• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benimki de yemek temizlik yapma der ama kendi de yapmaz. Nasıl bir habitat var kafasında bilmiyorum😂 b.k içinde yaşamamız sorun değil sanırım. Allahtan benimki depresyonda değil çünkü o hakkı ben kullanıyorum şu an:KK16: Allah yardımcın olsun canım. Erkeğin depresyonu cidden çekilmez🙄

Erkekler neresine girecekse depresyonun 😓sinir oluyorum evin tüm sorumluluğu bizde evlendin iyi halt ettin ananın evinde prensestin diyorum kendime şu ara bende bunalımdayım daraldım artık

Canım arabamızı değiştirmeyi düşünüyoruz Bebekten sonra bize küçük geliyor çünkü. Onunla ilgili fikir almak için başlık açmıştım. Ondan dolayı banlanmışım 😁 anlamadım yasak mı yanlış başlığa mı açmışım🤷‍♀️ Neyse baya fikir edindim ama🤭 inşallah şu süreçler bitsin değerlendiricem:KK45: baya boşlukta hissettim kendimi buraya giremeyince yalnız😂

Günaydın kızlar şimdi ufaklığı banyo yaptırdım altını değiştim mutfağa 10 dk gittim geldim üstü kaka pantolon kaka iç zıbın kaka hepsini attım çöpe valla molfix 4 numara aldım kız 6 kilo ben anlamadım ya. Ben mi yanlış bağlıyorum hangi bez alsam taşıyor valla bıkkınlık geldi kaka dan güya 4 numara büyük bez aldım

Günaydın kızlar şimdi ufaklığı banyo yaptırdım altını değiştim mutfağa 10 dk gittim geldim üstü kaka pantolon kaka iç zıbın kaka hepsini attım çöpe valla molfix 4 numara aldım kız 6 kilo ben anlamadım ya. Ben mi yanlış bağlıyorum hangi bez alsam taşıyor valla bıkkınlık geldi kaka dan güya 4 numara büyük bez aldım
Cnm günaydın. Büyük olunca da taşar bezden. 3 küçük geliyorsa 3+ olan dene istersen.

Gevşek bağlıyor olabilirsin canım

Prima denedin mi

Bence rahat batıyor:KK66:) o da ilk doğumda girdi, hala çıkacak işte çocuk 3 yaşına girdi. İşi bahane ediyordu, iş değiştirdi. Sırf onun için kalktım samsundan ankaraya taşındım.yeni işe başladığında iyiydi 6 ay sonra yeniden başladı, kafasında kurup duruyor. O kadar basit şeyleri düşünüp duruyır ki aklım almıyor yani. En son evde buyük kriz olunca bıraktı ilacı 20 ocaktan beri almıyor ama yine kötüleşti. Tam çıkmaz ilaç alırsa ben kötü oluyorum almazsa o. Ne olacak bilmiyorum
Keşke ilacına karışmasaydın canım. Çok uyuşturduğu için mi istemdin? Terapi alıyor mu? Basen bir şeyler insanın elinde olmuyor

Canım arabamızı değiştirmeyi düşünüyoruz Bebekten sonra bize küçük geliyor çünkü. Onunla ilgili fikir almak için başlık açmıştım. Ondan dolayı banlanmışım 😁 anlamadım yasak mı yanlış başlığa mı açmışım🤷‍♀️ Neyse baya fikir edindim ama🤭 inşallah şu süreçler bitsin değerlendiricem:KK45: baya boşlukta hissettim kendimi buraya giremeyince yalnız😂
Bizde merak ettik canım herşeyin yolunda olmadına sevindim☺️

Kıyamam ya bizimde bikaç kere öle oldu belki böle kakayı bi anda yaptıysa heryere geçmişte olabilir

Moralim çok bozuk bekarken halime baktım şimdikine baktım😒doğum kilolarımı vermemişim 66 kg 🤔nasıl verecez ya yavaştan dikkat etmeliyiz sanki virüs geçsinde diyetisyene gidecem🥰
En hassas noktama dokundun. Çok fenayım bu durumdan dolayı. Fotoğraf çektirmiyorum düşün.spora başlayıp başlayıp bırakıyorum. Tam hazır değilim sanırım. Hayırlısı bakalım.

Bizim doğum yapan arkadaşlar liv'in diyetisyenine gidiyor, memnundular.
Ben zaten hepten saldım, tüp mide mi olsam balon mu taktırsam diye düşünüyorum. Şuan 97 kiloyum.
Ben diyet ve spor taraftarıyım canım. O ameliyatlar da kolay değil ki. En sağlıklı olanı yavaş da olsa doğal yol bence

Acemilik zor oluyor 😄 Eksikliğin belli oldu 😄

Keşke ilacına karışmasaydın canım. Çok uyuşturduğu için mi istemdin? Terapi alıyor mu? Basen bir şeyler insanın elinde olmuyor
İlaç içtiği zamanlar 22 saat uyuyor, umursamaz vicdansız bir adam oluyor. Desem ki kafam koptu koş bir şey olmaz der geri yatar. Doğuma bile annemle gittim o evde uyuyordu. O kadar sinir bozucu ki sen 2 çocukla uğraşıyorsun didiniyorsun onun tek yaptığı uyumak. 3 senedir kafa yapısını değiştirmek adına hiçbir şey yapmadı. At ilacı yat. Walla benim de dayanma sınırım bu kadar sanırım. İlaç varsa ben yokum. Çünkü iyileşmiyor, terapi almıyor, çift terapisine gidelim dedim pahalı diye kabuk etmiyor, 3 gün iyi davranıyor, sonra eskş tas eski hamam. Şimdi ilaç almamak için telefonda psikologla görüşüyor ama ondan da bir şey çıkmaz.

bizim bebekler 2 yas sendromlarini bebekler olacagi zamana saklamislar.
Ins hersey kolay olur bebeklerimize daha faydali olabilmek icin malasef benim esim surekli soyleniyor el atsa bile soylene soylene 4 yil hali yikamayan o haliyla 2 bebege cis ogreten eltime daha temiz dedi ki ben hali yikama makinasi elimde gezerim. Allah tan minnoslar firsat vermiyor uzulmeye 🥰
Böyle adamların ağzına kürekle vurasım geliyor:KK11:

İlaç içtiği zamanlar 22 saat uyuyor, umursamaz vicdansız bir adam oluyor. Desem ki kafam koptu koş bir şey olmaz der geri yatar. Doğuma bile annemle gittim o evde uyuyordu. O kadar sinir bozucu ki sen 2 çocukla uğraşıyorsun didiniyorsun onun tek yaptığı uyumak. 3 senedir kafa yapısını değiştirmek adına hiçbir şey yapmadı. At ilacı yat. Walla benim de dayanma sınırım bu kadar sanırım. İlaç varsa ben yokum. Çünkü iyileşmiyor, terapi almıyor, çift terapisine gidelim dedim pahalı diye kabuk etmiyor, 3 gün iyi davranıyor, sonra eskş tas eski hamam. Şimdi ilaç almamak için telefonda psikologla görüşüyor ama ondan da bir şey çıkmaz.
Terapi almadan zor canım.Dediğin koşullarda bir insan çok yıpratıcı. Benim eşim de çok çalışır dışarı falan pek çıkamayız ama senin bahsettiğin çok yorucu. Tedavi olmak zorunda. Boşanmakla bile tehdit edebilirsin. Çünkü bu hayatta en zoru 2 kişilik yalnızlıktır.Allah yardımcın olsun tez vakitte inş

Back
X