- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Ben genelde 3 saatte bir emziriyorum canım. Eğer geç uyursam 2 gibi falan emziriyorum o zaman daha uzun uyuyor.Kızlar siz gece emmesini nasıl yapiyosunuz bizimki hala 2 saatte bir emmek için uyaniyo sonra 10dk emiyo uyuyakaliyo besigine koyuyorum öyle öyle sabah ediyoruz ama gaz birikiyor tabi 5-6 dan sonra saat başı elleriyle ayaklarıyla uykulu durtunme hiç verimli uyku uyuyamiyor
soygunKızlar baldan anneden fiyat aldım 2000 lira diyo çok geldi
ben pirinc unu su veriyorum agzinda yemek varken gargara yapip guluyor nasil gozu hep babasinda yok boyle bir ask ya diger oglum asla goz temasi kurmazdi babasiyla halada oyle opturmez sevdirmez ama bu tam baba asigi sapsikBenim şapşik kaç gündür tükürme hareketleri yapıyor ama Bununla eğleniyor ağzından sesler çıkararakbu ne ki? Sizde var mı bu durum
Benimki dinmeden once geri geri gidiyorsu sirt ustuyken poposunu kaldirip ayagiyla ittiriyordu simdi donuyor hic yanliz burakamigoeumEvet 1 2 haftadır var yapıyor ve gülüyor ardından çok tatlı2 gündür de tam dönebilmeye başladı artık yalnız bırakılmıyor
Bizimde öyle oldu soyuldu sonra bir banyoda patladı kanadı hep. Şimdi kıpkırmızı içi boşaltılmış sivilceye benziyorKızlar Kızımın kolunda verem aşısı yerinden iltihap bulaşmış atletine hep. Az önce banyo yaptık soyulmuş. Büyük değil ama iltihaplı. Netten baktım normal diyo. Sizde durum nedir?
Canım dönem dönem hepimiz ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Normal dönemden bahsedecek olursak ben önce oynatıyorum zıplatıyorum kendi de debeleniyor bi süre yorulduğunu ve uykusunun geldiğini anlayana kadar uyutmaya çalışmıyorum. Baktım ki uykusu geldi emziriyorum bazen memede uyuyor. Direnip memede uyumadığı zamanda kucağıma yatırıp göğsüme yaslayıp gezdirerek uyuyorum. Tabi gittikçe ağırlaşacak o zaman naparım bilmiyorum. Bazen de beşiğine koyup sallayarak uyutuyorum. Nasıl uyuyacağına o karar veriyor. Fakat bazı dönemler kriz zamanları oluyor. O dönemler ben de çok zorlanıyorumArkadaşlar Allah aşkına bana bir akıl verin çıldırma noktasına geldim artık. Çocuğu uyutamiyorum. Beceremiyorum bildiğiniz. Önceden emerek uyurdu sonra kucakta uyumaya başladı sonra o da kesmedi hamak denedik bir iki tuttu evde arabayla yarım saat gezdirdim derken slingde uyumaya başladı. Bu sefer bir tek slingde uyutabiliyorum ona da artık günde dört kez slingi bağla uyandırmadan çöz yatır ayrica çok ağırlaştı ama hepsini geçtim artık onda da direniyor. Napacagimi şaşırdım. Uyutamiyorum. Uykusu olan uykusuzluktan mahvolmuş çocuğu uykuya geciremiyorum. Çocuk benim yüzümden uykusuz kalıyor. Yatakta pispislamayi denedim oyun oynatarak ninni söyleyerek vs vs mayisiyor ama tam uyku bastirdiginda direniyor. Çok çaresizim siz nasıl uyutuyorsunuz ben neyi yanlış yapıyorum artık ağlıyorum her seferinde sinirlerim çok bozuk. 3.5 saattir aralıklarla uyutmaya çalıştım. Ya bu kadar zor olmamaliydi ☹
Bizim ufak bi kırmızılık vardı daha iltihap falan yok öyleKızlar Kızımın kolunda verem aşısı yerinden iltihap bulaşmış atletine hep. Az önce banyo yaptık soyulmuş. Büyük değil ama iltihaplı. Netten baktım normal diyo. Sizde durum nedir?
Bu aralar biz de öyleyiz hamağa koyduğum an basıyor çığlığı alıyorum susuyor ama bu defa da uykusu olduğu için mızırdanıyor bazen eşimle battaniyede sallıyoruz bazen de artık son raddeye gelince memede uyuyup kalıyorArkadaşlar Allah aşkına bana bir akıl verin çıldırma noktasına geldim artık. Çocuğu uyutamiyorum. Beceremiyorum bildiğiniz. Önceden emerek uyurdu sonra kucakta uyumaya başladı sonra o da kesmedi hamak denedik bir iki tuttu evde arabayla yarım saat gezdirdim derken slingde uyumaya başladı. Bu sefer bir tek slingde uyutabiliyorum ona da artık günde dört kez slingi bağla uyandırmadan çöz yatır ayrica çok ağırlaştı ama hepsini geçtim artık onda da direniyor. Napacagimi şaşırdım. Uyutamiyorum. Uykusu olan uykusuzluktan mahvolmuş çocuğu uykuya geciremiyorum. Çocuk benim yüzümden uykusuz kalıyor. Yatakta pispislamayi denedim oyun oynatarak ninni söyleyerek vs vs mayisiyor ama tam uyku bastirdiginda direniyor. Çok çaresizim siz nasıl uyutuyorsunuz ben neyi yanlış yapıyorum artık ağlıyorum her seferinde sinirlerim çok bozuk. 3.5 saattir aralıklarla uyutmaya çalıştım. Ya bu kadar zor olmamaliydi ☹
sanırım cogumuzda aynı sıkıntı artık ben belli bi periyoda takilamiyorum uyku eğitimi için bi kaç hafta buraya yazmıştım yine öneri sundular ama oğlan hiç birini kabil etmedi nasıl uyuyacağına o karar veriyo evin içinde kendi beşiği de olmak üzere 3 beşik var en son hamak yaptık yani beşik niyetine ama ona da hayır diyo sanki etinden et koparıyoruz gibi agliyo ben de kaldırıyorum hemen... Eşim evdeyse battaniyeyle sallama işlemi yoksa emzirerek... Battaniyeyle hamak aynı mantık niye durmuyo bende anlamıyorum... Sende uykusu gelene kadar ilgilen sonrasında iyice yorulunca emzir bakalim öyle alışır belkiArkadaşlar Allah aşkına bana bir akıl verin çıldırma noktasına geldim artık. Çocuğu uyutamiyorum. Beceremiyorum bildiğiniz. Önceden emerek uyurdu sonra kucakta uyumaya başladı sonra o da kesmedi hamak denedik bir iki tuttu evde arabayla yarım saat gezdirdim derken slingde uyumaya başladı. Bu sefer bir tek slingde uyutabiliyorum ona da artık günde dört kez slingi bağla uyandırmadan çöz yatır ayrica çok ağırlaştı ama hepsini geçtim artık onda da direniyor. Napacagimi şaşırdım. Uyutamiyorum. Uykusu olan uykusuzluktan mahvolmuş çocuğu uykuya geciremiyorum. Çocuk benim yüzümden uykusuz kalıyor. Yatakta pispislamayi denedim oyun oynatarak ninni söyleyerek vs vs mayisiyor ama tam uyku bastirdiginda direniyor. Çok çaresizim siz nasıl uyutuyorsunuz ben neyi yanlış yapıyorum artık ağlıyorum her seferinde sinirlerim çok bozuk. 3.5 saattir aralıklarla uyutmaya çalıştım. Ya bu kadar zor olmamaliydi ☹
Ayagima aliyorum emzigi veriyorum cok yorgun agliyorsa bir iki hoplatip yuksek sesle konusuyorum sonra konusma nini tonunda devam ediyor sonra ee ee ye sonra pis pisa geciyorum bir omzuna 8 kere pit pit hafif hafif ritimli sonra digerine de bu sekilde guvende hissediyorlar kackere yaptiktan sonra sakinliyor ama mutlaka sarip gozunu kapatiyorum yoksa mumkun degil susmuyor agliyor ve asla dalamiyor 3 saat uyanik kaldi acik havada disarda gezdirdim etrafa bakti yorulunca hoplattip sevdim dikkatibi dagittim aglayamadi arabaya biner binmez emzik verdik uyudu. Emzik bu noktalarda hayat kurtarici. Buda bir surec ille uyutmaya calisma canim eni sonu yorulup yaticak tepki verirsen uykuya her yatirmaya calistiginda o tepkiyi hatirlayip uyumak istemeyebilir kurutma makinasinida acabilirsin oda hayat kurtarici benimki patladi fazla kullanmaktan supurge aciyorum nadirenArkadaşlar Allah aşkına bana bir akıl verin çıldırma noktasına geldim artık. Çocuğu uyutamiyorum. Beceremiyorum bildiğiniz. Önceden emerek uyurdu sonra kucakta uyumaya başladı sonra o da kesmedi hamak denedik bir iki tuttu evde arabayla yarım saat gezdirdim derken slingde uyumaya başladı. Bu sefer bir tek slingde uyutabiliyorum ona da artık günde dört kez slingi bağla uyandırmadan çöz yatır ayrica çok ağırlaştı ama hepsini geçtim artık onda da direniyor. Napacagimi şaşırdım. Uyutamiyorum. Uykusu olan uykusuzluktan mahvolmuş çocuğu uykuya geciremiyorum. Çocuk benim yüzümden uykusuz kalıyor. Yatakta pispislamayi denedim oyun oynatarak ninni söyleyerek vs vs mayisiyor ama tam uyku bastirdiginda direniyor. Çok çaresizim siz nasıl uyutuyorsunuz ben neyi yanlış yapıyorum artık ağlıyorum her seferinde sinirlerim çok bozuk. 3.5 saattir aralıklarla uyutmaya çalıştım. Ya bu kadar zor olmamaliydi ☹
Canım dönem dönem hepimiz ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Normal dönemden bahsedecek olursak ben önce oynatıyorum zıplatıyorum kendi de debeleniyor bi süre yorulduğunu ve uykusunun geldiğini anlayana kadar uyutmaya çalışmıyorum. Baktım ki uykusu geldi emziriyorum bazen memede uyuyor. Direnip memede uyumadığı zamanda kucağıma yatırıp göğsüme yaslayıp gezdirerek uyuyorum. Tabi gittikçe ağırlaşacak o zaman naparım bilmiyorum. Bazen de beşiğine koyup sallayarak uyutuyorum. Nasıl uyuyacağına o karar veriyor. Fakat bazı dönemler kriz zamanları oluyor. O dönemler ben de çok zorlanıyorum
Bu aralar biz de öyleyiz hamağa koyduğum an basıyor çığlığı alıyorum susuyor ama bu defa da uykusu olduğu için mızırdanıyor bazen eşimle battaniyede sallıyoruz bazen de artık son raddeye gelince memede uyuyup kalıyor
sanırım cogumuzda aynı sıkıntı artık ben belli bi periyoda takilamiyorum uyku eğitimi için bi kaç hafta buraya yazmıştım yine öneri sundular ama oğlan hiç birini kabil etmedi nasıl uyuyacağına o karar veriyo evin içinde kendi beşiği de olmak üzere 3 beşik var en son hamak yaptık yani beşik niyetine ama ona da hayır diyo sanki etinden et koparıyoruz gibi agliyo ben de kaldırıyorum hemen... Eşim evdeyse battaniyeyle sallama işlemi yoksa emzirerek... Battaniyeyle hamak aynı mantık niye durmuyo bende anlamıyorum... Sende uykusu gelene kadar ilgilen sonrasında iyice yorulunca emzir bakalim öyle alışır belki
Sağolun arkadaşlar söylediklerinizi dikkate alacağım hepinizin söylediği ortak sey uyutmada diretmemek anladığım kadarıyla. Ben bunu yanlış yapıyorum galiba. Uykusu geldiğini anladigimda, uyanik kalacağı süre de dolmussa 1.5-2 saat, uyutmaya calisiyorum ama bazen o anda daha bir uykusu kaçıyor. Ben uykusu var daha kötü huysuzlasacak korkusu ile tekrar uykusu gelene kadar zorluyorum uyusun diye. Galiba uykusunun açıldığini anladığım anda bırakmalı sonra tekrar denemeliyim. Bir de artık slingi bırakıp gerekirse yorulup emerken uyuyana kadar bekleyeceğim bakalım. Hepinize onerileriniz için teşekkür ederim.Ayagima aliyorum emzigi veriyorum cok yorgun agliyorsa bir iki hoplatip yuksek sesle konusuyorum sonra konusma nini tonunda devam ediyor sonra ee ee ye sonra pis pisa geciyorum bir omzuna 8 kere pit pit hafif hafif ritimli sonra digerine de bu sekilde guvende hissediyorlar kackere yaptiktan sonra sakinliyor ama mutlaka sarip gozunu kapatiyorum yoksa mumkun degil susmuyor agliyor ve asla dalamiyor 3 saat uyanik kaldi acik havada disarda gezdirdim etrafa bakti yorulunca hoplattip sevdim dikkatibi dagittim aglayamadi arabaya biner binmez emzik verdik uyudu. Emzik bu noktalarda hayat kurtarici. Buda bir surec ille uyutmaya calisma canim eni sonu yorulup yaticak tepki verirsen uykuya her yatirmaya calistiginda o tepkiyi hatirlayip uyumak istemeyebilir kurutma makinasinida acabilirsin oda hayat kurtarici benimki patladi fazla kullanmaktan supurge aciyorum nadiren
Cnm büyük ihtimal uyku gerilemesi yaşıyo olabilir bizimde aşıdan sonra öyle olmuştu bir hafta sonra geçti. Bir de bence çok uykuları gelince de direniyolar uyku uykunun mayasıdır lafı bize çok uyuyo mesela bir gün dene sabahtan bir buçuk saatte bir uyutmaya çalış etrafta çok uyaran olmadan biz bu ara arabasnda evde gezdirerek uyutuyoruz ve mutlaka gözünün biyere dalması gerekiyo belki fikir olurSağolun arkadaşlar söylediklerinizi dikkate alacağım hepinizin söylediği ortak sey uyutmada diretmemek anladığım kadarıyla. Ben bunu yanlış yapıyorum galiba. Uykusu geldiğini anladigimda, uyanik kalacağı süre de dolmussa 1.5-2 saat, uyutmaya calisiyorum ama bazen o anda daha bir uykusu kaçıyor. Ben uykusu var daha kötü huysuzlasacak korkusu ile tekrar uykusu gelene kadar zorluyorum uyusun diye. Galiba uykusunun açıldığini anladığım anda bırakmalı sonra tekrar denemeliyim. Bir de artık slingi bırakıp gerekirse yorulup emerken uyuyana kadar bekleyeceğim bakalım. Hepinize onerileriniz için teşekkür ederim.
Hani bir internet geyiği var ya; " kötü günler bitti şimdi daha kötü günler gelecek" diyeBizim meşhur atak dönemdi de bitti çok şükür bakalım neler olucak öyle uykuda düzelme falan yok ama bittiği gün dönmeye başladı ellerini oyuncaklara uzatmaya başladı bir elinden diğerine geçiriyo çıngırağı değişik sesler çıkarmaya başladı sanırım bunları öğrendi bu atak döneminde
Kızımda fark ettiğim kaka yapacağı günden 2 gün önce inanılmaz huzursuz oluyor. 2 gün boyunca sancı çekiyor resmen. Yaptığı gün bi dahaki 2 günlük periyoda kadar iyi oluyorBizim meşhur atak dönemdi de bitti çok şükür bakalım neler olucak öyle uykuda düzelme falan yok ama bittiği gün dönmeye başladı ellerini oyuncaklara uzatmaya başladı bir elinden diğerine geçiriyo çıngırağı değişik sesler çıkarmaya başladı sanırım bunları öğrendi bu atak döneminde
Her sıçramada bebeğiniz sizden daha fazla ister oyy yeahHani bir internet geyiği var ya; " kötü günler bitti şimdi daha kötü günler gelecek" diye
Buyrun; 22.5 ve 26.5 haftalarda taşanacak atağın bilgileri;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?