• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben bu babyturcoyu çok sevdim. Ne kadar çiş yapsa da poposu kupkuru nemli bile değil. Fakat 5numaraya kadar sleepy stoğum var;(

Birisi düzen mi dedi😂arkadaşım bizde hiç olmadı o düzen her gece en az 30 kere kalkar şimdi ataktan 90 100 kere kalkıyodur zombi ki ne zombi🤗
Bizim iyi kötü olmuştu biraz 😊 Allah yardımcın olsun hep birlikte düzene gireriz inşallah tekrar 😊

Eşim izinli o var Allahtan yoksa yemek temzlik hayal
Benimki evde de çalışıyor tabi mecbur kalınca bakıyor da dün dışarı çıkmak zorunda kaldım 1 saat geldim baktım koymuş salıncağına birlikte televizyon izliyorlar çocuk mayışmış kalmış😳

Arkadaşlar ben sağlıkçıyım. 16 nisanda işbaşı yapmam lazım izin almaya çalışacağım. Umarım emziren annelere kapatmazlar. Vaka sayısı artarsa evladımı bırakıp işe gitmek zorunda kalırsam diye çok korkuyorum. Kendimden değilde bana bulaşırsa aileme geçirirsem diye korkum. Ya evladıma geçerse 😔 umarım yoluna girer tez zamanda her şey 🙏🏻

Benimki evde de çalışıyor tabi mecbur kalınca bakıyor da dün dışarı çıkmak zorunda kaldım 1 saat geldim baktım koymuş salıncağına birlikte televizyon izliyorlar çocuk mayışmış kalmış😳
Benim eşimde evde şimdi okullar kapanınca biraz ilgilen evin işini yapayım diyorum ama nerdee en ufak bi şeyde annesiii diye çağırıyor 😄 valla o yokken daha çok iş hallediyordum😄

Hesapladım netten Şüphe üzerine
Biz de atakdaymışız
🤦🏻‍♀️
Son 4-5 gündür farklıydı
Yemekten sonra 30-40 dak dururdu. Şimdi 10 dak. Öyle zorlanıyorum ki
20-25 dak. Uykular...
Robota döndüm yine
Şimdi bile tek elim beşikte
Daha 27 gün varmış atak bitişine🤦🏻‍♀️

Eşlerden bahsetmişsnz
Övünmek gibi değil tabi; benimki kadar yardımcı olan 20 erkekte birdir
Ev işleri komple onda . Aklınıza ne gelirse ve bebeği de pişpişliyor bazen. Yıkandırıyor. 🧿

Back
X