- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Buraya atar mısın canımBen de o serinin Bebek dokun ve hisset- Hayvanlar var. Kızımın ilgisini çekiyor bakıyor ama henüz dokunamıyor. Boyut olarak istediğim gibi değil ben biraz daha büyük olmasını isterdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya atar mısın canımBen de o serinin Bebek dokun ve hisset- Hayvanlar var. Kızımın ilgisini çekiyor bakıyor ama henüz dokunamıyor. Boyut olarak istediğim gibi değil ben biraz daha büyük olmasını isterdim.
Ben fen öğretmeniyim hiç bilgim yok yenidoğan ve okul öncesi hakkındaKızım için Elmer serisini alacam. Hikaye kitabı bu bahsettiğim ,hikayeleri güzeldi sınıf için almıştım.
Tamam canım çok sağol merak ediyodum bende gece uykusuna mamayla geçiriyorum bi kaç haftadır 120 verip uyutuyorum fazla mı geliyor diye merak ettim fazlası rahatsız eder diye korktum gündüz ful meme veriyorum3 saatte birse 120 ml 2 saatte bir veriyorsam 90
Küçük olunca elinde gezdirmesi kolay oluyor, oto koltuğunda hep resimlerine bakıyordu, gezdire gezdire kaybettik zaten:)))Ben de o serinin Bebek dokun ve hisset- Hayvanlar var. Kızımın ilgisini çekiyor bakıyor ama henüz dokunamıyor. Boyut olarak istediğim gibi değil ben biraz daha büyük olmasını isterdim.
Rica ederim canım. Mamayı kilo ve saat aralığına göre hesaplıyosun kaç kiloydu seninki? Fazla değildir ama normal bu ay için. Bende iki bazen üç kez veriyorum aralarda meme veriyorum hep.Tamam canım çok sağol merak ediyodum bende gece uykusuna mamayla geçiriyorum bi kaç haftadır 120 verip uyutuyorum fazla mı geliyor diye merak ettim fazlası rahatsız eder diye korktum gündüz ful meme veriyorum
Mamayı ben sormuştum canım sağol bende gece 120 vermeye başladım uykuya dalsın diyeYa bi arkadaş ne kadar mama verdiğimi sormuştu sanırım alıntı yapamadım 100 ml veriyorum
Benim doktorumda spiral önerdi ama okdr sezeryan falan yeni yeni toparlanıyorum hiç uğraşamam prezervatiften çok mutluyum açıkcası hiç bir risk yok menapoza kadar böle
Sabahtan beri bütün oyunları tükettim artık hamağa koyduk uyumuyoda öle sallıyoruz siz kendi kendine bırakıyomusunuz hiç ben sanki devamlı onunla ilgilenmem gerekiyo oynatmam gerekiyo gibi bir telaş içindeyim beyin olarakta bu durum çok yoruyo yani yemek yaparken ana kucağına koyunca bile vicdan azabı çekiyorum sizde oluyomu?
Süper harikasın bendensinBen bırakıyorum ağlayınca alıyorum şansım varsa yarım saat oyalanıyor![]()
Bu ay götürmedim kontrole şubatta 6kiloydu.. valla mama veriyorum ama inşallah memeden vazgeçmezRica ederim canım. Mamayı kilo ve saat aralığına göre hesaplıyosun kaç kiloydu seninki? Fazla değildir ama normal bu ay için. Bende iki bazen üç kez veriyorum aralarda meme veriyorum hep.
6 kilodan hesaplayınca 120 cc verebilirsin tam. İçin rahat olsun yani. Ben bir aylıktan beri meme+mama giriyorum hiç bıralmadı memeyi maşallah. Biberon önemli iyi seç.Bu ay götürmedim kontrole şubatta 6kiloydu.. valla mama veriyorum ama inşallah memeden vazgeçmez
Kafalar aynı çalışıyor demek kiSüper harikasın bendensinve bende fenciyim bu arada
![]()
0-20 yaş arası sokağa çıkmak yasak. Aşılar ne olacak ya![]()
Sonuçta doktora götürüyorsunuz o yasaktan sayılmaz bence.0-20 yaş arası sokağa çıkmak yasak. Aşılar ne olacak ya![]()
Bugün özellikle beni çok zorladı hep huzursuz yatıyor gibi oluyor hemen uyanıyor. Uzanmayı kesinlikle kabul etmiyor. Kucakta da kendini hep geri atıyor. Huyu değişti birdenYa ben tüm gün kucakta taşıyorum ne uyumayı biliyo ne durmayıuyumuyo tam uykusunu almadan uyanıyo kendinede banada dünyayı dar ediyo bu kız
![]()
Amannnn sakın mutfak eşyası olayına girme sakın sakın benim büyüğüm 2yaşında bak zor çıkarıyorm mutfaktan sana karnıyarık yapmayı bile anlatır o derece hakim yani olayaEvet Aslında anneyi çağırmAyı öğreniyo öşe bende bugün deniyim bakıym dün bi uzmandanda dinlendim çok oyuncağada boğmayın diyodu Ona bi kaşık bile yeter aslında fln diye mantıklı geldi mutfak malzemeleri fln aslında tam onlar için oyun eşyası gibi
Lansinoh kullanıyorum bi ark önerdi o da meme mama birlikte vermiş6 kilodan hesaplayınca 120 cc verebilirsin tam. İçin rahat olsun yani. Ben bir aylıktan beri meme+mama giriyorum hiç bıralmadı memeyi maşallah. Biberon önemli iyi seç.
Ay keşke gelip kapıda yapsalar biz gitmesek0-20 yaş arası sokağa çıkmak yasak. Aşılar ne olacak ya![]()