- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
Gel buraya rahatla sekerim.Yok valla rint üye değilim hiç.. İyi olur aslnda da vakit bulamiyorum.. Gerçi bu ara bisey yaptgm da soylenemez bunalim takilmaktan.. Belkide çocuk ondan böyle geri gibime geliyo.. Doktor bi sıkıntısı yok dedi bize geçen kontrolde.. Annemde tam geliscegi sirada hastanede kaldi anca olur diyo ama aceleci de olmak istemiyorum.. Bi yandan da artik kendi ayında olsun istiyorum.. Bakalim şu bayram bi geçsin.. Eğer yine bu şekilde olursa doktora bi giderim heralde.. Benim ilgisizligimden oldu sanrm.. Çünkü aşırı depresif hissediyorum![]()
Böyle yanında olup seni sopayla dovesim geldi şu an. Kendine gelir misin lutfen

Gel burada fikir alışverişinde bulunalım. Boğma kendini. Tek sosyalleşme alanımız var, gel sosyalles şekerim. Kafan dagilsin. Yorma kendini. Bak ben ilk oğlumla 24 saati dolu dolu geçirdim. İkinci oldu, yeri geldi emziremwdim bile. Hatta daha bugün çocuk emmek istiyor öteki ayrı bir çıldırma halinde... Çocuk yarım saatten fazla bekledi. İlgilenemedim gerçekten hatta ilk aylarda oturup agladigim bile oldu. Ama geçti. Elinden geleni yapıyorsun. Yapıyorum. Yapıyoruz. Biz de insanız. Robot değil.