ev, yemek, temizlik, eşimin depresyonu falan gözümdr büyüyor. Ama babanın evi de olsa misafirlik de bir yere kadar.Cnm biziim ki akşam uykusuna erken yatıyo artık bide annem yardımcı geceleri ondan rahatladım ama gece hep kalkıyo kendi evimize geçince napcam stresi bastı walla![]()
Bizimde öyle kulak ve saçını çekiyo ama şunu fark ettim mesela oyun halısında çekiştiriyo anlıyorumki sıkıldı alıyorum bırakıyo hala devam ediyosa uyutuyorum uykusu gelmiş oluyo bizde 2 gündür inanılmaz ısırma başladı kucağımda yüzümü ısırmaya çalışıyo dişten dolayı ztn hep sertleşmiş damaklar ama daha 2 ayımız var bence diş çıkarmaları içinKızlar 1 haftadır eli hep kucağında kızı emzirirken elini tutuyorum kulağını parçalıyor resmen her iki kulağını da yapıyor iltihap ateş yok eğer olursa kulak enfeksiyon diyorlar kulağını keşfetmiştir dicem yada diş diyorlar sizde de var mı böyle bir şey
Aynen uykı vaktinin geçtiğinin göstergeleri kulak çekiştirmek veya göz ovuşturmakBizimde öyle kulak ve saçını çekiyo ama şunu fark ettim mesela oyun halısında çekiştiriyo anlıyorumki sıkıldı alıyorum bırakıyo hala devam ediyosa uyutuyorum uykusu gelmiş oluyo bizde 2 gündür inanılmaz ısırma başladı kucağımda yüzümü ısırmaya çalışıyo dişten dolayı ztn hep sertleşmiş damaklar ama daha 2 ayımız var bence diş çıkarmaları için
Aynen canım hem evime gitmek istiyorum nereye kadar çocuk evini hiç bilmedi hemde belim falan böyle olunca hep annem tuttu gecede o bakıyo temizlk falan hiçbişey yapmıyorum bitek iftar yemeğini ben hazırlıyorum burda bide ev bahçeli burda devamlı ağaclara fln çimene alıştı burda bile ben oyalayamıyorum devamlı sıkılıyo apartman dairesinde nasıl oyalıcam bilmiyorum ama evimize gidelim kendi odası yatağını artık bilsin istiyorum biyandandaBen de belim iyileşince eve dönmeye karar verdim. Simdiden 2 çocuk, ev, yemek, temizlik, eşimin depresyonu falan gözümdr büyüyor. Ama babanın evi de olsa misafirlik de bir yere kadar.
Aynen, burdaki ev bahçeli ve şehir dışında büyüğüm hep dışarda evde başımın etini yer. Küçüğü artık reflü yatağına sığmıyor, yatağına düzene alışması lazım. Keyfim yerinde ama bir yandan babasını özledi, bir yandan da eve gitme vakti geldi sanırım.Aynen canım hem evime gitmek istiyorum nereye kadar çocuk evini hiç bilmedi hemde belim falan böyle olunca hep annem tuttu gecede o bakıyo temizlk falan hiçbişey yapmıyorum bitek iftar yemeğini ben hazırlıyorum burda bide ev bahçeli burda devamlı ağaclara fln çimene alıştı burda bile ben oyalayamıyorum devamlı sıkılıyo apartman dairesinde nasıl oyalıcam bilmiyorum ama evimize gidelim kendi odası yatağını artık bilsin istiyorum biyandanda
Bizimki sakin bir bebek henğz oyalanmaya ihtiyaç duymuyor. Kaçta uyutuyorsun? 5 te kalkıyorsa en geç 7 gibi uyumalı aslında.Kızlar akşamlar bebişleri nasıl oyalıyosunuz gündüzleri yine geçiyo ama akşam 5 ten sonra pilimiz bitiyo o saatten sonra uyutmuyorum ben erken uyusn diye ama her oyunu tüketmiş oluyoruz akşamda huysuzluk vakti olduğu için ana kucağında durmuyo kucakta bel kopuyo kitap falan okusam 10 dkkada bitiyo walla ne yapcağımı şaşırdım
Bence akşam 6 gibi kalkmalı en azından huysuz olmazKızlar akşamlar bebişleri nasıl oyalıyosunuz gündüzleri yine geçiyo ama akşam 5 ten sonra pilimiz bitiyo o saatten sonra uyutmuyorum ben erken uyusn diye ama her oyunu tüketmiş oluyoruz akşamda huysuzluk vakti olduğu için ana kucağında durmuyo kucakta bel kopuyo kitap falan okusam 10 dkkada bitiyo walla ne yapcağımı şaşırdım
Bizim düzen şaştı son zamanlarda hiç belli olmuyor. Uyursa 5 buçuk 6 gibi uyutuyorum 7de kalkıyor sonra 9 9buçukta gece uykusuna geçiyor. Uyumazsa iftarı zor yapıyoruz. O saatlerde biraz oyun halısında vakit geçiriyor bazen müzik açıp karşılıklı oynuyoruz yani o kol bacak sallıyor öyle geçiyor. Uyumadıysa akşamüstü huysuz oluyor dediğin gibi o zaman kucaktan inmiyorKızlar akşamlar bebişleri nasıl oyalıyosunuz gündüzleri yine geçiyo ama akşam 5 ten sonra pilimiz bitiyo o saatten sonra uyutmuyorum ben erken uyusn diye ama her oyunu tüketmiş oluyoruz akşamda huysuzluk vakti olduğu için ana kucağında durmuyo kucakta bel kopuyo kitap falan okusam 10 dkkada bitiyo walla ne yapcağımı şaşırdım
Domates alerji yapma ihtimali yüksek bir besin bu aylarda verme canımCanım ben de su veriyorum her Demir ilacı sonrası. (Bi doktoru izledim depoları dolsun verin Demir ilacını diyordu başladım) muz yalattım.bi defa cherry domates. Birkaç elma bi de ara ara minik ev yoğurdu ( belki çeyrek çay kaşığı oluyordur maks yarım) tadımlara başlamak olabilir ancak bahsettiğin besinler karmaşık karbonhidrat yağ ve protein içerikleri. Bunlar sindirimi zor besinlerdir. Bilhassa yumurta güçlü bi protein kaynağı olmakla birlikte zor sindirilen yağ ve protein içeren bir besindir. Bunları aniden vermek bebeğin sindirim sistemini henüz tam gelişmediyse yorabilir. Acele etme. Sakin ol. Yavaş yavaş tadımlara başla. Birden kendine de bebeğe de yüklenme bence canım
sanci agri yapiyorsa bir cay kasigi verilebilir bence mamalarda aycicek yagi palm yagi d vitaminlerinde zeytinyagu aycicekyagi var tek verilecegi zaman niye birsey olsun ki buyuge veriyordun bu cok gazli olmayinca vermedimAl benden de o kadar şu havalar bari biraz ısınsaydı iyi olurdu. Bugün oğlum hiç kaka yapmadı ilk defa onu düşünüyorum ben de yarın zeytinyağı versem mi
eve gidince belki daha guzel olur hersey bilemem ama ben geri bursaya gitmeyi dusunuyorum hatta mumkunse bu seneCnm biziim ki akşam uykusuna erken yatıyo artık bide annem yardımcı geceleri ondan rahatladım ama gece hep kalkıyo kendi evimize geçince napcam stresi bastı walla![]()
Ben de belim iyileşince eve dönmeye karar verdim. Simdiden 2 çocuk, ev, yemek, temizlik, eşimin depresyonu falan gözümdr büyüyor. Ama babanın evi de olsa misafirlik de bir yere kadar.
Senin minisler sanki biraz daha uslu prenses farki sanirim belki daha rahat edersin evinde ama yinede cocuklar mutluysa bahcenin tadini cikarin apartman cok zor cok pisman oldum dondugume keske birkac ayligina annemlere yakin ev kiralayip kalsaydim hergun birine giderdik gun gecerdi buyuk evi birbirine katiyor kucuk sadece uyurken emiyo yerine koyar koymaz uyaniyor sonra mizmiz tum gun is yapamiyorum esim desen bununla vuruyor beni elestirip duruyor cok yoruldum cocuklari uyuturken ben 10 kere uykuya dalip uyaniyorum gunduz oturdugum yerde icim geciyor surekli annemin pek faydasi yoktu ama yemek camasir bile buyuk nimetti en azindan sakince bebekle ilgilenebiliyordumAynen, burdaki ev bahçeli ve şehir dışında büyüğüm hep dışarda evde başımın etini yer. Küçüğü artık reflü yatağına sığmıyor, yatağına düzene alışması lazım. Keyfim yerinde ama bir yandan babasını özledi, bir yandan da eve gitme vakti geldi sanırım.
Eşin öğretmendi sanırım, sen de çalışıyır muydun?
Yok canım eşim inşaat müh, ben çalışmıyorum bizim denk geldi bu yasaklardan önce bizi almaya gelmişti böyle olunca işleri de durdu dönmedi sizin zor oluyodur cnm baba sonuçta bize yardımcı olmasa bile arada sinirimi ondan çıkarıyorum iyi oluyo:) bayramdan sonra dönücez galiba kendi düzenimize alışmamız lazım artık bizimdeAynen, burdaki ev bahçeli ve şehir dışında büyüğüm hep dışarda evde başımın etini yer. Küçüğü artık reflü yatağına sığmıyor, yatağına düzene alışması lazım. Keyfim yerinde ama bir yandan babasını özledi, bir yandan da eve gitme vakti geldi sanırım.
Eşin öğretmendi sanırım, sen de çalışıyır muydun?
Ay ne güzel cnm maşallah ya ben oyun halisında bile oyalayamıyorum akşam 9.30 da kendisi uyumak istiyo ztn ama 8.30 da rutinimiz var onu uyumasa bile mutlaka yaptırıyorum alıştı artık ben 17.00 ve 20.00 arası artık ne yapıcağımı bilemiyprum algısı çok açıldı o saate kadar yüzüstü koymuş oluyorum şarkı dans oyuncak hepsini yapmış oluyorm sizin mesela akşam yanınızda mı oturuyoBizimki sakin bir bebek henğz oyalanmaya ihtiyaç duymuyor. Kaçta uyutuyorsun? 5 te kalkıyorsa en geç 7 gibi uyumalı aslında.
İpeğin uyku saati 7.30 du iftar vakti diye, 8.40a falan sarktı. O yüzden 6 da kaldırıyorum son uykudan
Seyehat izni için sormuştum aslında bu soruyu. Bir de o sorın var. Memurlara yasak yok dediler bana. Ankaraya hala giriş çıkış yasak. Ben sanki memuriyeti kullanıp girebilirim ama otobüsle gitmek istemiyorum malum 2 çocuk bir sürü eşya zor olur. Bir de büyük daha küçük, her yeri elleme, yalama, elini ağzına götürme eğiliminde. Eşime bizi almaya gelmesi için izin verirler mi bilmiyorum. Ben döncem diyenplan yapıyorum amaYok canım eşim inşaat müh, ben çalışmıyorum bizim denk geldi bu yasaklardan önce bizi almaya gelmişti böyle olunca işleri de durdu dönmedi sizin zor oluyodur cnm baba sonuçta bize yardımcı olmasa bile arada sinirimi ondan çıkarıyorum iyi oluyo:) bayramdan sonra dönücez galiba kendi düzenimize alışmamız lazım artık bizimde