2019 DA TÜP BEBEK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BURAYA

gerçekten canım özellere para yeteceği yok biz de borçlardan bu zamana kadar tüp bebeğe başlayamadık 2 aşılamam olumsuz sonuçlandı en iyisi yine de üniversite hastaneleri belki biraz rahatlık olmaz özeldeki kadar ama işi tivaret olarak bakılmıyor ama orada da proftan özel muayene için randevu al derim işlerin kolay ilerlemesi için

Bazı özel durumlarda rapor için aşılama yada 3 yıl evlilik şartı aranmıyor. Mesela eşin sperm sayısı azsa, kadında rezevr az ya da tüpler tıkalıysa gibi durumlar varsa rapor çıkartılıyor diye biliyorum ben.

ılk defa gıdıcz cnm. erkek kaynaklı olunca farklı oluyor dıolar. bakalm ne kadara maal olck
hayırlısıyla inşallah canım çok tutmaz bir arkadaş diyor 2018 mart da 3500 e olan raporlu tüp şimdi 6 yı buldu

öyle şartlar olursa bence de 2 aşılamayı şart koşmasalar çok iyi bizi evrakları tamamlamaya takla attırdılar gerçekten de ordan oraya bir kelimeye bile taktılar ilk aşılama yaptırdığım yerde tedavisi planlandı yazılmış yapılmış değil diyor bu diyor orada sekreter de tuhaf bu işler maddi manevi çok zor işler hayırlarla sağlıcakla peş peşe güzel haberlerimizi veririz hanımlar birbirimize inşallah destek olalım birbirimize

Aynen destek olalım bu işlerde biraz kafayı rahat ettirmekte gerekiyo kızlar zor ama çok düşünmeyin yani bir uğraş bulun kitap ya da örgü vs işlerle uğraşıp Rabbim yardım etsin hepimize

Aynen destek olalım bu işlerde biraz kafayı rahat ettirmekte gerekiyo kızlar zor ama çok düşünmeyin yani bir uğraş bulun kitap ya da örgü vs işlerle uğraşıp Rabbim yardım etsin hepimize
evet ben de örgü işinden falan pek anlamam ama etamin işliyorum kafam dağılyor o zamn

tüp bebeğe başlayan tedavisi başlayan arkadaşlar bakalım durumları ne acaba cuma günü ilaçların raporlarını çıkarmak için hacettepeye gideceğiz..

hadi hayrlısı canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla bebeğine kavuşursun özelde mi devlette mi tedavi görüyorsun ilaçları ne kadara aldın canım toplam ne kadara mal oldu benim de marrtta bakalım nasipse..

Sağol canim ins hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alırız..canim zannedersem daha ilac kullanirim,ben4 aydir vitamin ilaclar kullandim 1250 tl tuttu,ilaclari dun tanidik eczaci abimiz 1,500 tutuyor 1000 alrim dedi ama raporlu aldigim icin raporu ssk sorduracak ilac daha az tutarsa söyleyecek,birde iki kutu ilaç yazdiydi cuma gunu duruma bakip yazacak catlatma igne digerleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…