2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar bir süredir kızım çok huysuz demiştim uykuları bozuldu ve sürekli ağlıyordu uykuya direniyordu. Bunların dışında zaten 1 aydır salyası çok akıyor sürekli ellerini emiyordu ve oyuncaklarını ağzına götürüp tam alamayınca kıyametler kopuyordu hala aynı gerçi.. Dişlerini geleceğini anlamıştık zaten dün daha da kötü oldu emmek bile istemedi hiçbir şekilde oyalanmadı dişine bakayım diye dudağını araladım ve ilk dişimiz gelmiş. Bugün yine aynı huzursuzluk var yine emme reddi çok oluyor mecbur calpol veriyorum çünkü çocuk ağlamaktan helak oluyor resmen. Sanırım yanındaki dişi de bu hafta gelecek, bu kadar erken olması çok zor gerçekten hem o çok zorlanıyor tam alamıyor ağzına bişeyleri hem ona yardımcı olmaya çalışmaktan biz bitiyoruz artık.

Hani bir internet geyiği var ya; " kötü günler bitti şimdi daha kötü günler gelecek" diye
Buyrun; 22.5 ve 26.5 haftalarda taşanacak atağın bilgileri;
Dur daha yeni çıktı bu ataktan şimdiden demeyeydin bunları iyiydi

Hayırlı olsun canım

Canım bizim henüz öyle bir durumumuz yok ama hemşire bi akrabam diş jellerinin olduğunu söylemişti rahatlatıyormuş diş çıkarma döneminde onlardan alabilirsin

Hani bir internet geyiği var ya; " kötü günler bitti şimdi daha kötü günler gelecek" diye
Buyrun; 22.5 ve 26.5 haftalarda taşanacak atağın bilgileri;
Hahahahha wayy halimizee Uygulamada bir sonraki atak 20 gün sonra diyo ben 4. Ay uyku gerilemesinden çok çektim kabus gibiydi ya

Bizimde kaka huzursuzluğu önceden başlıyo cnm aynen dün anneme dedim yaa kaka yapınca gaz çıkarınca nasıl rahatlıyorum evde bayram havası oluyo resmen atak dönemlerinin en güzel yanı bir beceri katması ztn yoksa çekilcel şey diil

Kızlar Kızımın kolunda verem aşısı yerinden iltihap bulaşmış atletine hep. Az önce banyo yaptık soyulmuş. Büyük değil ama iltihaplı. Netten baktım normal diyo. Sizde durum nedir?
İltihap olmadı ama aşı yeri uzun zamandır kırmızı hiç dokunmuyorum

Ahh kuzum ya sıkıntısı büyükmüş annesi demekki sen bizden erken rahatlıcaksın canım öyle düşün bizimde aynı problemler var bu arada incileriniz hayırlı uğurlu olsun

Uykular haram oldu gece 30 kere uyandı beni de kendini de mahvetti çocuğum uyanıyor ağlıyor aç mı tok mu uykusuz mu hangisine ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım saatlerce uyumadı ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor anlamıyorum noldu benim bebeme atak bitmesine son 2 gün atak bizi bitirdi . Ben yandım eller yanmasın

Canım bizim henüz öyle bir durumumuz yok ama hemşire bi akrabam diş jellerinin olduğunu söylemişti rahatlatıyormuş diş çıkarma döneminde onlardan alabilirsin
Evet gördüm bitkisel olanlar da var ama daha küçük ya verebilir miyim bilemedim kehribar kolyesi de aldım bayadır takıyor aslında

hayirli olsun masAllah
Ahh kuzum ya sıkıntısı büyükmüş annesi demekki sen bizden erken rahatlıcaksın canım öyle düşün bizimde aynı problemler var bu arada incileriniz hayırlı uğurlu olsun
Malasef rahat etmiyorlar nekadar gec baslarsa okadar iyi cunku basladiktan ard arda geliyorlar arada cok az rahatliyorlar geri basliyor kolay cikaranlar var tabi onlar sadece agzina bakinca disi goruyorlar huysuzluk bile olmuyor

Evet onu da denedim ama 90 metrekare evi yarım saat turlamak gerekiyor.
Ben de farkettim uyudukca uykusu geliyor ama işte uykuya dalamiyor öyle bir sorunumuz var bakalım farklı yöntemler deneyeceğim inşallah bir cozum bulurum. Bu arada bizimkinde bayagidir var canjm geçmedi o uyku gerilemesi kaldı galiba

Oğlum uyudu şükür bu sefer ben uyuyamıyorum geçmişte yaşanılanlar haksızlıklar kv elti vs derken şeytan dürttü kafamın içinde konu konuyu açtı bakalım yarın napacam bu sersemlikle
Sabah yazacaktım atlamışım bu ara bendede o var sürekli geçmişi kuruyorum kv ayar oluyorum yaptıkları aklıma geliyo anasını melek sanan kocamdan iyice soğuyorum

Acaba seninki de mi diş çıkarıyor canım

Allahım inş onlardan oluruz çok amin

Sabah yazacaktım atlamışım bu ara bendede o var sürekli geçmişi kuruyorum kv ayar oluyorum yaptıkları aklıma geliyo anasını melek sanan kocamdan iyice soğuyorum
Sanırım hepimizde var. Bunlar hep boşluk ve evde kalmaktan. Ben kv me izin vermedim eşim de izin vermedi. Ama o minicik şeyler bile beni kadından soğuttu. Büyük olaylar yaşayanların Allah yardımcısı olsun cidden insanın aklından çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…