- 13 Şubat 2019
- 20
- 17
- 3
- 39
evet canım oldum doktor mart ayı için tüp bebeğe karar verdi rapor için evrakları tamamlayacağız yarın da bugün mal gibi olduk sağ sol dolan kafamız döndü resmenaaynaa ne yaptın muayene oldun mu ne dedi doktor
ben ankara canımKızlar nerden katiliyosunuz ben darica kocaelindeyim
Tahmin ediyorum canım Rabbim kolaylik versin inşallah ve cabalarimizin karşılığını bnm daha çok günlerim var say say bitmiyorevet canım oldum doktor mart ayı için tüp bebeğe karar verdi rapor için evrakları tamamlayacağız yarın da bugün mal gibi olduk sağ sol dolan kafamız döndü resmen
BeNde IZMIR cnmKızlar nerden katiliyosunuz ben darica kocaelindeyim
Maldelmor sen ne durumdasin cnmBeNde IZMIR cnm
cnm 16 nisan tup bebek randevum var. bakalmMaldelmor sen ne durumdasin cnm
Hayirlisi cnmcnm 16 nisan tup bebek randevum var. bakalm
nasil baslicaz. asilama hic denemedik.
ege unv yptircm tup bebek bakalm.kismet
bugün yine gittik kan testi verdik eşimin testi çıktı tüp bebek için dosyamız hazırlandı on gün sonra da rapor için vereceğiz evraklarımızı ilaç listesini alacağızTahmin ediyorum canım Rabbim kolaylik versin inşallah ve cabalarimizin karşılığını bnm daha çok günlerim var say say bitmiyor
merhaba canım profilinize baktım sizde ankaradasınız sanırım siz hangi hastane düşünüyorsunuz ben hacettepeye gidiyorum birbirimizi bilgilendirelim doktorlarımız neler dedi nasıl tedavi uyguluyor falan ilk tüp bebeğim benimMerhaba Hanımlar. Bende Mart gibi tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse.
Benim ailem Ankara da git gel yapıyorum. Ben novaart tüp bebek merkezine gidiyorum. 3.tedaviye başlayacağım. Yine orayı tercih edeceğim. Kayseride devlet hastanesine de gittim, Ankara başkent Üniversitesi hastanesine de gittim memnun kalmadım. Kilom vardı biraz kilo veriyorum şuan. 2. Denemem tuttu sonra düşükle sonuçlandı.merhaba canım profilinize baktım sizde ankaradasınız sanırım siz hangi hastane düşünüyorsunuz ben hacettepeye gidiyorum birbirimizi bilgilendirelim doktorlarımız neler dedi nasıl tedavi uyguluyor falan ilk tüp bebeğim benim
hayırlısıyla sağlıcakla kavuşuruz inşallah evlatlarımıza cümlemiz canım amşn..Benim ailem Ankara da git gel yapıyorum. Ben novaart tüp bebek merkezine gidiyorum. 3.tedaviye başlayacağım. Yine orayı tercih edeceğim. Kayseride devlet hastanesine de gittim, Ankara başkent Üniversitesi hastanesine de gittim memnun kalmadım. Kilom vardı biraz kilo veriyorum şuan. 2. Denemem tuttu sonra düşükle sonuçlandı.
hayırlısıyla siz de evladınıza kavuşursunuz bazı doktorlar hiç umursamıyor gibi sankiBirde özeller hic bir tahlil yapmadilar sadece tup bebek estradiol yani E2 fsh gibi tahliler yaptilardi,ustelik bende rahim yapisikmis bosa paramız gitti,simdiki arastirma hastanesinde her tahlilim yapildi her ay uc farkli prof.dr muayane etti cok şükür,ne bilim cok yoruldum pes etmemek icin cabaliyorum ama her ay husran ve psikolojim cokuyor toparlamam zaman aliyor ve bu 4 ay icinde 7 kg aldim zaten kgluyum bide bu eksikti simdi hem tedavi gem zayiflamayi istiyorum..
Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder. Ben en son Kasım da gittim 7250 liraydı şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Kesin zamlanmıştır. Daha ekstra ilaçlar var tabi. =(hayırlısıyla sağlıcakla kavuşuruz inşallah evlatlarımıza cümlemiz canım amşn..
benim de kilom var
şuan novartta tüp bebek ne kadar canım
zamlanmıştır evet canım biz başvuru yaptığımızda hacettepeye bir kadın paralı yaptıracaktı 7800 dediler ona hastanenin fiyatıAmin inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder. Ben en son Kasım da gittim 7250 liraydı şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Kesin zamlanmıştır. Daha ekstra ilaçlar var tabi. =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?