aşılama denemen yoksa rapor çıkmaz heralde canım 2 aşılamayı şart koşuyorlar20 mart ege unv randevum vr kızlar. tup bebek ozl bölum . hakkımızda hayırlısı bakalm. ne olck. aşılama denemem hıc yok
gerçekten canım özellere para yeteceği yok biz de borçlardan bu zamana kadar tüp bebeğe başlayamadık 2 aşılamam olumsuz sonuçlandı en iyisi yine de üniversite hastaneleri belki biraz rahatlık olmaz özeldeki kadar ama işi tivaret olarak bakılmıyor ama orada da proftan özel muayene için randevu al derim işlerin kolay ilerlemesi içinMerhaba hanımlar :)
Bende klomen femara tedavulerinden sonra tüp bebeğe karar verdim 7 yillik evliyim 2 kere gebe kaldim tedaviyle ama sonlandi maleseftup bebek özel olan bi kaç hastaneyle Görüştüm en az 15 bini buluyor yapılması gereken işlemler..
Hicbir doktoru samimi bulmadım işi resmen ticarete dökmüşler açıklama vs birsey yok direk tedaviye baslatiyolar..
Şansımı devlet hastanelerinden yana kullanıcam ve randevumu pazartesi gününe aldım.. hepimizin hakkinda hayırlısı olsun..paylaşalim ve birbirimize destek olalım inşallah
ılk defa gıdıcz cnm. erkek kaynaklı olunca farklı oluyor dıolar. bakalm ne kadara maal olckaşılama denemen yoksa rapor çıkmaz heralde canım 2 aşılamayı şart koşuyorlar
Hakkınızda hayırlısı olsun cnmaşılama denemen yoksa rapor çıkmaz heralde canım 2 aşılamayı şart koşuyorlar
hayırlısıyla inşallah canım çok tutmaz bir arkadaş diyor 2018 mart da 3500 e olan raporlu tüp şimdi 6 yı bulduılk defa gıdıcz cnm. erkek kaynaklı olunca farklı oluyor dıolar. bakalm ne kadara maal olck
öyle şartlar olursa bence de 2 aşılamayı şart koşmasalar çok iyi bizi evrakları tamamlamaya takla attırdılar gerçekten de ordan oraya bir kelimeye bile taktılar ilk aşılama yaptırdığım yerde tedavisi planlandı yazılmış yapılmış değil diyor bu diyor orada sekreter de tuhaf bu işler maddi manevi çok zor işler hayırlarla sağlıcakla peş peşe güzel haberlerimizi veririz hanımlar birbirimize inşallah destek olalım birbirimizeBazı özel durumlarda rapor için aşılama yada 3 yıl evlilik şartı aranmıyor. Mesela eşin sperm sayısı azsa, kadında rezevr az ya da tüpler tıkalıysa gibi durumlar varsa rapor çıkartılıyor diye biliyorum ben.
oyy ozller daha pahalı amahayırlısıyla inşallah canım çok tutmaz bir arkadaş diyor 2018 mart da 3500 e olan raporlu tüp şimdi 6 yı buldu
Aynen destek olalım bu işlerde biraz kafayı rahat ettirmekte gerekiyo kızlar zor ama çok düşünmeyin yani bir uğraş bulun kitap ya da örgü vs işlerle uğraşıp Rabbim yardım etsin hepimizeöyle şartlar olursa bence de 2 aşılamayı şart koşmasalar çok iyi bizi evrakları tamamlamaya takla attırdılar gerçekten de ordan oraya bir kelimeye bile taktılar ilk aşılama yaptırdığım yerde tedavisi planlandı yazılmış yapılmış değil diyor bu diyor orada sekreter de tuhaf bu işler maddi manevi çok zor işler hayırlarla sağlıcakla peş peşe güzel haberlerimizi veririz hanımlar birbirimize inşallah destek olalım birbirimize
evet ben de örgü işinden falan pek anlamam ama etamin işliyorum kafam dağılyor o zamnAynen destek olalım bu işlerde biraz kafayı rahat ettirmekte gerekiyo kızlar zor ama çok düşünmeyin yani bir uğraş bulun kitap ya da örgü vs işlerle uğraşıp Rabbim yardım etsin hepimize
BeNde zaman çabuk geçsin diye ise başladım daha doğrusu iş beni bulduevet ben de örgü işinden falan pek anlamam ama etamin işliyorum kafam dağılyor o zamn
en iyisini yapmışsın ben de atanmak için bekliyorum ama bakalımBeNde zaman çabuk geçsin diye ise başladım daha doğrusu iş beni buldu
Hayirlisi cnm hakkında inşallah her iki isinde oluren iyisini yapmışsın ben de atanmak için bekliyorum ama bakalım
idare eder canım gün sayıyorum sen nasılsınArkadaslar Nasılsıniz
hadi hayrlısı canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla bebeğine kavuşursun özelde mi devlette mi tedavi görüyorsun ilaçları ne kadara aldın canım toplam ne kadara mal oldu benim de marrtta bakalım nasipse..Ben basladim dun :))
Allah biliyorya bu ay hic istemedim tedaviye baslamayi cunku bayagi stresliydim ve kg almistim ama yumurta yoktu dun adetin 4 cu gunuydu gittik cok sukur 5 yumurta kesesi olusmus dr tedaviye baslatti ins hakkimizda hayirlisi olsun..cuma gunude kontrole gidecegim..
Sağol canim ins hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alırız..canim zannedersem daha ilac kullanirim,ben4 aydir vitamin ilaclar kullandim 1250 tl tuttu,ilaclari dun tanidik eczaci abimiz 1,500 tutuyor 1000 alrim dedi ama raporlu aldigim icin raporu ssk sorduracak ilac daha az tutarsa söyleyecek,birde iki kutu ilaç yazdiydi cuma gunu duruma bakip yazacak catlatma igne digerleri yokhadi hayrlısı canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla bebeğine kavuşursun özelde mi devlette mi tedavi görüyorsun ilaçları ne kadara aldın canım toplam ne kadara mal oldu benim de marrtta bakalım nasipse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?