2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ay yok benimki anasını tutuyo güya beni ezdirniyo ama ezdirdi hoş ben altta kalmadım cevabını verdim herşeyin çok kavgalarımız oldu şimdi kavga yok ama soğudum çok fesat ben nasıl inanmış evlenmişim diye kuruyorum kaç gündür ev bozdu dengemizi

Benim eşime göre annesi bir melek o ayrı. Ama doğumdan Sonra psikolojim iyice bozulmasın diye karıştırmadı çok bir şeye ben de evine gönderdim zaten ama karışabildiği minicik şeyler bile izin verilse haddini ne kadar aşacağını gösterdi

Biz de ona yoruyoruz hem diş hem atak
Kıyamam ya ne kadar zorlanıyoruz ama zaman geçince unutuluyo gerçekten ben oğlumun bebekliğini asla unutman o enerjiyle 10 çocuk büyütürdüm diyodum inanılmaz mızmızdı halada öyle ama şuan bazen düşünüyorum unutmuşum bile çoğu şeyini geçecek bu günler sabırla

İşte benimki bunda çok yapamadı ama ilkinde çok yaptı ben onu kuruyorum kafamda

Sabah yazacaktım atlamışım bu ara bendede o var sürekli geçmişi kuruyorum kv ayar oluyorum yaptıkları aklıma geliyo anasını melek sanan kocamdan iyice soğuyorum
Ben de başıma tac etmemiştim ama hamilelikte sabrettim lohusalıkta gördüm yüzünü keşke görmeseydim diyorum çünkü sesini duymaya bile tahammülüm kalmadı Allah günah yazmasın şu an konuşmamın tek sebebi oğlunun kıymetlim olması... Eşim de biliyo onun huyunu laf söyleyince de korumuyor o yüzden... Diyo ki bi sen bi ben bi de evladımız var kimse yok... Öyle işte geceleri dönüyorum başa sonra Allaha havale sonra yanına mı kalsın falan filan

Bi kaç gün annemlere geldim Allahtan onlar var da kucaktan kucağa geziyor onlar uyutuyor bazen beni dinlendiriyorlar

Kaynanalar bu saatten sonra asla değişmez kızlar . Ama değişmeyecekler diye de ağzına geleni söyleme her istediğini yapma hakkına sahip değiller . Lafını verin yoksa içinizde kalıp size dert olur düşünüp düşünüp sinirlenirsiniz . Gerçi lafını versek de anlamayıp salağa yatıyolar ya da ağlama moduna geçiyolar Gidip oğluna yetiştiren de çok . Ben anlamıyorum oğlunu seven gelinine iyi davranır biraz akıllarını kullansalar biz iyi oluruz ama anlatamazsın yapacak bi şey yok .

Kızlar aynı günler aynı şeyleri yaşıyoruz resmen bende geçen gün kurdum kurdum kendi kendime sinirlendim 40 günlükken eşimin amcası yengesi gelmişti odadan çıkamamıştım ağrım vardı bide akşam 10 da gelmişlerdi bebeği falan görmüşlerdi ama güya bana bozulmuşlar kv demde ayıp oldu kızım bi ara istersen demişti bende yalnış anlamasınlar hediye için fln teşekkür ediym diye aramıştım bana bi tavır alınmış falan amcasının karısı nası sinirlenmiştim hala da geçmez sinirim 40 günlük lohusaya tavır almak ne demek o gündem beri konuşmadım bidaha evime dahi giremezler kv hergün görüşüyo onlarla ztn bişey diyemem ama ben görüşmem

Kızlar bidaha aklıma bile bişey getirmicem ya dün buraya yazdım arkadaşımıza uyutma problemi yaşıyodu yazarken içimden geçirdim ay allahtan bizimki ayakta sallanarak uyuyo bide o olsaydı kafayo yerdim diye bugün üzerimden kamyon geçmiş gibi asla uyumadı 40 dakika fln zar zor uyumuştır arabada gezdir ayakta kucakta salla beşikte herşeyi denedim esniyo uyumuyo devamlı ağlama modu tuşuna bastım sanırım şaka gibi ya şimdi mamayı içerken kendi kendine uyudu ben hala adrenalin iğnesi falan yemiş gibiyim sinir yapıyo bende artık bu kolik günlere dönğcez diye panik atak geçiriyorum ya offf büyüsünler artık sağlıkla

Benimki sözde çok sever ama tam bi fesat benim ailemle derdi var kıskanıyo eşimi soğuttu bizimkilerden bende onun ailesine yüz vermiyorum o yüzden ezdirmiyorum kendimi ama sahte davranışlarıyla eşimin gözünü boyuyo ay saf ben sevgiliyken şark görevindeydi annesiyle haftada bi görüşürdü nasıl özlüyodur niye aramıyosun derdim geçenlerde bana diyoki e ben annemle görüşüyosum şarjtayken numara yapmış bana böyle şeyler kafamın içinde işte mesela babamın köyde evi var tek katını bana verdi ben içini döşedim tam rahat gidecem kendide bahçe aldı ev yaptı sırf oraya gitmeyelim diye ama benim kocama sorsan annemin yıllardır hayaliydi orayada gideriz orayada diyo annesinin fesatlığını görmüyo

Ay bazen öyle benimde bugün Zordu kulağım sessizlikte çınlıyoamca karısı bozulmuştur bizimkilerdr çok takar öyle bidaha konuşmazsın gelmeninde bi saati olur 10 nedir

Ay bazen öyle benimde bugün Zordu kulağım sessizlikte çınlıyoamca karısı bozulmuştur bizimkilerdr çok takar öyle bidaha konuşmazsın gelmeninde bi saati olur 10 nedir
Aynen ya banane dedim canım ben çocuğu büyütiymde walla hiç bişey umrumda diil artık ahh ahh sessizlikk kendi sesimden bile bıktımmm

Aynen ya banane dedim canım ben çocuğu büyütiymde walla hiç bişey umrumda diil artık ahh ahh sessizlikk kendi sesimden bile bıktımmm
bende susmayan bide büyük var sussun diye telefon veriyorum oyun oynarken konuşuyo beynim yanıyo sürekli dimi annecim diyo cevap alana kadar susmuyo

Kızlar size bi gençlik hayalimi anlatayım da gülün ben lise üniversite zamanlarında yani bekarken hep derdimki ben kv ile hep iyi anlaşıcam başkasına bahsederken bile kv demicem annem diye anlatcam falan falaan şimdi düşününce gülüyorum ha gerçi kötü değil aramız hatta dışarıdan iyi bile görünüyor ama benim yerimde başka biri olsaydı sanmıyorum iyi geçineceğini çünkü ben uyumlu ılımlı olmaya çalışıyorum hep eşimin de benim aileme karşı öyle davranmasını istediğim için ben de saygısızlık etmiyorum hoş ona rağmen bir ara soğuk vs. Diye küstü ama neyse. Biraz fazla alıngan sadece insanın aklına gelmicek şeyden alınabilir öyle olunca da insan yanında rahat olamıyorum diken üstünde hissediyorum acaba ona alınır mı buna alınır mı diye.

Görmezler canım annelerinin hatalı olduğunu da bak gibi bilirler ama bize koz vermemek için susarlar çoğu zaman . Ben arkadaşlarımdan duyuyordum yazankalem haklı ama ben ona haklısın dersem annemle hiç konuşmaz diyormuş işlerine geldiği gibi işte .

Oluyomuymuş öyle annebenimkinin kızı yok yakın davranıyodum kaynıma kız bakıyolar kendi kuzeninin kızını düşünmüş bi güzel kızla buluşsun diye randevu almış ben onlardayım seni eve bıraksın traşa gidecek dedi bende saf eve geldin aylar sonra öğrendim beni ayakta uyutmuş insan saklar mı bide ordayım aradım bu saate kadar kızdım sana ama artık gelinim dış kapının dış mandalıysam çok sallamam dedim ve gerçekten gelinim

Keşke bi görünüp hoş geldin deseymişsin canım. Ama o dönemin psikolojisi cidden zor. Benim de eşimin akrabaları gelip tam 5 saat oturuyorlardı. 15 günken bi de düşün bir de kv Mevlüt diye tutturmuştu. Şu an misafir çekmemem dedikçe diretti. Kalbini de kırmak istemedim ama cidden kendime zor yetiyordum. Bi de demez mi evi zaten yardımcı temizliyor diye Allahtan araya korona girdi de bi süredir uzağız. Şimdi de hergün triplerde beni niye aramıyorsunuz diye. Eşim ben evlenince kıymete bindi. Hamileyken 5 gün bırakıp annemlere gitmiştim hergün bizde olan kadın bi gün kapıyı açıp oğluna bi tas çorba getirmemişti ama eşime göre annesi melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…