- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Uyurken almıyor.sadece uyanınca alıyorŞuan meme reddi mi yaşıyorsunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyurken almıyor.sadece uyanınca alıyorŞuan meme reddi mi yaşıyorsunuz![]()
Aslında benimki kendi içinde yeterince uyuyor. Mesela dün gündüz çok uyudu gece geç uyuyor. Gündüz az uyuduğunda gece iyi uyuyorAynen ya Antaktan mı yine 2,3 gün uyumasa birgün çok güzel uyuyordu erkenden akşam uykusumu dalıyordu şimdi ne gece ne gündüz malasef![]()
Cnm uykusu güzelse belki senin yaptığın doğrudur walla ben rutin yapıyorum ama uyku sıfırSen böyle anlatınca şöyle oldum
Bizim hiçbir ritüelimiz yok uykusu geliyo üstündeki kıyafetlerle kucağımda pışpışlayıp beşiğe koyuyorumher şey karambole
![]()
Cnm hiç üzülme bu zamana kadar emmiş ne güzel ben doğduğundan beri emme reddi yaşıyorum hep biberonla beslendi beni sevmedi istemiyo diye çok ağladım şimdi tam tersi niye bu çocuğu bu kadar zorladım diye üzülüyorm doysunlar sevgimizi hissetsinler yeter gerçekten onlar bizimle mutlular zatenoğlum emmek istemiyor bende zorlanıyorum artık sağıp biberonla veriyorum ilk defa dolu dolu bezi ıslanıyor iştahla yiyor dil bağı ver kestirmeye de gidemedik demekki o yüzden boşaltamıyormış bebeği biberonla güzel doyuruyor karnını Allah ım nekadar çok istersin her dk başı menen isteyen mememde susan bir Bebek olsun buda emmedi nasip kendimi reddedilmiş hissediyorum burukluk var ama karnı doyuyor diyede mutluyum![]()
Yaa çok tatlı bi şekerleme yapmış annesi10 dk önce uyutup beşiğe koydum baktım hoparlörden civildeme çöplük kahkaha sesi geliyor gözler fıldır fıldır annem saat 1 uyu sen bebeksin diyorum karşımda gülüyor. Yine bana hüsran![]()
Bakalım büyüyecekler böyle böyle inşallah. Demek ki her bebek ayrı. Hepsi kendi rutinini oluşturuyor. Biz ben yaptım sanıyoruz sadece onlara uyuyoruzCnm uykusu güzelse belki senin yaptığın doğrudur walla ben rutin yapıyorum ama uyku sıfırsadece mutlu uyuyup uyanıyp gibi geliyo düzen olunca
![]()
Aynenn öle walla ya kendi kendine uykusunu erkene çekti bizde uyduk:)Bakalım büyüyecekler böyle böyle inşallah. Demek ki her bebek ayrı. Hepsi kendi rutinini oluşturuyor. Biz ben yaptım sanıyoruz sadece onlara uyuyoruz![]()
Benimki de çok yapıyor ve banyo yaptırıyorum ama bu beni mutlu ediyor çünkü 10 günde bir yapıyorYa kızlar bizim kız 5700 gibi bir kiloda 3 numara bez kullanıyorum her kaka yapışında bu 2 günde 1 falan max 3 günde 1 oluyor sırtına kadar kaka yapıyor iç zıbınları pijaması ful kaka annem telefonda yok sen mi acaba yanlış bağlıyorsun bezi diyor yahu Bezin yanlış bağlanacak neyi var gevşek de bağlıyorum sıkı da yok aşırı sıvı kakası her sefasını banyo yaptırmak zorunda kalıyorum temizlenecek gibi olmuyor normal mi anlamadım kilo alımı da öyle çok değil 500 gram falan alıyor aylık bugün resmen 3 beze sığar kaka yapmıştı ne yapıcam ben
Hangi marka kullanıyorsun? Ben prima kullanıyorum kızım kaka yaptığı gibi değiştiriyorum sızdırmamış oluyor. Bir gün misafir vardı yaptığını farketmedim zaman geçmişti yani öyle o gün sırtına bulaşmıştı. Bide bakıyorum kaka yapacak gibi onu uzatıyorum kucaktayken ya da pusette oturur vaziyetteyken yaptığında bezinin arka tarafına doğru gidiyor. Sen hemen fark ediyor musun yaptığında?Ya kızlar bizim kız 5700 gibi bir kiloda 3 numara bez kullanıyorum her kaka yapışında bu 2 günde 1 falan max 3 günde 1 oluyor sırtına kadar kaka yapıyor iç zıbınları pijaması ful kaka annem telefonda yok sen mi acaba yanlış bağlıyorsun bezi diyor yahu Bezin yanlış bağlanacak neyi var gevşek de bağlıyorum sıkı da yok aşırı sıvı kakası her sefasını banyo yaptırmak zorunda kalıyorum temizlenecek gibi olmuyor normal mi anlamadım kilo alımı da öyle çok değil 500 gram falan alıyor aylık bugün resmen 3 beze sığar kaka yapmıştı ne yapıcam ben
Biz 3 no kullanıyoruz büyük oğlumda her yaptığında taşardı malasef her bezi denemiştik 3 no külot bez yanlışlıkla almış eşim aşırı rahata ama büyük geldi çiş taşıyor mutlaka az çok farketmiyor belki 2 maxi olurdu ama denemedim aklında bulunsun kalıpları büyük ama normal beze göre daha rahat bel lastiği iz yapmıştı birde aşırı olmamak şartıylaKilot bez kullanan var mı ondan mı alsam bizim bebeklere olur mu sanki daha büyük bebekler için kaç numara alınır
Ya ben sesi duyar duymaz koşuyorum altını açmaya Bi bakıyorum pantalon iç zıbın sırtı her yer kaka çok sıvı yapıyor molfix evbybaby kullandıklarımHangi marka kullanıyorsun? Ben prima kullanıyorum kızım kaka yaptığı gibi değiştiriyorum sızdırmamış oluyor. Bir gün misafir vardı yaptığını farketmedim zaman geçmişti yani öyle o gün sırtına bulaşmıştı. Bide bakıyorum kaka yapacak gibi onu uzatıyorum kucaktayken ya da pusette oturur vaziyetteyken yaptığında bezinin arka tarafına doğru gidiyor. Sen hemen fark ediyor musun yaptığında?
Prima aktif bebeyi dene benceYa ben sesi duyar duymaz koşuyorum altını açmaya Bi bakıyorum pantalon iç zıbın sırtı her yer kaka çok sıvı yapıyor molfix evbybaby kullandıklarım
Şu stoklar bitsin onu deneyeyim valla eşim yarın bulabilirse kilot bez alacak normal bezin üstüne kilot bez geçirmeyi düşünüyorumPrima aktif bebeyi dene bence
Ben külot bez hiç kullanmadım ama prima bence kesinlikle en iyisi her açıdan. Bi deneŞu stoklar bitsin onu deneyeyim valla eşim yarın bulabilirse kilot bez alacak normal bezin üstüne kilot bez geçirmeyi düşünüyorum
Bebeğin hareket kabiliyetini baya kısıtlamış olacaksınız öyle. Kakasını yapamayacak bu seferdeŞu stoklar bitsin onu deneyeyim valla eşim yarın bulabilirse kilot bez alacak normal bezin üstüne kilot bez geçirmeyi düşünüyorum
Amin aminKızlar nolacak bu halimiz dışarı çıkmak falanda umrumda değil çok korkuyorum bana çevreme bişey olmasın ya kimseye bişey olmasın nerden bulaştı bize bu belaAllahım sen bizleri koru
![]()
Kızlar nolacak bu halimiz dışarı çıkmak falanda umrumda değil çok korkuyorum bana çevreme bişey olmasın ya kimseye bişey olmasın nerden bulaştı bize bu belaAmin aminsorma ben de çok endişeliyim daha önce de söylemiştim çalıştıkları için ailemle görüşemiyorum ve kronik rahatsızlıkları var ya bi şey olur da bir daha göremezsem diye çok korkuyorum
![]()