2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
İftar 8 de burda, 7 gibi ana kucağına oturuyor, 8.30 a kadar bekliyor orda. Ama uylusu geldiği için mızmız oluyor. Bazen erkwn uyanmışsa iftardan önce uyutuyoruz o zmaan rahat oluyor. Ramazan istisna ama normal zamanda 9.30 uyku için geç bir saat bence.

Biizimde benzer cnm işte akşamları huysuz genel olarak bende tükendim kucakta duruyo anca noluyosa tam iftar vakti çıldırıyo hep kaos ben 7 ye kadarr bilerek uyutmuyorm uykusu geliyo aslında ama ozmn 23.00 den önce uyumuyo

Bayramdan sonra daha rahatlar gibi geliyo banada izin verirler bence canım çocuğunu karısını alıcak sonuçta yolda çok çeviriyolarmış bi tanıdığımız cenaze için geldi 15 kere durdurmuşlar bebekle o bile zor bizim kız araba durduğu anda çığlığı basıyo:)

Burda da 8 de tam mızmız zamanı işte biraz zor oluyo sofra toplama falan tam telaş ya ben şükrediyorum cnm gece 1 de anca uyuyodu 9.30 bize hayal gibi gelirdi

Küçüğüm uslu maşallah ama büyüğüm canavar ve mızmız. 2 kişi 7/24 onla ilgilensin istiyor, kensi kendine vakit geçiremiyor, sürekli turturma ve ağlama hali. Evini özlese de en çok o zorlanacaj döndüğümüzde.
Eşim yemek ve temizlik istemez, hatta yapma yorulma boşver yat uyu der, der ama kendi de yapmaz mecbur ben yapıyorum yine ama en azından sık boğaz etmez.
Eşim depresyonda benim ve 2 aydır evden çıkmadan yalnız duruyor. Artık çok zorlanmaya başladı pisikolojik olarak.Bayramı tek geçirmek istemiyorum diyor. Aslında tek dönme sebebim o. İlaçları bırakmışken yeniden başlasın istemiyorum. Çünkğ bir kez daha ilaca başlarsa artık boşanma kaçınılmaz olur.

Burda da 8 de tam mızmız zamanı işte biraz zor oluyo sofra toplama falan tam telaş ya ben şükrediyorum cnm gece 1 de anca uyuyodu 9.30 bize hayal gibi gelirdi

Canım sana yazamadım dün kolik sancımız tuttu 1 i geçiyodu ağlaya ağlaya zor uyudu 9:30 banada hayal gerçekten inş öyle devam eder maşallah benim 10 gibi falan uyuyo bazen geçiyo gece çayını sormuşsun bi dene ben oğlumda uyku şurubu almıştım bitkisel o bile fayda etmemişti bunda bıraktım herşeyi çilem varmış valla Allah başka sıkıntı vermesin

Geçmiş olsun eşin inş atlatır neden bunalımda benimki doğum zamanı girmişti atlattı şükür

Geçmiş olsun eşin inş atlatır neden bunalımda benimki doğum zamanı girmişti atlattı şükür
Bence rahat batıyor) o da ilk doğumda girdi, hala çıkacak işte çocuk 3 yaşına girdi. İşi bahane ediyordu, iş değiştirdi. Sırf onun için kalktım samsundan ankaraya taşındım.yeni işe başladığında iyiydi 6 ay sonra yeniden başladı, kafasında kurup duruyor. O kadar basit şeyleri düşünüp duruyır ki aklım almıyor yani. En son evde buyük kriz olunca bıraktı ilacı 20 ocaktan beri almıyor ama yine kötüleşti. Tam çıkmaz ilaç alırsa ben kötü oluyorum almazsa o. Ne olacak bilmiyorum

Öyle huzursuzluğu yoktu gaz çıkarabiliyordu. Zaten doktorumuz da demişti daha önce çok zorlanırsa verebilirsin diye vermiştim daha önce. Sabah yaptı artık ama kıvamı biraz koyuydu sanki sanırım kan damlası etkiliyor

bizim bebekler 2 yas sendromlarini bebekler olacagi zamana saklamislar.
Ins hersey kolay olur bebeklerimize daha faydali olabilmek icin malasef benim esim surekli soyleniyor el atsa bile soylene soylene 4 yil hali yikamayan o haliyla 2 bebege cis ogreten eltime daha temiz dedi ki ben hali yikama makinasi elimde gezerim. Allah tan minnoslar firsat vermiyor uzulmeye

Olabilir yetiskinleri wmetkiliyor cok normal benimkilerde protokolit tipi alerji oldugu icin kullanmiyorum bagirsakta kabizlik ve ishal lokosit enfeksiyona sebep oluyor oda cok tehlikeli o mikroplar beyne kadar ulasabiliyor malasef

Esimin abisi 20 yildir depresyonda ilaclar vs derken netten bir psikolog sayfasina denk gelmis baya okuyup etkilenmis ilaclari birakti dunya yikilsa umrunda degil nesesi herseyi yerune geldi ilaclar hakikaten mahvediyoR insani

Geçmiş olsun cnm inşallah toparlar eşin hangimiz girmiyoruz ki depresyona hatta ben çıkabildiğimi düşünmüyorum sadece bebek için iyi olmalıyız erkekler bazen kendilerini düşündükleri için daha rahat depresyona girebiliyolar bence

Aynen ya, onun yüzünden şöyle rahatca doğum sonrası bunalımına giremedim şaka tabii, evlerden ırak bir durum aslında.
Hep diyorum eşime; sana rahat batıyor, benim depresyona girme lüksüm bile yok diye.

En son bi tane damla deniyodun cnm o nasıl geldi walla erkenden uyusalar yine iyi en azndan dinleniriz ama gece yine çok uyanmaya başladı o yüzden gece maması çayları araştrmaya başladım senin yine anne sütü alıyo bizimki her uyandığında mama alması moralimi bozuyo artık bazende ihtiyacı bar ondan uyanıyo diyorum ama bakalım

Akıl sağlığı çok önemli tabi insan bi bırakınca kendini zor toparlıyo bizim hiç bişey yapma lüksümüz kalmadıki eşim diyoki yaa bi rahatsız edilmeden tv izleyemiyorum artık buna cevap bile vermiyorum okdr konudan uzakki adam yine varlığı yeter diyorum buna şükür elbet evlatlarımız büyücek sağlıkları olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…