- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Benimki de yemek temizlik yapma der ama kendi de yapmaz. Nasıl bir habitat var kafasında bilmiyorumb.k içinde yaşamamız sorun değil sanırım. Allahtan benimki depresyonda değil çünkü o hakkı ben kullanıyorum şu an Allah yardımcın olsun canım. Erkeğin depresyonu cidden çekilmez
Canım arabamızı değiştirmeyi düşünüyoruz Bebekten sonra bize küçük geliyor çünkü. Onunla ilgili fikir almak için başlık açmıştım. Ondan dolayı banlanmışımdenizbenimadim nerelerdeydin merak ettik
Cnm günaydın. Büyük olunca da taşar bezden. 3 küçük geliyorsa 3+ olan dene istersen.Günaydın kızlar şimdi ufaklığı banyo yaptırdım altını değiştim mutfağa 10 dk gittim geldim üstü kaka pantolon kaka iç zıbın kaka hepsini attım çöpe valla molfix 4 numara aldım kız 6 kilo ben anlamadım ya. Ben mi yanlış bağlıyorum hangi bez alsam taşıyor valla bıkkınlık geldi kaka dan güya 4 numara büyük bez aldım
Gevşek bağlıyor olabilirsin canımGünaydın kızlar şimdi ufaklığı banyo yaptırdım altını değiştim mutfağa 10 dk gittim geldim üstü kaka pantolon kaka iç zıbın kaka hepsini attım çöpe valla molfix 4 numara aldım kız 6 kilo ben anlamadım ya. Ben mi yanlış bağlıyorum hangi bez alsam taşıyor valla bıkkınlık geldi kaka dan güya 4 numara büyük bez aldım
Banlanmışım kız tecrübesizlik@hadikonuşalım nerelerdesin bi sıkıntı yoktur inş
Banlanmışım kız tecrübesizlikaraba konusunda Bilgi almak istedim bi şeyi yanlış yapmışım
Günaydın kızlar şimdi ufaklığı banyo yaptırdım altını değiştim mutfağa 10 dk gittim geldim üstü kaka pantolon kaka iç zıbın kaka hepsini attım çöpe valla molfix 4 numara aldım kız 6 kilo ben anlamadım ya. Ben mi yanlış bağlıyorum hangi bez alsam taşıyor valla bıkkınlık geldi kaka dan güya 4 numara büyük bez aldım
Keşke ilacına karışmasaydın canım. Çok uyuşturduğu için mi istemdin? Terapi alıyor mu? Basen bir şeyler insanın elinde olmuyorBence rahat batıyor) o da ilk doğumda girdi, hala çıkacak işte çocuk 3 yaşına girdi. İşi bahane ediyordu, iş değiştirdi. Sırf onun için kalktım samsundan ankaraya taşındım.yeni işe başladığında iyiydi 6 ay sonra yeniden başladı, kafasında kurup duruyor. O kadar basit şeyleri düşünüp duruyır ki aklım almıyor yani. En son evde buyük kriz olunca bıraktı ilacı 20 ocaktan beri almıyor ama yine kötüleşti. Tam çıkmaz ilaç alırsa ben kötü oluyorum almazsa o. Ne olacak bilmiyorum
Bizde merak ettik canım herşeyin yolunda olmadına sevindimCanım arabamızı değiştirmeyi düşünüyoruz Bebekten sonra bize küçük geliyor çünkü. Onunla ilgili fikir almak için başlık açmıştım. Ondan dolayı banlanmışımanlamadım yasak mı yanlış başlığa mı açmışım Neyse baya fikir edindim ama inşallah şu süreçler bitsin değerlendiricem baya boşlukta hissettim kendimi buraya giremeyince yalnız
Okudum tabi ama cevap yazamadım dilim şiştigizli gizli gelip okudun demi
Gece 4 ten beri uyumuyo desem hala uyanık kafamın içi çalkalanıyo bide mama içiyo doyuyo anlamıyorum yaYaa işte çok zor valla hele ikinci çocuk olunca dahada bi zor dertleri ne bilmiyorum sabaha kadar milyon kere uuandı ondan önceli gece 2 de zor uyuttum
Kıyamam ya bizimde bikaç kere öle oldu belki böle kakayı bi anda yaptıysa heryere geçmişte olabilirGünaydın kızlar şimdi ufaklığı banyo yaptırdım altını değiştim mutfağa 10 dk gittim geldim üstü kaka pantolon kaka iç zıbın kaka hepsini attım çöpe valla molfix 4 numara aldım kız 6 kilo ben anlamadım ya. Ben mi yanlış bağlıyorum hangi bez alsam taşıyor valla bıkkınlık geldi kaka dan güya 4 numara büyük bez aldım
En hassas noktama dokundun. Çok fenayım bu durumdan dolayı. Fotoğraf çektirmiyorum düşün.spora başlayıp başlayıp bırakıyorum. Tam hazır değilim sanırım. Hayırlısı bakalım.Moralim çok bozuk bekarken halime baktım şimdikine baktımdoğum kilolarımı vermemişim 66 kg nasıl verecez ya yavaştan dikkat etmeliyiz sanki virüs geçsinde diyetisyene gidecem
Ben diyet ve spor taraftarıyım canım. O ameliyatlar da kolay değil ki. En sağlıklı olanı yavaş da olsa doğal yol benceBizim doğum yapan arkadaşlar liv'in diyetisyenine gidiyor, memnundular.
Ben zaten hepten saldım, tüp mide mi olsam balon mu taktırsam diye düşünüyorum. Şuan 97 kiloyum.
Acemilik zor oluyorCanım arabamızı değiştirmeyi düşünüyoruz Bebekten sonra bize küçük geliyor çünkü. Onunla ilgili fikir almak için başlık açmıştım. Ondan dolayı banlanmışımanlamadım yasak mı yanlış başlığa mı açmışım Neyse baya fikir edindim ama inşallah şu süreçler bitsin değerlendiricem baya boşlukta hissettim kendimi buraya giremeyince yalnız
İlaç içtiği zamanlar 22 saat uyuyor, umursamaz vicdansız bir adam oluyor. Desem ki kafam koptu koş bir şey olmaz der geri yatar. Doğuma bile annemle gittim o evde uyuyordu. O kadar sinir bozucu ki sen 2 çocukla uğraşıyorsun didiniyorsun onun tek yaptığı uyumak. 3 senedir kafa yapısını değiştirmek adına hiçbir şey yapmadı. At ilacı yat. Walla benim de dayanma sınırım bu kadar sanırım. İlaç varsa ben yokum. Çünkü iyileşmiyor, terapi almıyor, çift terapisine gidelim dedim pahalı diye kabuk etmiyor, 3 gün iyi davranıyor, sonra eskş tas eski hamam. Şimdi ilaç almamak için telefonda psikologla görüşüyor ama ondan da bir şey çıkmaz.Keşke ilacına karışmasaydın canım. Çok uyuşturduğu için mi istemdin? Terapi alıyor mu? Basen bir şeyler insanın elinde olmuyor
Böyle adamların ağzına kürekle vurasım geliyorbizim bebekler 2 yas sendromlarini bebekler olacagi zamana saklamislar.
Ins hersey kolay olur bebeklerimize daha faydali olabilmek icin malasef benim esim surekli soyleniyor el atsa bile soylene soylene 4 yil hali yikamayan o haliyla 2 bebege cis ogreten eltime daha temiz dedi ki ben hali yikama makinasi elimde gezerim. Allah tan minnoslar firsat vermiyor uzulmeye
İyi çok şükür bilmediğiniz bi şey yokBizde merak ettik canım herşeyin yolunda olmadına sevindim☺
Terapi almadan zor canım.Dediğin koşullarda bir insan çok yıpratıcı. Benim eşim de çok çalışır dışarı falan pek çıkamayız ama senin bahsettiğin çok yorucu. Tedavi olmak zorunda. Boşanmakla bile tehdit edebilirsin. Çünkü bu hayatta en zoru 2 kişilik yalnızlıktır.Allah yardımcın olsun tez vakitte inşİlaç içtiği zamanlar 22 saat uyuyor, umursamaz vicdansız bir adam oluyor. Desem ki kafam koptu koş bir şey olmaz der geri yatar. Doğuma bile annemle gittim o evde uyuyordu. O kadar sinir bozucu ki sen 2 çocukla uğraşıyorsun didiniyorsun onun tek yaptığı uyumak. 3 senedir kafa yapısını değiştirmek adına hiçbir şey yapmadı. At ilacı yat. Walla benim de dayanma sınırım bu kadar sanırım. İlaç varsa ben yokum. Çünkü iyileşmiyor, terapi almıyor, çift terapisine gidelim dedim pahalı diye kabuk etmiyor, 3 gün iyi davranıyor, sonra eskş tas eski hamam. Şimdi ilaç almamak için telefonda psikologla görüşüyor ama ondan da bir şey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?