2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Allah yardımcın olsun

Moralim çok bozuk bekarken halime baktım şimdikine baktımdoğum kilolarımı vermemişim 66 kg nasıl verecez ya yavaştan dikkat etmeliyiz sanki virüs geçsinde diyetisyene gidecem

Moralim çok bozuk bekarken halime baktım şimdikine baktımdoğum kilolarımı vermemişim 66 kg nasıl verecez ya yavaştan dikkat etmeliyiz sanki virüs geçsinde diyetisyene gidecem
Bizim doğum yapan arkadaşlar liv'in diyetisyenine gidiyor, memnundular.
Ben zaten hepten saldım, tüp mide mi olsam balon mu taktırsam diye düşünüyorum. Şuan 97 kiloyum.

Olabilir yetiskinleri wmetkiliyor cok normal benimkilerde protokolit tipi alerji oldugu icin kullanmiyorum bagirsakta kabizlik ve ishal lokosit enfeksiyona sebep oluyor oda cok tehlikeli o mikroplar beyne kadar ulasabiliyor malasef
Çok geçmiş olsun çocukluğa özgü bi alerji mi geçecek mi yoksa hep devam mı edecek
Verme bence bizimki de normal de her gün yapar 2 kere değişti bu durum sonra normale dönüyor
Bende demir eksikliği anemisi var o yüzden bebeğim muhtemelen benden yeteri kadar alamıyordur vermem lazım

Benimde canım ya 25 kg aldım doğumda benim normal kilom senin şu anki kilon:) 78 kiloyum Ama şu an diyet kafasına giremiyorum bide hala sezeryan göbeğin toparlanmadı benim bi garip oldu karnım(

Nasıl verecezben normal yaptımda noldu yine var o göbek
Walla cnm ben öncedende verdim aldım ama bu başka bişeymiş göbeğimin formu çok değişti spor mutlaka yapmak lazım gibi ama ben biraz daha büyümesini beklicem ya kilo almıyımde şimdilik o kafadayım bide siz emziriyosunuz bende oda yok

@hadikonuşalım nerelerdesin bi sıkıntı yoktur inş
Sitenin kurallarını pek bilmiyorum ama banlanmış olabilir mi ismi gri yazıyo ve üzgün yazıyor genelde banlı kişilerde öyle gördüm

Emzirmeyi bırakınca alcaz biDe

Benimki yine ağlıyo dişlerimi artık bilmiyorum bende ağlayacam artık ya valla isyan etmek istemiyorum ama 9 da uyudu bu saate kadar 10 kez garanti uyandı ağlıyo bide
8 den beri uyanık kaç saattir uyutmaya çalışıyorum ama 5 dk da bir uyanıyor sinirlerim harap oldu eşim çalışıyor bir de büyük kızım var ben bittim bunlar hiç düzelmeyecek galiba

Benimki yine ağlıyo dişlerimi artık bilmiyorum bende ağlayacam artık ya valla isyan etmek istemiyorum ama 9 da uyudu bu saate kadar 10 kez garanti uyandı ağlıyo bide
8 den beri uyanık kaç saattir uyutmaya çalışıyorum ama 5 dk da bir uyanıyor sinirlerim harap oldu eşim çalışıyor bir de büyük kızım var ben bittim bunlar hiç düzelmeyecek galiba
Alın benden de o kadar 10 da uyudu kırk dakika sonra uyandı hala uyutmaya calisiyorum

Benimki de yemek temizlik yapma der ama kendi de yapmaz. Nasıl bir habitat var kafasında bilmiyorum b.k içinde yaşamamız sorun değil sanırım. Allahtan benimki depresyonda değil çünkü o hakkı ben kullanıyorum şu an Allah yardımcın olsun canım. Erkeğin depresyonu cidden çekilmez

Ya galiba benimkide cok agliyor ben cocuk ve aglama sesine fazla alistigim icin garip gelmiyor hep agliyor kucak istiyor birseyle oyalandigi cok az babasindada durmuyor gunduz sifie uyku ya sifir 20 dk emziriyorum uyurken yerine koyar koymaz fildir fildir uyutana kadar avaz avaz zaten. Ama bunada sukur uni den arkadasimin ikizleru 1 yil avaz avaz aglamislar yetmedi simdi 3 ve 1.5 yasinda ikitanede kizlari oldu yanlislikla 4 lediler Allah im sen bizi koru

Senin miniğe nazar değdi yada artık oda keşfetti dünyayı Allah korusun olmayanlara versin inş

Yaa işte çok zor valla hele ikinci çocuk olunca dahada bi zor dertleri ne bilmiyorum sabaha kadar milyon kere uuandı ondan önceli gece 2 de zor uyuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…