• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizimde öyle cnm bitek gece uyanmalarında ağlamıyo şükürler olsun saat 5 ten sonra her saat başı uyandı kendi rutini var resmen akşam 10.30 da biraz mayışmaya başlıyo 11.30 ta falan uyuyo bazen birbuçul bazen 3 te kalkıyo sonra 5 ten sonra saat başı kafayı yemezsem iyidir
BEnimki çoğu zaman erken uyuyo ama dalması çok geç sürüyo daldıktan sonra sadece bi kere 2 saat sonra uyanıyo sonra hep saat başı yarım saat falan öyle sen herseferinde mama hazırlamaya kalkıyosun demi oda zor😔

Benimkinin gündüz ni düzeni yok ama gece uykuları düzene girdi sayılır çok şükür. Uykuya dalana kadar huysuz. Duruma göre değişiyor. Bazen 9 buçukta dalıyor bazen 12 de. O kısımda rutin yok. Derin uykuya daldıktan sonra emmek için uyanıyor. Bu aralar bazen 2.5 saat oluyor bazen 6 saati buluyor. Aralıksız uyumaları. Genelde gece uykuya daldığı ank ile sabah tamamen uyandığı zaman aralığında 3 defa emmek için uyanıp geri uyuyor. Uyandığında ağladığından değil ellerini hunharca emme sesinden anlıyorum acıktığını. Mesela bu gece 11 buçukta uyudu. 2 buçukta elini emiyordu açtı ama gözümü açamadım Allah affetsin🙄Sabah 6 da emzirdim. Sonra 9 gibi tekrar uyandı. Emzirdim uyudu ve 11 de normal uyandı artık ne zaman uyur orası Allah a kalmış😄
Yok bizim rekorumuz 2 saat😂uyanıyo ağlamasada yanımda kıpır kışır sesi uyandırıyo

Kızlar uyku saatleriniz nasıl benimki sürrkli uuyanıyo sabaha kadar yarım saat bazen 15 dk gece bi kere derin dalar ondada 2 saat uyur sabahı milyon kere uyanarak zor ediyorum uyanınca toparlıyamıyorum kendimi😔ben bu çocuk işini yapamıyorum oğlumda böyleydi buda böyle gidecek galiba
Gündüz pek bir uyku düzenimiz yok sabah saatlerinde biraz daha uzun uyuyor sadece 1 saat uzunu da 😄 gece uykuya geçerken biraz huysuzlanıyor bazen 10buçuk bazen 11 bazen 12de uyuyor ilk uykusu en az 3 saat olmaya başladı 5 saat de oluyor arada sonrası saat başı

canım süt artıcı filan biraz sağma imkanın varmı sağdığınıda bir öğün içse kar yoksa sağlık olsun ablamın çocuklar mama ile büyüdüler zekaları süper 11 yaşında olanın boyu 175 ablamı geçti
Cnm hep sağdım moutilium kullandım 3 öğün oda süt yaptı ama sonra oda kalmadı stres sıkıntı artık hiç yok tabi bende bıraktım artık hayırlısı aldığı kadarı kar dedim arada geceleri veriyorum meme onu bile almıyo

BEnimki çoğu zaman erken uyuyo ama dalması çok geç sürüyo daldıktan sonra sadece bi kere 2 saat sonra uyanıyo sonra hep saat başı yarım saat falan öyle sen herseferinde mama hazırlamaya kalkıyosun demi oda zor😔
3 aya düzelir diyolardı ben düzeltilmiş haftasıyla hesaplayınca bile 3 ay olcak nerdeyse düzelme fln yok bu uykularda aynen biberona sıcak su soğuk su mama koy bıktım artık

Cnm hep sağdım moutilium kullandım 3 öğün oda süt yaptı ama sonra oda kalmadı stres sıkıntı artık hiç yok tabi bende bıraktım artık hayırlısı aldığı kadarı kar dedim arada geceleri veriyorum meme onu bile almıyo
Benimkide red halinde hiç sevmiyor memeyi gerçekten emmek istemeyen çocuk çok stres yapıyor anneyi boşver emecek emmeyecek doydu doymadı derdindense mama hazırlamak olsun tek sıkıntı yapacak birşey yok 🤷🏻‍♀️

Neyini yapıyorum desem iyi desem anında nazar değiyor bebekler kadar nazar çeken başka bir şey görmedim . Güzelce keserdim geçen gün etini kestim yavrucağın ağlamadı ama kanadı 🤦🏻‍♀️
Bende ağlamadı ama kanadı anında elimi bastım ama çok üzgünüm o yüzden

Emzirme danışmanı nasıl yardımcı oldu canım emmeme sıkıntısı neymiş benimki de emmiyor 😫
Pek yardımcı olamadı aslında pozisyon denettirdi bebeği kafadan destekledi tutturdu bi süre. Sonra almaması için bi sebep bulamadı o tutamayınca göğüsler şişti iyice tutulmaz hala geldi. sağıp verdik bir süre. Sonra tuttu ama. Emiyor şimdi boşaltamıyor uyuyo hemen memede. Zaten süt de azaldı dr önermedi ama ben ememediği zaman mecburen basladım mamaya bırakmadım sonrada.

Ne güzel birazda emse iyidir gittiği yere kadar beslensin ben çok zorladım bebeğimi bazen kendime kızıyorum hiç istemedi meme sondalarla ağzına sok uyuyakalır kafasını çenesini dürt uyandır vücuduna ıslak mendil bile sürüyoduk belki başta bu kdr zorlamasam güçlenince alıştırmaya çalışsam alırdı ama nefret etti göğsümü açtığım anda ağlıyo artıkk sağlıkları yernde olsun inşallah hayırlısı böyleymiş diyorum😊
Aynen öyle hayırlısı canım iyi olsunlar da. Sagıp veriyo musun peki? Öyle ver yine senin sütün sonuçta

Kizlar lohusaligim bittikten sonra ilk kez kahverengi akintim oldu adet mi oldum simdi?
Yasayan var mi

Kızlar daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama okuyamıyorum tek tek malum. Kızımın eli sürekli ağzında hep salyası akıyor ve bu aralar çok huzursuz uyutup yatağa koyuyorum hep uyanıyor erken diş çıkabilir dedi doktor. Bugün baktık iki yerinde beyaz nokta gibi şeyler var daha ele gelen bşi yok dokundum ama beyazlık var bebeği diş çıkaran ya da bunları yaşayan var mı çok şaşkınım.

Aynen öyle hayırlısı canım iyi olsunlar da. Sagıp veriyo musun peki? Öyle ver yine senin sütün sonuçta
Yok cnm bi süre ztn hap içerek sütüm arttırdı doktor sağmayla artmıyınca artık onuda bıraktık süt gelmiyo bu sefer doktor emzik olarak kullansın memeyi gece ver dedi onuda denedik bi süre gece uykulu halde bile emzirme pozisyonuna girince çığlığı basıyo.ben doğumdan itibaren emzirme danışmanına gittim yani kadın bizim için uğraştı tabi ama danışmanın fazla zorlamasından alışamadığını düşünüyorum eve gelincede biz zorluyoduk 3 günlük bebeği rahatlayacağı yer diilde stres olucağı yer gibi gördü hep başlarda sütüm çoktu bide içimde kaldı ama hala emerkenki surat ifadesi masum hali aklıma gelince ağlayasım geliyo benim lohusalığım bitmiyo bir türlü sulugöz oldum çıktım😅

Kızlar daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama okuyamıyorum tek tek malum. Kızımın eli sürekli ağzında hep salyası akıyor ve bu aralar çok huzursuz uyutup yatağa koyuyorum hep uyanıyor erken diş çıkabilir dedi doktor. Bugün baktık iki yerinde beyaz nokta gibi şeyler var daha ele gelen bşi yok dokundum ama beyazlık var bebeği diş çıkaran ya da bunları yaşayan var mı çok şaşkınım.
Aynı şeyden bende şüpheleniyorum şuan 😟

Ya kuzum benimm Kıyamam erken çıkaran çok duyuyorum bizimde önlüksüz gezemiyo ağzı çok akıyo ama bişey gözükmüyo görünürde

O beyaz noktalar diş değil kızlar dişler çıkmaya hazırlanıyor salya sızı bu zamanlar başlayabilir 2,3 ay sürer Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin diş dönemini hatırlamak istemiyorum

Back
X