• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar bizim kız 2 gündür Bi garip kesinlikle uyutmak işkenceye döndü ya uyumuyor onu alayım bütün evi gezdireyim çıt yok ama hafiften inanın daha beşiğe koymadan eğilirken bile ağlamaya başlıyor
Bizimde bir hafta falan öyleydi aşıdan sonra öyle olmuştı sonra bi anda kesildi o hali inşallah sizinki kısa sürer canım yoksa insan telaşa kapılıyo baya

Bugün giidp bez falan alıcaz sokağa çıkma yasağı var diye yetmez ben 4 numara bez alıcam artık kilosu 6 kilo ama yinede bezler iz yapıyor bir de ben bu aya kadar hep ılık su ve temizleme pamuğu ile altını her defasında temizliyordum yorucu oluyor oda suyu ısıt al gel götür kız tabi o aralar ağlıyor ıslak mendile geçiş yapsam erken mi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ne kullanıyorsunuz başından beri
Islak mendil kullanıyorum ben canım çeşitli markaları denedim en beğendiğim sleepy natural ve unibaby oldu . Ekonomik açıdan sleepy devam ediyorum gayet memnunum

Kızlar eğer bebişiniz gece uyanıp bi fırt çekip yatıyosa kokunuz için uyanmış olabilir bence bi kaç gün üzerimizde giydiğiniz bi atletinizi beşiğine koyun yada uyku arkadaşı alın bi gece kendi içinizde yatırın sonra beşiğe koyun

Arkadaşlar kızım sağa ve sola dönüyordu. Bugün kendi kendine yüz üstü dönmeye ve kendini geri sırt üstü atmaya başladı. Biz mi geç kaldık, yolsa kızım mı erken becerdi bilemedim ama çok mutluyum 🤗

Sizde durumlar nasıl? Hayır yerde sürünüyor az yolda alıyor 😁😁😁🧿

Merhaba bisey sorabilirmiyim gec yumurtlayinca adet tarihinde uzuyomu ? Ve mesela kac gun uzuo 12 15 gun falnmi ?
Bnm adetim 25 di 27. Gun pik gordum tekrar sonra siliklesti ve otomatik olarak hala adet olmadim test yaptim golge cizgi var o kadar.

Arkadaşlar kızım sağa ve sola dönüyordu. Bugün kendi kendine yüz üstü dönmeye ve kendini geri sırt üstü atmaya başladı. Biz mi geç kaldık, yolsa kızım mı erken becerdi bilemedim ama çok mutluyum 🤗

Bizimkinde hala oyke bi marifet yok canım maşaallah size 🤗 ugrassa belki olacak neredeyse 1 aydır sadece yan dönüyor gerisi yok uğraşmıyor bile cimcime yüzüstü koyuyorum popoyu kaldırıyor bi kaç kez sonra yuzunu yere kapatıp tıs tıs yapıyor 🤭

Merhaba bisey sorabilirmiyim gec yumurtlayinca adet tarihinde uzuyomu ? Ve mesela kac gun uzuo 12 15 gun falnmi ?
Bnm adetim 25 di 27. Gun pik gordum tekrar sonra siliklesti ve otomatik olarak hala adet olmadim test yaptim golge cizgi var o kadar.
Ben normalde hep gec adet olurum yani her ay 1 hafta uzardi hamile olmak istediğimde ovulasyon kullandim adetimin 22. Gun pik görmüştüm 15 gun sonra test yaptım yani mantiken geç yumurtlama geç adet olmak demek

Benimki tepiniyor kendi etrafında dönüyor popoyla kendini ittiriyor falan ama daha hiç kendi kendine yüzüstü dönmedi canım. Maşallah miniğe 🧿

Benim kızım da ilk kez dün kendi kendine dönmeye başladı ve dünden beri durmadan tekrar ediyor:). Tam odasında yatırmaya başlamışken Gece uykusunda da döner kalkamaz diye tüm gece uyanıp uyanıp kontrol ettim. Bu gece de tetikte olacağım mecbur

Benimki tepiniyor kendi etrafında dönüyor popoyla kendini ittiriyor falan ama daha hiç kendi kendine yüzüstü dönmedi canım. Maşallah miniğe 🧿
Ay evet onu da yapıyor. Fisher price tan dönen kule aldık onu döndürüyor. Zeka kartları ile anlatıyorum onları bardabastan almıştım. Dikkatlice dinliyor 🧿

Benim kızım da ilk kez dün kendi kendine dönmeye başladı ve dünden beri durmadan tekrar ediyor:). Tam odasında yatırmaya başlamışken Gece uykusunda da döner kalkamaz diye tüm gece uyanıp uyanıp kontrol ettim. Bu gece de tetikte olacağım mecbur
Sizin kızınızın doğum tarihi nedir? Acaba profilinize ekler misiniz kıyaslayalım. Ben her seferinde unutuyorum da🙈 maşallah fıstığa 🧿

Sağ üstte bulunan fotoya tıklayın hesap detaylarını kısmından özel başlık kısmına doğum tarihi ve cinsiyet yazıyoruz ❤️

Bu arada uzmanlar 2 yaşa kadar anne ile uyumasını öneriyor bebeklerin acaba odasında yatırmak in erken mi? Hatta güvenli bağlanma ile ilgili kitap okuyorum Adem Güneş in kitabı. Doğmasından itibaren koyun koyuna uyuyun diyor. Bu şekilde güvenli bağlanan bebek en erken 18 aylık iken kendisi odasına geçmek isteyecektir diyor. Bebeğini ezen anneler üzerine yapılan araştırmada bu anneler madde bağımlısı, ağır uyku problemi vb kişiler çıkmış. Anneler tetikte uyur tedirgin ediyorsa bu durum sizi yatağa yanaşan beşik kullanın diyor. Valla benimki odada park yatakta biraz büyüsün aramıda yatırcam

Sizin kızınızın doğum tarihi nedir? Acaba profilinize ekler misiniz kıyaslayalım. Ben her seferinde unutuyorum da🙈 maşallah fıstığa 🧿

Sağ üstte bulunan fotoya tıklayın hesap detaylarını kısmından özel başlık kısmına doğum tarihi ve cinsiyet yazıyoruz ❤
Yaptım galiba:) sizin miniğe de maşallah en kısa zamanda geri sırtüstü de dönebilirler umarım. Kısa bir sürede kaslar o beceriye de ulaşıyormuş sanırım biraz çalıştırmak gerekiyormuş. Şimdilik sadece yüz üstü dönüp öyle takılıyor bizimki

Bu arada uzmanlar 2 yaşa kadar anne ile uyumasını öneriyor bebeklerin acaba odasında yatırmak in erken mi? Hatta güvenli bağlanma ile ilgili kitap okuyorum Adem Güneş in kitabı. Doğmasından itibaren koyun koyuna uyuyun diyor. Bu şekilde güvenli bağlanan bebek en erken 18 aylık iken kendisi odasına geçmek isteyecektir diyor. Bebeğini ezen anneler üzerine yapılan araştırmada bu anneler madde bağımlısı, ağır uyku problemi vb kişiler çıkmış. Anneler tetikte uyur tedirgin ediyorsa bu durum sizi yatağa yanaşan beşik kullanın diyor. Valla benimki odada park yatakta biraz büyüsün aramıda yatırcam
Yok ben aramızda uyutmaya cesaret edemiyorum ama sabah uyanınca bizi uyandırıyor zaten o zaman yatağa alıp oynaşıyoruz😄 bizim bebek odamız babasının çalışma odası o nedenle 1 2 yıl kv bakacağı için daha büyük bir eve geçemeyiz yani mecburen bizim odada zaten ama odası olsaydı da yine odasını ayırmazdım erkenden sanırım

Ben de 6.aydan sonra odanın ayrılması gerektiğini okumuştum aklıma da yattı açıkçası .1,5-2 yaştan sonra ayrılmak istemez ayrılsa da çok zorlanır . Bir yakınım ayırmadı 4 yaşında çocuğu onsuz yatamıyor . Ben de yanıma alıp koyun koyuna uyumak istiyorum şu anda ama alışır diye yapmıyorum yanımda beşiğinde uyuyor hep . Kısmetse 6.ayda kamera alıp odasına alıştıracağım .

Niyet
Niyetim aslında biraz daha yanımda yatirmakti ama anne yani beşiği çok küçük kaldı içinde rahat hareket edememeye başladı gündüz odasında yatiriyordum gece uykuları da uzayınca odasına geçirmeye karar verdim. Çok huysuzlaninca ya da aşı yaptirdigimizda vs ben onun odasında yere yatak yapıp yatıyorum düzeni bozulmasın diye. Şimdilik böyleyiz bakalim

Back
X