2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Hayrli olsun hoş gelmiş bebişin sağlıkla gelsin bir gelişim bozukluğu olsaydı doktorun söylerdi sıkma canını
Amin canım cümlemizin inşallah.. şu an da daha belli olmaz bence ilerleyen zamanlarda bence

Benim mide bulantım her gün olmuyor. Bazen çok kötü oluyorum halsiz yorgun uykulu midem allak bullak bazense gayet dinç ve iştahlı. Sizler nasılsınız? Bu arada hala inceciğim. 43ten 42ye düştüm.karnım hala dümdüz. Zayıflarda daha çabuk belli olur diyorlar lakin bu haftalar hala erken demek ki :)

Benimde gecti gecmek uzere bulantilar epey azaldi.zaten cok yoktu cok sukur kusmadim hic.o gun gun degisimler bendede oluyor.ama benim gobek belli olmaya basladi yada bana oyle geliyor,hemen hemen ayniyiz sanirim senle

Hem canim bir şey istemiyor hemde çok bulantim oluyor benim de..hem emzirme hem bebek yemem gerek..

Bazen düşünüyorum gerçekten hamile miyim diye? Gerçekten belirti yok. Hala tuhaf geliyor.

Benimde gecti gecmek uzere bulantilar epey azaldi.zaten cok yoktu cok sukur kusmadim hic.o gun gun degisimler bendede oluyor.ama benim gobek belli olmaya basladi yada bana oyle geliyor,hemen hemen ayniyiz sanirim senle

Evet benim randevum haftaya çarşamba yani ayın 15inde. Umarım her şey yolundadır. 11. Haftanın içinde olacağız. Seninki ne zaman?

Kızlar ben 7.haftada kontrole gittim her şey normaldi kalp atışını da duyduk. Doktor kan ve idrar istedi indirim kağıdı yazıyorum dedi. Girişe indik özel hastane bu arada 300 lira dedi bayan tabi şok oldum vermedim birkaç kişiyi aradım öyle birşey vermedik dediler. Ama kafam karştı bulaşıcı hastalığa bakılckmş kan sayımı yapılacakmış. Siz yaptırdınız mı ve devlette yapılıyor mu

Evet benim randevum haftaya çarşamba yani ayın 15inde. Umarım her şey yolundadır. 11. Haftanın içinde olacağız. Seninki ne zaman?
Bende 22sine almistim ama iptal ettircem galiba 15ne alcam ozel sebeplerden dolayi.ozaman bizimde 11 i doldurmus olacagiz insaAllah

Ben ilk gebelik ogrendigim hafta yaptirmistim ama devlette.ozeller biraz tuzlu tahlillerde devlette yaptirin imkaniniz varsa

Devlette hepsi yapılıyor

slm kizlar dun biraz kahverengi lekelenmem oldu sanirim biraz fazla yoruldum dinlendim baktim gecmiyor surekli inceden kahve kahve geliyor... ( ramazandan sonra dr giderim diye hesap ediyor telas etmiyordum) dun dr aradim gittim ultrasonla bakti kesemiz olusmus yarim cm bebisimizde icinde saglikli bi sekilde duruyor kalp atislarinida dinledim .. cok sukur hersey yolundaydi ama tedbir amacli progestan fitil yazdi sabah aksam kullaniyorum 2 hafta sonra yine gel bakalim dedi.. oruc beni cok kotu yapti kizlar bugun tutmadim daha iyyim bakalim artik arar ara tutarim belki...

Heryerde yapılıyor ben de yaptırdım genel tarama pahalı geldiyse bence başka yerde mutlaka yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…