- 13 Şubat 2019
- 20
- 17
- 3
- 39
Geçmiş olsun cnm kendini sıcak tut bitki caylarindan demle ic aynen ilaç almaSlm kizlar bugun iyi degilim yuruyus yaptim iki saate yakin birazds gezdik usuttummu nsptim anlamadim bi bas agrisi hâlâ cekiyorum gunduzden beri,ama yururken sol kasigim cok agri sonra bas agrisi basladi,ilac kullanmak istemiyorum yumoslar etkilenmesin die..
havalar tam hasta olma havası dikkat etmek gerek ıhlamur falan yap iç canımSlm kizlar bugun iyi degilim yuruyus yaptim iki saate yakin birazds gezdik usuttummu nsptim anlamadim bi bas agrisi hâlâ cekiyorum gunduzden beri,ama yururken sol kasigim cok agri sonra bas agrisi basladi,ilac kullanmak istemiyorum yumoslar etkilenmesin die..
bana arkadaşlar polen arı sütü falan al diyorlar bir arkadaşım polen getirdi bana sağolsun ama arı sütü falan pahalı biraz ama az da olsa alacağım ondan da tedavi deMalesef parol agri kesici ictim kızlar ve hâlâ bas agrim var ama aklima getirmemeye çalışıyorum,tup bebek tedavisinde nasil besleniyorsunuz yada duyduklariniz ogrendikleriniz neler,benim bilmedigim seyler var belki kızlar yazarmisiniz..
Al bencede 15gr 200-250 tl civarıydı ama oyle aktarcida satilandan degil canim varsa tanidin balci aricilardan al,zaten bi damla olarak kullaniyor heral,trdavimin uzun surecegini bilsem getirttirirdim,ben incir,hayit,havuc,polen,prowomen,Biosteron kullandim tabiki hepsini bir ayda degil birde brokoli kürü uyguladim,brokoli kurunu hic duydunmu tup kanallarini açıyor rahime cok faydali hamile kalmayi kolaylaştırıyor..rabbim nolur emeklerimizi zayi etme bizede hayirli salih evlatlar ver bu yolumuzu kolaylastir rabbimm. :/ bol bol duayi tevekkül edelim inş...bana arkadaşlar polen arı sütü falan al diyorlar bir arkadaşım polen getirdi bana sağolsun ama arı sütü falan pahalı biraz ama az da olsa alacağım ondan da tedavi de
ya yine de ucuz değil ya şu dönemde insan ne alacağını ne yiyeceğini de şaşırtıyor vitamin de kullanmak lazm konuda biri başkente giden vinalac adında vitamin almış pazartesi onu alacağım fiyatı uygun...Al bencede 15gr 200-250 tl civarıydı ama oyle aktarcida satilandan degil canim varsa tanidin balci aricilardan al,zaten bi damla olarak kullaniyor heral,trdavimin uzun surecegini bilsem getirttirirdim,ben incir,hayit,havuc,polen,prowomen,Biosteron kullandim tabiki hepsini bir ayda degil birde brokoli kürü uyguladim,brokoli kurunu hic duydunmu tup kanallarini açıyor rahime cok faydali hamile kalmayi kolaylaştırıyor..rabbim nolur emeklerimizi zayi etme bizede hayirli salih evlatlar ver bu yolumuzu kolaylastir rabbimm. :/ bol bol duayi tevekkül edelim inş...
canım bugün hastanede yumurtaları dondurma işlemini sordum hacettepe yumurtaları embiyo mu artık tam ismini bilmiyorum 1000 tl istiyor dondurma işlemine sen ünv hastanesinde ücretsiz yaptırmışşsın ya şaşırdım...Üniversite hastanedindr ucretsiz yaptirdim A dann Z ye butu tahlillerimi yaptirdim ,histreskobi rahime kamerayla bakiliyor bir yapisiklik tikanikli varsa onariyorlar ve rahime cizigide atiyorlar,agrisiz bir islem anestezi veriyorlar korkulacak hic bir sey yokk..
Sen en uygun incir ve hayit tohumu bide brokoliyi kullansan vitamin olarak keten tohumu chia tohumu bunlarda cok faydaliymis , hurmayi alma simdilik istersen dogumu kolaylastiriyormus..ya yine de ucuz değil ya şu dönemde insan ne alacağını ne yiyeceğini de şaşırtıyor vitamin de kullanmak lazm konuda biri başkente giden vinalac adında vitamin almış pazartesi onu alacağım fiyatı uygun...
brokoli kurusu mu kanalları açan canım az incir de hurma alayım diyorum o da faydalı ya...
ankarada inan kimseyi tanımıyorum canım bal satanları nereden bulurum bilemiyorum
Canim yanlis anlasildi heral benim hic dondurulucak kalitede yumurtam olmadı,sen sorunca yazdimdi,hatta bugün kontrole gittim orda bir bayanla konusuyorduk embriyo dondurup ve codurme toplam 700 tl mis..dondurulmus embriyo transferi 1,800 tlcanım bugün hastanede yumurtaları dondurma işlemini sordum hacettepe yumurtaları embiyo mu artık tam ismini bilmiyorum 1000 tl istiyor dondurma işlemine sen ünv hastanesinde ücretsiz yaptırmışşsın ya şaşırdım...
sen hangi şehirde ünv hastanesinde yaptırdın bunu
inşallah bakalım canım biz de hayırlarla sağlıcakla seviniriz kalan yumurtalarımı dondurmak da istiyorum aslında...Canim yanlis anlasildi heral benim hic dondurulucak kalitede yumurtam olmadı,sen sorunca yazdimdi,hatta bugün kontrole gittim orda bir bayanla konusuyorduk embriyo dondurup ve codurme toplam 700 tl mis..dondurulmus embriyo transferi 1,800 tl
Bu bilgileri tup bebek unitesinin camina yapistirmislar...ben kayserideyim ama ankardaysan sanlisin oranın üniversite hastane daha gelismistir..
Bu arada dr gittim bugub kontrol vardi bugun uc ayri igne ilac yazdi bunlari kullanıp pazartesi kontrole gidecegim ins
Evet dondurulmus yumurtalar transfer etme 1800 tl..inşallah bakalım canım biz de hayırlarla sağlıcakla seviniriz kalan yumurtalarımı dondurmak da istiyorum aslında...
1000 tl de az değil ama bakalım kalan yumurtalara göre hareket ederiz dondurulmuş yumurtaları transfer etme ücreti mi 1800 tl canım sadece..
iğnelere de yeniden para vermeden gerçekten de uygun oluyor
hayırlısıyla canım benim...Evet dondurulmus yumurtalar transfer etme 1800 tl..
İns kaliteli yumurtamiz ve embriyolarimiz olur ne bilim rabbimin merhametine sığınıyorum ins bizede verir hayirli evlatlar..
Bu süreçte kaliteli beslen arastirdin belkide,proteinli beslen,incir ve havuc kuru,gibi balik yag,ari polen gibi bunlarla yumurta kaliteni artir,ins rabbim hayirli evlatlar nasip etsin..bir de kac yasindasin..merhaba kızlar bende adanada 2 başarısız aşışama 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu ay ankara centrumda recai pabuççuya gittim.bana polikistik tanısı koydu ki adanada başkent üniversitesinde 3 yıldır tedavi görmeme rağmen bu tanı koyulmamıştı.tedaviye başlayıp 36-40 yumurta elde edilip sonra embriyolar kalitesiz oldu ve sonuç hüsran.recai hoca 4-5 yumurta elde edip hepsi de kaliteli olacak dedi ama bilmiyorum süreç nasıl gelişecek.çok stresli zahmetli sıkıntılı bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun doğru doktorlarla karşılaştırsın inşallah.yoksa paramız,zamanımız,sağlığımız huzurumuz herşeyimizi bizden almaya çalışıyorlar
evet canım protein ağırlıklı besleniyorum arı sütü bal polen v.s kullanıyorum.benim kızdığım nokta pko olduğumu 2 senedir gittiğim profun söylememesi ona uygun bir tedavi görmemem inş recai hocada yüzüm güler.29 yaşındayımBu süreçte kaliteli beslen arastirdin belkide,proteinli beslen,incir ve havuc kuru,gibi balik yag,ari polen gibi bunlarla yumurta kaliteni artir,ins rabbim hayirli evlatlar nasip etsin..bir de kac yasindasin..
Canim yasin iyiymiş,cok şanslısın recai hoca cok ünlü bir doktor ins burda yuzun gulecek,evet hastaligini soylemeyip cok ilac deniyorlar artik ticaret olarakmi goruyorlar bilmiyorum ama rabbim doktorumuzu ilacimizi rast getirsin ins..bende 15 yillik evliyim iki asilama 4 cu tup bebek tedavisi olucagim ve yoruldum benimde uzerimde cok ikac denendi basta yapilacak tahlilleri hep en sona yapılıyor malesef bu bizim maddi manevi yipranmamiz neden oldu rabbim yardimcimiz olsun..evet canım protein ağırlıklı besleniyorum arı sütü bal polen v.s kullanıyorum.benim kızdığım nokta pko olduğumu 2 senedir gittiğim profun söylememesi ona uygun bir tedavi görmemem inş recai hocada yüzüm güler.29 yaşındayım
meraba cnm. tedavin iyi olur inşallah. tup bebek bölümüne gittikten hemen sonramı karar veridi. süreç nssılbakalım ilk hamiş haberini kim alacak şimdi haftaya cuma tüm evrakları vereyim rapor için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?