- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O günler çok uzaktaVicdansız kızım her sabah 7 de uyanıyor ya hu1 saattir tekrar uyusun diye bekliyorum
sabahın 7 sinde oyun halısında oyalansın diye tepesinde bekliyorum yarebbim
Hey gidi günler nerde o elim boş gönlüm hoş ben keyfim ve kahyası günlerim
![]()
Sorma benimki de 7de uyanmaya başladı ve gece de 9buçuk 10da uyuyorVicdansız kızım her sabah 7 de uyanıyor ya hu1 saattir tekrar uyusun diye bekliyorum
![]()
ramazan bitsin uyku eğitimi işini ele alacağım 
Bakalım benimde planlarım dahilindeSorma benimki de 7de uyanmaya başladı ve gece de 9buçuk 10da uyuyorramazan bitsin uyku eğitimi işini ele alacağım
![]()
Bi vacdansizda bende 3 yasinda 3 yildir cektiriyor onceleri 4 bucuk 5 gibi kalkadi kisin 8 yazin 6 bucuk sahura kalkti iki saat yatirmaya calistim yetmedi 6.15 yine uyandiVicdansız kızım her sabah 7 de uyanıyor ya hu1 saattir tekrar uyusun diye bekliyorum
![]()
İnşallah başarabilirizBakalım benimde planlarım dahilinde![]()
Yaa maşallah ne tatlı öyleKizlar berber oldum esimj tras ettim ikidir bundan boyle asla berbere gitmem hicbir berber senin gibi yapamadi dedi bugun gaza geldim oglumun kulaklarinin uzerini ensesinide traj ettim artik vasiflarimiza bu koronada berberde eklendiEki Görüntüle 2631837
Söylesem ne değişecek ki biliyo bildiğimi öyle konuşup da halledebilicek insan değil işlemiyor konuşmak... İşine gelmiyo çünkü ara ara laf sokuyorum da tinn bende artık çabasına girmiyorumHaklısın insan sinir oluyo gerçekten öok ayıp etmiş ben olsam yüzüne pat pat söyler küserdim en azından bildiğimi bilsin
Oy maşallah nasıl güzelsinKizlar berber oldum esimj tras ettim ikidir bundan boyle asla berbere gitmem hicbir berber senin gibi yapamadi dedi bugun gaza geldim oglumun kulaklarinin uzerini ensesinide traj ettim artik vasiflarimiza bu koronada berberde eklendiEki Görüntüle 2631837
Saat 5 ten sonra her saat başı uyaniyo huzurlu şekilde 4-5 saat uyuduğunu görmedim sabah beni kaldırıyor sonra da kendi uyuyo o kahyalık bittiVicdansız kızım her sabah 7 de uyanıyor ya hu1 saattir tekrar uyusun diye bekliyorum
![]()
Maşallah sana kuzum çok güzelsinKizlar berber oldum esimj tras ettim ikidir bundan boyle asla berbere gitmem hicbir berber senin gibi yapamadi dedi bugun gaza geldim oglumun kulaklarinin uzerini ensesinide traj ettim artik vasiflarimiza bu koronada berberde eklendiEki Görüntüle 2631837
Cnm maşallahh ya allah size bağışlasın çok yakışıklı olmuşşKizlar berber oldum esimj tras ettim ikidir bundan boyle asla berbere gitmem hicbir berber senin gibi yapamadi dedi bugun gaza geldim oglumun kulaklarinin uzerini ensesinide traj ettim artik vasiflarimiza bu koronada berberde eklendiEki Görüntüle 2631837
Evet cnm o günler psikolojim bitmişti ztn ama hala sinirim geçmiyoKeşke bi görünüp hoş geldin deseymişsin canım. Ama o dönemin psikolojisi cidden zor. Benim de eşimin akrabaları gelip tam 5 saat oturuyorlardı. 15 günken bi de düşünbir de kv Mevlüt diye tutturmuştu. Şu an misafir çekmemem dedikçe diretti. Kalbini de kırmak istemedim ama cidden kendime zor yetiyordum. Bi de demez mi evi zaten yardımcı temizliyor diye
Allahtan araya korona girdi de bi süredir uzağız. Şimdi de hergün triplerde beni niye aramıyorsunuz diye. Eşim ben evlenince kıymete bindi. Hamileyken 5 gün bırakıp annemlere gitmiştim hergün bizde olan kadın bi gün kapıyı açıp oğluna bi tas çorba getirmemişti
ama eşime göre annesi melek
![]()
Ben de gidebilsem keşkeAma yasaklar var maalesef
ek gıda ben daha hiç vermedim ama grupta veren arkadaşlar yazacaktır . Diş konusunda hepimiz muzdaribiz hiç bi şey fayda etmiyor doğal bi süreç Çıkarana kadar kaşınacak salya akacak çaresi henüz bulunamadıKızlar merhaba .. uzun süreden beri takip ermekteyim.. hamile olduğumdan bu yana bir türlü yazmak nasip olmadı..
benim ilk bebeğim ve çok tecrübesizim
Yardımınıza ihtiyacım var ne yapmam konusunda
Kızım malum Aralık doğumlu 13 Aralık rabbim nasip etti 6 yol sonra aşılamalar vs olumsuz sonuçlar rabbim sonra kendiliğinden nasip etti darısı tüm isteyenlere olsun
Şimdi kızımın elleri sürekli ağzında damakları kaşınıyor ve zor bir süreçten geçiyoruz kaç tane dişlik aldım yok jel aldım yok ek gıdaya henüz başlamadım yani hiç bir dünya nimeti ile henüz tanışmadı
Bu konuda da yazarsanız sevinirim ek gıda konusunda siLer şuan veriyormusumjz bileyler
Birde diş hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var
Uzun oldu kusura bakmayın
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıklı uzun ömür nasip etsinnnn inşallah
O arkadaş benim galibaKızlar bidaha aklıma bile bişey getirmicem ya dün buraya yazdım arkadaşımıza uyutma problemi yaşıyodu yazarken içimden geçirdim ay allahtan bizimki ayakta sallanarak uyuyo bide o olsaydı kafayo yerdim diye bugün üzerimden kamyon geçmiş gibi asla uyumadı 40 dakika fln zar zor uyumuştır arabada gezdir ayakta kucakta salla beşikte herşeyi denedim esniyo uyumuyo devamlı ağlama modu tuşuna bastım sanırım şaka gibi ya şimdi mamayı içerken kendi kendine uyudu ben hala adrenalin iğnesi falan yemiş gibiyim sinir yapıyo bende artık bu kolik günlere dönğcez diye panik atak geçiriyorum ya offf büyüsünler artık sağlıkla