- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
Allah kabul etsin bizede oraları görmek nasip eder inşallah . Bizi dualarıniza katmayı unutmayınMerhaba bende bu sene tekrar deneyeceğim inşallah geçen sene 2 tüp denemem oldu ikisindende elim kolum bomboş kaldım. Devlete başvurduk rapor çıkabilir dendi sonraya bıraktık 3 yıldır ertelediğimiz umre ziyaretimizi öne aldık,şubat 7 de yolcuyuz kısmetse dönüşte
Hepimize dua edeceğim inşaallahAllah kabul etsin bizede oraları görmek nasip eder inşallah . Bizi dualarıniza katmayı unutmayın
bizlere de dua edin o mübarek topraklarda ALLAH hayırlısıyla sağlıcakla nasip edr inşallah sz kaç senelik evlisiniz?Merhaba bende bu sene tekrar deneyeceğim inşallah geçen sene 2 tüp denemem oldu ikisindende elim kolum bomboş kaldım. Devlete başvurduk rapor çıkabilir dendi sonraya bıraktık 3 yıldır ertelediğimiz umre ziyaretimizi öne aldık,şubat 7 de yolcuyuz kısmetse dönüşte
bizi bilgilendirirsin artık canım özele mi gidiyorsun devlete mi maliyet ne kadar insan merak ediyor bu zamana kadar biz de maddi nedenlerden hep bekledik ama artık saldım çayıra mevlam kayıra durumu oldu borç bitmez yani zaman bizden gidiorEvet başladim tüp Bebeğe
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHepimize dua edeceğim inşaallah
Özelde başladım sanki sizinle konuşmuştuk gibi geliyor başka topic tebizi bilgilendirirsin artık canım özele mi gidiyorsun devlete mi maliyet ne kadar insan merak ediyor bu zamana kadar biz de maddi nedenlerden hep bekledik ama artık saldım çayıra mevlam kayıra durumu oldu borç bitmez yani zaman bizden gidior
tüp bebek topiğine geçende yazdım evet orada da yazıştık sanırım önceleri pek bakmıyordum tüp bebek topiklerine ama şimdi tam karar verdik artık iyice araştırmadayım hem de doktor hem de fiyatlar nerede ne kadar değişiyor mu onu da merak ediyorum bir arkadaşm dior devlette de 5 bin biri diyor 6 bin biri diyor 3 bin anlamadım yani insan da ona göre parasını ayarlayacak uzun bir süreç 6 senelik evliyim 5 senedir de bekleyince de insan korkar oluyor kiloya takıyorlar mı doktorların neler dediğini de paylaşalım istiyorum hep beraber ben nasipse samsunda yaptıracağım tayin meselemiz var siz hangi ildesiniz?Özelde başladım sanki sizinle konuşmuştuk gibi geliyor başka topic te
Tamam şimdi hatırladım:)tüp bebek topiğine geçende yazdım evet orada da yazıştık sanırım önceleri pek bakmıyordum tüp bebek topiklerine ama şimdi tam karar verdik artık iyice araştırmadayım hem de doktor hem de fiyatlar nerede ne kadar değişiyor mu onu da merak ediyorum bir arkadaşm dior devlette de 5 bin biri diyor 6 bin biri diyor 3 bin anlamadım yani insan da ona göre parasını ayarlayacak uzun bir süreç 6 senelik evliyim 5 senedir de bekleyince de insan korkar oluyor kiloya takıyorlar mı doktorların neler dediğini de paylaşalım istiyorum hep beraber ben nasipse samsunda yaptıracağım tayin meselemiz var siz hangi ildesiniz?
Allah razı olsun dileyen isteyen bu yolda emek veren herkese çok dua edeceğim inşaallah hepimize nasip eder yüce Rabbim.nisan ayında 3 yıllık evli olucam.baştan beri bekliyorum aslında ben pcosum, eşimde sperm azlığı hareketsizliği var.durumu bildiğimiz için hemen tedavilere başlamıştık 1 aşılama 2 tüp denemem oldu.nisan ayında ilk denememde ikiz kaybım oldu.ikincisi Eylül ayında kimyasal gebelik oluştu.iki denemeyide özelde yaptırdık 15 bini geçmiştir.sonra bir arkadaşın tavsiyesiyle devlete başvurduk rapor çıkabilir dendi tek bir şart eksikti 3 yıllık evlilik şartı onun dolmasını beklerken biriktirdiğimiz tedavi parasına umreye gitmeye karar verdikbizlere de dua edin o mübarek topraklarda ALLAH hayırlısıyla sağlıcakla nasip edr inşallah sz kaç senelik evlisiniz?
ne kadar süredir bekliyorsunuz bebeğinizin olmasını
Durumu anlamadım ama bu işin içinde olduğum için yazıyorum raporun yoksa devlette özelde aynı fiyata denk geliyor.rapor içinde belirli şartlar var. Devlette deneyeceksen eşinle beraber gidip muayene olun rapora başvurun.tüp bebek topiğine geçende yazdım evet orada da yazıştık sanırım önceleri pek bakmıyordum tüp bebek topiklerine ama şimdi tam karar verdik artık iyice araştırmadayım hem de doktor hem de fiyatlar nerede ne kadar değişiyor mu onu da merak ediyorum bir arkadaşm dior devlette de 5 bin biri diyor 6 bin biri diyor 3 bin anlamadım yani insan da ona göre parasını ayarlayacak uzun bir süreç 6 senelik evliyim 5 senedir de bekleyince de insan korkar oluyor kiloya takıyorlar mı doktorların neler dediğini de paylaşalım istiyorum hep beraber ben nasipse samsunda yaptıracağım tayin meselemiz var siz hangi ildesiniz?
Rapor çıkıncada tamamını karşılamıyor.mesela bizim denediğimiz kurumda tüp bebek ücreti 7 buçuk. Rapor olursa yarısını vereceğiz, olmazsa tamamını.bu ilaçlardada aynı şekilde geçerli.tüp bebek toazdım evet orada da yazıştık sanırım önceleri pek bakmıyordum tüp bebek topiklerine ama şimdi tam karar verdik artık iyice araştırmadayım hem de doktor hem de fiyatlar nerede ne kadar değişiyor mu onu da merak ediyorum bir arkadaşm dior devlette de 5 bin biri diyor 6 bin biri diyor 3 bin anlamadım yani insan da ona göre parasını ayarlayacak uzun bir süreç 6 senelik evliyim 5 senedir de bekleyince de insan korkar oluyor kiloya takıyorlar mı doktorların neler dediğini de paylaşalım istiyorum hep beraber ben nasipse samsunda yaptıracağım tayin meselemiz var siz hangi ildesiniz?
Merhaba bende eylül ayında yaptircam inşallah zman nasıl geçer bilmiyorum cok şükür 6 yaşında Allah bağışlarsa 1 oğlum var oda tüp bebek kardes istiyor her gece dua ediyo kardesim olsun diye nasip inşallah olur bizim sorun sebepsiz kısırlık Rabbim tüm isteyenlere ve banada nasip etsin insallah
Benimde 3.5 yaşında bir oğlum var. Bizim ki de istiyor
Allah bagislasin inşallah olurBenimde 3.5 yaşında bir oğlum var. Bizim ki de istiyor
benim de sebepsiz infertilite pazartesi muayenem var çok heyecanlıyımMerhaba bende eylül ayında yaptircam inşallah zman nasıl geçer bilmiyorum cok şükür 6 yaşında Allah bağışlarsa 1 oğlum var oda tüp bebek kardes istiyor her gece dua ediyo kardesim olsun diye nasip inşallah olur bizim sorun sebepsiz kısırlık Rabbim tüm isteyenlere ve banada nasip etsin insallah
Hadi hayırlısı haberlerini bekliyorumbenim de sebepsiz infertilite pazartesi muayenem var çok heyecanlıyım
aaynaa ne yaptın muayene oldun mu ne dedi doktorbenim de sebepsiz infertilite pazartesi muayenem var çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?