2019 DA TÜP BEBEK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BURAYA

Geçmiş olsun cnm kendini sıcak tut bitki caylarindan demle ic aynen ilaç alma

havalar tam hasta olma havası dikkat etmek gerek ıhlamur falan yap iç canım

Malesef parol agri kesici ictim kızlar ve hâlâ bas agrim var ama aklima getirmemeye çalışıyorum,tup bebek tedavisinde nasil besleniyorsunuz yada duyduklariniz ogrendikleriniz neler,benim bilmedigim seyler var belki kızlar yazarmisiniz..

bana arkadaşlar polen arı sütü falan al diyorlar bir arkadaşım polen getirdi bana sağolsun ama arı sütü falan pahalı biraz ama az da olsa alacağım ondan da tedavi de

bana arkadaşlar polen arı sütü falan al diyorlar bir arkadaşım polen getirdi bana sağolsun ama arı sütü falan pahalı biraz ama az da olsa alacağım ondan da tedavi de
Al bencede 15gr 200-250 tl civarıydı ama oyle aktarcida satilandan degil canim varsa tanidin balci aricilardan al,zaten bi damla olarak kullaniyor heral,trdavimin uzun surecegini bilsem getirttirirdim,ben incir,hayit,havuc,polen,prowomen,Biosteron kullandim tabiki hepsini bir ayda degil birde brokoli kürü uyguladim,brokoli kurunu hic duydunmu tup kanallarini açıyor rahime cok faydali hamile kalmayi kolaylaştırıyor..rabbim nolur emeklerimizi zayi etme bizede hayirli salih evlatlar ver bu yolumuzu kolaylastir rabbimm. :/ bol bol duayi tevekkül edelim inş...

Eczaci abimizden balik yağ sparis ettim geldi onuda kullanacagim icinde her vitamin var ins şifa mizi buluruz..valla iyiki kk kulübü var hep burdan arastirip derdimize care ariyoruz..

ya yine de ucuz değil ya şu dönemde insan ne alacağını ne yiyeceğini de şaşırtıyor vitamin de kullanmak lazm konuda biri başkente giden vinalac adında vitamin almış pazartesi onu alacağım fiyatı uygun...
brokoli kurusu mu kanalları açan canım az incir de hurma alayım diyorum o da faydalı ya...
ankarada inan kimseyi tanımıyorum canım bal satanları nereden bulurum bilemiyorum

canım bugün hastanede yumurtaları dondurma işlemini sordum hacettepe yumurtaları embiyo mu artık tam ismini bilmiyorum 1000 tl istiyor dondurma işlemine sen ünv hastanesinde ücretsiz yaptırmışşsın ya şaşırdım...
sen hangi şehirde ünv hastanesinde yaptırdın bunu

transfer falan olan arkadaşlar yok henüz aramızda sanırım

Sen en uygun incir ve hayit tohumu bide brokoliyi kullansan vitamin olarak keten tohumu chia tohumu bunlarda cok faydaliymis , hurmayi alma simdilik istersen dogumu kolaylastiriyormus..

Canim yanlis anlasildi heral benim hic dondurulucak kalitede yumurtam olmadı,sen sorunca yazdimdi,hatta bugün kontrole gittim orda bir bayanla konusuyorduk embriyo dondurup ve codurme toplam 700 tl mis..dondurulmus embriyo transferi 1,800 tl
Bu bilgileri tup bebek unitesinin camina yapistirmislar...ben kayserideyim ama ankardaysan sanlisin oranın üniversite hastane daha gelismistir..
Bu arada dr gittim bugub kontrol vardi bugun uc ayri igne ilac yazdi bunlari kullanıp pazartesi kontrole gidecegim ins

inşallah bakalım canım biz de hayırlarla sağlıcakla seviniriz kalan yumurtalarımı dondurmak da istiyorum aslında...
1000 tl de az değil ama bakalım kalan yumurtalara göre hareket ederiz dondurulmuş yumurtaları transfer etme ücreti mi 1800 tl canım sadece..
iğnelere de yeniden para vermeden gerçekten de uygun oluyor

bakalım ilk hamiş haberini kim alacak şimdi haftaya cuma tüm evrakları vereyim rapor için

Evet dondurulmus yumurtalar transfer etme 1800 tl..
İns kaliteli yumurtamiz ve embriyolarimiz olur ne bilim rabbimin merhametine sığınıyorum ins bizede verir hayirli evlatlar..

merhaba kızlar bende adanada 2 başarısız aşışama 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu ay ankara centrumda recai pabuççuya gittim.bana polikistik tanısı koydu ki adanada başkent üniversitesinde 3 yıldır tedavi görmeme rağmen bu tanı koyulmamıştı.tedaviye başlayıp 36-40 yumurta elde edilip sonra embriyolar kalitesiz oldu ve sonuç hüsran.recai hoca 4-5 yumurta elde edip hepsi de kaliteli olacak dedi ama bilmiyorum süreç nasıl gelişecek.çok stresli zahmetli sıkıntılı bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun doğru doktorlarla karşılaştırsın inşallah.yoksa paramız,zamanımız,sağlığımız huzurumuz herşeyimizi bizden almaya çalışıyorlar

Bu süreçte kaliteli beslen arastirdin belkide,proteinli beslen,incir ve havuc kuru,gibi balik yag,ari polen gibi bunlarla yumurta kaliteni artir,ins rabbim hayirli evlatlar nasip etsin..bir de kac yasindasin..

Bu süreçte kaliteli beslen arastirdin belkide,proteinli beslen,incir ve havuc kuru,gibi balik yag,ari polen gibi bunlarla yumurta kaliteni artir,ins rabbim hayirli evlatlar nasip etsin..bir de kac yasindasin..
evet canım protein ağırlıklı besleniyorum arı sütü bal polen v.s kullanıyorum.benim kızdığım nokta pko olduğumu 2 senedir gittiğim profun söylememesi ona uygun bir tedavi görmemem inş recai hocada yüzüm güler.29 yaşındayım

Canim yasin iyiymiş,cok şanslısın recai hoca cok ünlü bir doktor ins burda yuzun gulecek,evet hastaligini soylemeyip cok ilac deniyorlar artik ticaret olarakmi goruyorlar bilmiyorum ama rabbim doktorumuzu ilacimizi rast getirsin ins..bende 15 yillik evliyim iki asilama 4 cu tup bebek tedavisi olucagim ve yoruldum benimde uzerimde cok ikac denendi basta yapilacak tahlilleri hep en sona yapılıyor malesef bu bizim maddi manevi yipranmamiz neden oldu rabbim yardimcimiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…