- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Allah yardımcın olsunBence rahat batıyor) o da ilk doğumda girdi, hala çıkacak işte çocuk 3 yaşına girdi. İşi bahane ediyordu, iş değiştirdi. Sırf onun için kalktım samsundan ankaraya taşındım.yeni işe başladığında iyiydi 6 ay sonra yeniden başladı, kafasında kurup duruyor. O kadar basit şeyleri düşünüp duruyır ki aklım almıyor yani. En son evde buyük kriz olunca bıraktı ilacı 20 ocaktan beri almıyor ama yine kötüleşti. Tam çıkmaz ilaç alırsa ben kötü oluyorum almazsa o. Ne olacak bilmiyorum
Bizim doğum yapan arkadaşlar liv'in diyetisyenine gidiyor, memnundular.Moralim çok bozuk bekarken halime baktım şimdikine baktımdoğum kilolarımı vermemişim 66 kg nasıl verecez ya yavaştan dikkat etmeliyiz sanki virüs geçsinde diyetisyene gidecem
Ay bende gidiyim sende git canım ameliyatlık durumun yok zormuş veririz inşBizim doğum yapan arkadaşlar liv'in diyetisyenine gidiyor, memnundular.
Ben zaten hepten saldım, tüp mide mi olsam balon mu taktırsam diye düşünüyorum. Şuan 97 kiloyum.
Çok geçmiş olsun çocukluğa özgü bi alerji mi geçecek mi yoksa hep devam mı edecekOlabilir yetiskinleri wmetkiliyor cok normal benimkilerde protokolit tipi alerji oldugu icin kullanmiyorum bagirsakta kabizlik ve ishal lokosit enfeksiyona sebep oluyor oda cok tehlikeli o mikroplar beyne kadar ulasabiliyor malasef
Bende demir eksikliği anemisi var o yüzden bebeğim muhtemelen benden yeteri kadar alamıyordur vermem lazımVerme bence bizimki de normal de her gün yapar 2 kere değişti bu durum sonra normale dönüyor
Benimde canım ya 25 kg aldım doğumda benim normal kilom senin şu anki kilon:) 78 kiloyum Ama şu an diyet kafasına giremiyorum bide hala sezeryan göbeğin toparlanmadı benim bi garip oldu karnımMoralim çok bozuk bekarken halime baktım şimdikine baktımdoğum kilolarımı vermemişim 66 kg nasıl verecez ya yavaştan dikkat etmeliyiz sanki virüs geçsinde diyetisyene gidecem
Nasıl verecezBenimde canım ya 25 kg aldım doğumda benim normal kilom senin şu anki kilon:) 78 kiloyum Ama şu an diyet kafasına giremiyorum bide hala sezeryan göbeğin toparlanmadı benim bi garip oldu karnım(
Walla cnm ben öncedende verdim aldım ama bu başka bişeymiş göbeğimin formu çok değişti spor mutlaka yapmak lazım gibi ama ben biraz daha büyümesini beklicem ya kilo almıyımde şimdilik o kafadayım bide siz emziriyosunuz bende oda yokNasıl verecezben normal yaptımda noldu yine var o göbek
Sitenin kurallarını pek bilmiyorum ama banlanmış olabilir mi ismi gri yazıyo ve üzgün yazıyor genelde banlı kişilerde öyle gördüm@hadikonuşalım nerelerdesin bi sıkıntı yoktur inş
Emzirmeyi bırakınca alcaz biDeWalla cnm ben öncedende verdim aldım ama bu başka bişeymiş göbeğimin formu çok değişti spor mutlaka yapmak lazım gibi ama ben biraz daha büyümesini beklicem ya kilo almıyımde şimdilik o kafadayım bide siz emziriyosunuz bende oda yok
Sitenin kurallarını pek bilmiyorum ama banlanmış olabilir mi ismi gri yazıyo ve üzgün yazıyor genelde banlı kişilerde öyle gördüm
8 den beri uyanık kaç saattir uyutmaya çalışıyorum ama 5 dk da bir uyanıyor sinirlerim harap oldu eşim çalışıyor bir de büyük kızım var ben bittim bunlar hiç düzelmeyecek galibaBenimki yine ağlıyo dişlerimi artık bilmiyorum bende ağlayacam artık ya valla isyan etmek istemiyorum ama 9 da uyudu bu saate kadar 10 kez garanti uyandı ağlıyo bide
Benimki yine ağlıyo dişlerimi artık bilmiyorum bende ağlayacam artık ya valla isyan etmek istemiyorum ama 9 da uyudu bu saate kadar 10 kez garanti uyandı ağlıyo bide
Alın benden de o kadar 10 da uyudu kırk dakika sonra uyandı hala uyutmaya calisiyorum8 den beri uyanık kaç saattir uyutmaya çalışıyorum ama 5 dk da bir uyanıyor sinirlerim harap oldu eşim çalışıyor bir de büyük kızım var ben bittim bunlar hiç düzelmeyecek galiba
Benimki de yemek temizlik yapma der ama kendi de yapmaz. Nasıl bir habitat var kafasında bilmiyorumKüçüğüm uslu maşallah ama büyüğüm canavar ve mızmız. 2 kişi 7/24 onla ilgilensin istiyor, kensi kendine vakit geçiremiyor, sürekli turturma ve ağlama hali. Evini özlese de en çok o zorlanacaj döndüğümüzde.
Eşim yemek ve temizlik istemez, hatta yapma yorulma boşver yat uyu der, der ama kendi de yapmazmecbur ben yapıyorum yine ama en azından sık boğaz etmez.
Eşim depresyonda benim ve 2 aydır evden çıkmadan yalnız duruyor. Artık çok zorlanmaya başladı pisikolojik olarak.Bayramı tek geçirmek istemiyorum diyor. Aslında tek dönme sebebim o. İlaçları bırakmışken yeniden başlasın istemiyorum. Çünkğ bir kez daha ilaca başlarsa artık boşanma kaçınılmaz olur.
Senin miniğe nazar değdi yada artık oda keşfetti dünyayıYa galiba benimkide cok agliyor ben cocuk ve aglama sesine fazla alistigim icin garip gelmiyor hep agliyor kucak istiyor birseyle oyalandigi cok az babasindada durmuyor gunduz sifie uyku ya sifir 20 dk emziriyorum uyurken yerine koyar koymaz fildir fildir uyutana kadar avaz avaz zaten. Ama bunada sukur uni den arkadasimin ikizleru 1 yil avaz avaz aglamislaryetmedi simdi 3 ve 1.5 yasinda ikitanede kizlari oldu yanlislikla 4 lediler Allah im sen bizi koru
8 den beri uyanık kaç saattir uyutmaya çalışıyorum ama 5 dk da bir uyanıyor sinirlerim harap oldu eşim çalışıyor bir de büyük kızım var ben bittim bunlar hiç düzelmeyecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?