Dur daha yeni çıktı bu ataktan şimdiden demeyeydin bunları iyiydiHani bir internet geyiği var ya; " kötü günler bitti şimdi daha kötü günler gelecek" diye
Buyrun; 22.5 ve 26.5 haftalarda taşanacak atağın bilgileri;
Hayırlı olsun canımKızlar bir süredir kızım çok huysuz demiştim uykuları bozuldu ve sürekli ağlıyordu uykuya direniyordu. Bunların dışında zaten 1 aydır salyası çok akıyor sürekli ellerini emiyordu ve oyuncaklarını ağzına götürüp tam alamayınca kıyametler kopuyordu hala aynı gerçi.. Dişlerini geleceğini anlamıştık zaten dün daha da kötü oldu emmek bile istemedi hiçbir şekilde oyalanmadı dişine bakayım diye dudağını araladım ve ilk dişimiz gelmiş. Bugün yine aynı huzursuzluk var yine emme reddi çok oluyor mecbur calpol veriyorum çünkü çocuk ağlamaktan helak oluyor resmen. Sanırım yanındaki dişi de bu hafta gelecek, bu kadar erken olması çok zor gerçekten hem o çok zorlanıyor tam alamıyor ağzına bişeyleri hem ona yardımcı olmaya çalışmaktan biz bitiyoruz artık.
Canım bizim henüz öyle bir durumumuz yok ama hemşire bi akrabam diş jellerinin olduğunu söylemişti rahatlatıyormuş diş çıkarma döneminde onlardan alabilirsinKızlar bir süredir kızım çok huysuz demiştim uykuları bozuldu ve sürekli ağlıyordu uykuya direniyordu. Bunların dışında zaten 1 aydır salyası çok akıyor sürekli ellerini emiyordu ve oyuncaklarını ağzına götürüp tam alamayınca kıyametler kopuyordu hala aynı gerçi.. Dişlerini geleceğini anlamıştık zaten dün daha da kötü oldu emmek bile istemedi hiçbir şekilde oyalanmadı dişine bakayım diye dudağını araladım ve ilk dişimiz gelmiş. Bugün yine aynı huzursuzluk var yine emme reddi çok oluyor mecbur calpol veriyorum çünkü çocuk ağlamaktan helak oluyor resmen. Sanırım yanındaki dişi de bu hafta gelecek, bu kadar erken olması çok zor gerçekten hem o çok zorlanıyor tam alamıyor ağzına bişeyleri hem ona yardımcı olmaya çalışmaktan biz bitiyoruz artık.
Hahahahha wayy halimizee Uygulamada bir sonraki atak 20 gün sonra diyo ben 4. Ay uyku gerilemesinden çok çektim kabus gibiydi yaHani bir internet geyiği var ya; " kötü günler bitti şimdi daha kötü günler gelecek" diye
Buyrun; 22.5 ve 26.5 haftalarda taşanacak atağın bilgileri;
Bizimde kaka huzursuzluğu önceden başlıyo cnm aynen dün anneme dedim yaa kaka yapınca gaz çıkarınca nasıl rahatlıyorum evde bayram havası oluyo resmenKızımda fark ettiğim kaka yapacağı günden 2 gün önce inanılmaz huzursuz oluyor. 2 gün boyunca sancı çekiyor resmen. Yaptığı gün bi dahaki 2 günlük periyoda kadar iyi oluyor2 gün önce kaka yaptı baya sevindik tabi yıkıyoruz. Eşim diyo ki ben sana diyorum kızımız özel bi çocuk diye baksana kakasına bile seviniyoruz bizde bu atak dönemi bitişinde dudaklarla püskürtme ve oynama başladı
İltihap olmadı ama aşı yeri uzun zamandır kırmızı hiç dokunmuyorumKızlar Kızımın kolunda verem aşısı yerinden iltihap bulaşmış atletine hep. Az önce banyo yaptık soyulmuş. Büyük değil ama iltihaplı. Netten baktım normal diyo. Sizde durum nedir?
Ahh kuzum ya sıkıntısı büyükmüş annesi demekki sen bizden erken rahatlıcaksın canım öyle düşün bizimde aynı problemler var bu aradaKızlar bir süredir kızım çok huysuz demiştim uykuları bozuldu ve sürekli ağlıyordu uykuya direniyordu. Bunların dışında zaten 1 aydır salyası çok akıyor sürekli ellerini emiyordu ve oyuncaklarını ağzına götürüp tam alamayınca kıyametler kopuyordu hala aynı gerçi.. Dişlerini geleceğini anlamıştık zaten dün daha da kötü oldu emmek bile istemedi hiçbir şekilde oyalanmadı dişine bakayım diye dudağını araladım ve ilk dişimiz gelmiş. Bugün yine aynı huzursuzluk var yine emme reddi çok oluyor mecbur calpol veriyorum çünkü çocuk ağlamaktan helak oluyor resmen. Sanırım yanındaki dişi de bu hafta gelecek, bu kadar erken olması çok zor gerçekten hem o çok zorlanıyor tam alamıyor ağzına bişeyleri hem ona yardımcı olmaya çalışmaktan biz bitiyoruz artık.
Kızımın da epey zamandır kızarıktı dün iltihaplanmışİltihap olmadı ama aşı yeri uzun zamandır kırmızı hiç dokunmuyorum
Evet gördüm bitkisel olanlar da var ama daha küçük ya verebilir miyim bilemedim kehribar kolyesi de aldım bayadır takıyor aslındaCanım bizim henüz öyle bir durumumuz yok ama hemşire bi akrabam diş jellerinin olduğunu söylemişti rahatlatıyormuş diş çıkarma döneminde onlardan alabilirsin
Verebilirsin herhalde bi dene istersenEvet gördüm bitkisel olanlar da var ama daha küçük ya verebilir miyim bilemedim kehribar kolyesi de aldım bayadır takıyor aslında
hayirli olsun masAllahKızlar bir süredir kızım çok huysuz demiştim uykuları bozuldu ve sürekli ağlıyordu uykuya direniyordu. Bunların dışında zaten 1 aydır salyası çok akıyor sürekli ellerini emiyordu ve oyuncaklarını ağzına götürüp tam alamayınca kıyametler kopuyordu hala aynı gerçi.. Dişlerini geleceğini anlamıştık zaten dün daha da kötü oldu emmek bile istemedi hiçbir şekilde oyalanmadı dişine bakayım diye dudağını araladım ve ilk dişimiz gelmiş. Bugün yine aynı huzursuzluk var yine emme reddi çok oluyor mecbur calpol veriyorum çünkü çocuk ağlamaktan helak oluyor resmen. Sanırım yanındaki dişi de bu hafta gelecek, bu kadar erken olması çok zor gerçekten hem o çok zorlanıyor tam alamıyor ağzına bişeyleri hem ona yardımcı olmaya çalışmaktan biz bitiyoruz artık.
Malasef rahat etmiyorlar nekadar gec baslarsa okadar iyi cunku basladiktan ard arda geliyorlar arada cok az rahatliyorlar geri basliyor kolay cikaranlar var tabi onlar sadece agzina bakinca disi goruyorlar huysuzluk bile olmuyorAhh kuzum ya sıkıntısı büyükmüş annesi demekki sen bizden erken rahatlıcaksın canım öyle düşün bizimde aynı problemler var bu aradaincileriniz hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun canım inş bitsin hemen ağrılarıEvet gördüm bitkisel olanlar da var ama daha küçük ya verebilir miyim bilemedim kehribar kolyesi de aldım bayadır takıyor aslında
Evet onu da denedim ama 90 metrekare evi yarım saat turlamak gerekiyor.Cnm büyük ihtimal uyku gerilemesi yaşıyo olabilir bizimde aşıdan sonra öyle olmuştu bir hafta sonra geçti. Bir de bence çok uykuları gelince de direniyolar uyku uykunun mayasıdır lafı bize çok uyuyo mesela bir gün dene sabahtan bir buçuk saatte bir uyutmaya çalış etrafta çok uyaran olmadan biz bu ara arabasnda evde gezdirerek uyutuyoruz ve mutlaka gözünün biyere dalması gerekiyo belki fikir olur
Sabah yazacaktım atlamışım bu ara bendede o var sürekli geçmişi kuruyorum kv ayar oluyorum yaptıkları aklıma geliyo anasını melek sanan kocamdan iyice soğuyorumOğlum uyudu şükür bu sefer ben uyuyamıyorum geçmişte yaşanılanlar haksızlıklar kv elti vs derken şeytan dürttü kafamın içinde konu konuyu açtı bakalım yarın napacam bu sersemlikle
Acaba seninki de mi diş çıkarıyor canımUykular haram oldugece 30 kere uyandı beni de kendini de mahvetti çocuğum uyanıyor ağlıyor aç mı tok mu uykusuz mu hangisine ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım saatlerce uyumadı ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor anlamıyorum noldu benim bebeme atak bitmesine son 2 gün atak bizi bitirdi . Ben yandım eller yanmasın
Allahım inş onlardan oluruz çok aminhayirli olsun masAllah
Malasef rahat etmiyorlar nekadar gec baslarsa okadar iyi cunku basladiktan ard arda geliyorlar arada cok az rahatliyorlar geri basliyor kolay cikaranlar var tabi onlar sadece agzina bakinca disi goruyorlar huysuzluk bile olmuyor
Sanırım hepimizde var. Bunlar hep boşluk ve evde kalmaktan. Ben kv me izin vermedim eşim de izin vermedi. Ama o minicik şeyler bile beni kadından soğuttu. Büyük olaylar yaşayanların Allah yardımcısı olsun cidden insanın aklından çıkmıyorSabah yazacaktım atlamışım bu ara bendede o var sürekli geçmişi kuruyorum kv ayar oluyorum yaptıkları aklıma geliyo anasını melek sanan kocamdan iyice soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?