2019 DA TÜP BEBEK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BURAYA

aaynaa ne yaptın muayene oldun mu ne dedi doktor
evet canım oldum doktor mart ayı için tüp bebeğe karar verdi rapor için evrakları tamamlayacağız yarın da bugün mal gibi olduk sağ sol dolan kafamız döndü resmen

evet canım oldum doktor mart ayı için tüp bebeğe karar verdi rapor için evrakları tamamlayacağız yarın da bugün mal gibi olduk sağ sol dolan kafamız döndü resmen
Tahmin ediyorum canım Rabbim kolaylik versin inşallah ve cabalarimizin karşılığını bnm daha çok günlerim var say say bitmiyor

Tahmin ediyorum canım Rabbim kolaylik versin inşallah ve cabalarimizin karşılığını bnm daha çok günlerim var say say bitmiyor
bugün yine gittik kan testi verdik eşimin testi çıktı tüp bebek için dosyamız hazırlandı on gün sonra da rapor için vereceğiz evraklarımızı ilaç listesini alacağız

Merhaba Hanımlar. Bende Mart gibi tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse.
merhaba canım profilinize baktım sizde ankaradasınız sanırım siz hangi hastane düşünüyorsunuz ben hacettepeye gidiyorum birbirimizi bilgilendirelim doktorlarımız neler dedi nasıl tedavi uyguluyor falan ilk tüp bebeğim benim

Slm kizlar ben 15 yillik evliyim hic hamile kalamadim,iki asilama üç tüp bebek denedim olmad,hep ozel dr lara gittim olmadı,simdi üniversite fakulte hastanesinde tedaviye başladım bu ay 4 cu ay olacak her test yapildi genetige kadar bakildi kan pihtilasmam varmış bu bir,histreskobi oldum rahimde yapisiklik varmış onu duzeltmisler,amh bakıldı 0,6 cikti,29 ocakta gittim reglinin ikinci gunu 2 yumurta cikti tup baslanilmadi ve ilaca deva Biosteron ilac kullaniyorum dr prowomen ilac takviyesinide dedi,ben kendi basima aldigim folbiol folik asit yani zaten gebelik dusunuluyirsa muhakkak iki ay onceden baslanilmasi gerekir,bunlarin yaninda hayit suyu,polen de kullanıyorum ara sira,ama bunlari kurleri ilaclari duzenli kulkandigim 5 yumurta cikmisti sonra bidaha cikmadi,o yumurtalar histereskobi oldugum aydi o yuzden tedaviye baslayamadik

Birde özeller hic bir tahlil yapmadilar sadece tup bebek estradiol yani E2 fsh gibi tahliler yaptilardi,ustelik bende rahim yapisikmis bosa paramız gitti,simdiki arastirma hastanesinde her tahlilim yapildi her ay uc farkli prof.dr muayane etti cok şükür,ne bilim cok yoruldum pes etmemek icin cabaliyorum ama her ay husran ve psikolojim cokuyor toparlamam zaman aliyor ve bu 4 ay icinde 7 kg aldim zaten kgluyum bide bu eksikti simdi hem tedavi gem zayiflamayi istiyorum..

Benim ailem Ankara da git gel yapıyorum. Ben novaart tüp bebek merkezine gidiyorum. 3.tedaviye başlayacağım. Yine orayı tercih edeceğim. Kayseride devlet hastanesine de gittim, Ankara başkent Üniversitesi hastanesine de gittim memnun kalmadım. Kilom vardı biraz kilo veriyorum şuan. 2. Denemem tuttu sonra düşükle sonuçlandı.

hayırlısıyla sağlıcakla kavuşuruz inşallah evlatlarımıza cümlemiz canım amşn..
benim de kilom var
şuan novartta tüp bebek ne kadar canım

hayırlısıyla siz de evladınıza kavuşursunuz bazı doktorlar hiç umursamıyor gibi sanki

hayırlısıyla sağlıcakla kavuşuruz inşallah evlatlarımıza cümlemiz canım amşn..
benim de kilom var
şuan novartta tüp bebek ne kadar canım
Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder. Ben en son Kasım da gittim 7250 liraydı şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Kesin zamlanmıştır. Daha ekstra ilaçlar var tabi. =(

20 mart ege unv randevum vr kızlar. tup bebek ozl bölum . hakkımızda hayırlısı bakalm. ne olck. aşılama denemem hıc yok

Merhaba hanımlar :)
Bende klomen femara tedavulerinden sonra tüp bebeğe karar verdim 7 yillik evliyim 2 kere gebe kaldim tedaviyle ama sonlandi malesef tup bebek özel olan bi kaç hastaneyle Görüştüm en az 15 bini buluyor yapılması gereken işlemler..
Hicbir doktoru samimi bulmadım işi resmen ticarete dökmüşler açıklama vs birsey yok direk tedaviye baslatiyolar..
Şansımı devlet hastanelerinden yana kullanıcam ve randevumu pazartesi gününe aldım.. hepimizin hakkinda hayırlısı olsun..paylaşalim ve birbirimize destek olalım inşallah

Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder. Ben en son Kasım da gittim 7250 liraydı şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Kesin zamlanmıştır. Daha ekstra ilaçlar var tabi. =(
zamlanmıştır evet canım biz başvuru yaptığımızda hacettepeye bir kadın paralı yaptıracaktı 7800 dediler ona hastanenin fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…