2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bebekler pütürlüye et köfte vs. yemeye ne zaman başlar? Ben vermeye başladım ama çıkarıyor ağzından. Hazır mı değil acaba erken mi veriyorum? Yoksa devam mı etmeliyim? 7 ay 4 günlük kızım
Daha erken gibi cnm köfteye 8ayi bekleseydin çorbasına kıyma olarak yedirebilirsin yada köfteyi ezerek birazda su katsan

Selam hanimlar.

Bebe biskuvi yapan anneler onlari nasil sakliyorsunuz? Bugun yaptim ve her sabah 2 ser veriyorum 1 kez asci annenin dogal bebe biskuvisini almistim o bitince kendim yaptim ama nasil saklamam gerek bilemiyorum.

Benimkinin de sesi kisik 3-4 gundur. Degisik degisik sesler cikarmaya calisiyo ciglik atiyo ona bagladim ama insallah usutmemisimdir cocugu. Havalar isindi bi anda acildik 😕

Bugun geçmiş cok şükür. Soguk su verdim diye oldu galiba
Insallah senin bebisinin de gecer kisa zamanda

Chelzy Chelzy cok gecmis olsun rabbim sifa versin:dua:

Selam hanimlar.

Bebe biskuvi yapan anneler onlari nasil sakliyorsunuz? Bugun yaptim ve her sabah 2 ser veriyorum 1 kez asci annenin dogal bebe biskuvisini almistim o bitince kendim yaptim ama nasil saklamam gerek bilemiyorum.
Ben dolapda saklıyorum cnm bizimki alerji olduğu için kendim yapıyorum 10gun içinde tüketiyorum bir kapın içine koy hava almasin

Kızlar bebekler pütürlüye et köfte vs. yemeye ne zaman başlar? Ben vermeye başladım ama çıkarıyor ağzından. Hazır mı değil acaba erken mi veriyorum? Yoksa devam mı etmeliyim? 7 ay 4 günlük kızım
Bebeğe göre değişir bu dokuz ayda başlamıştım ben ilk oglumda. Bebeğimde sebze corbalarina tavuk etini çok iyi haşlayıp didkleyip tekrar bıçakla ince kıyıp ekliyorum yedi aydan beri. Ama köfte ve et için erken bence.

Kisa oksurugu var gegirirken su geliyor bazen

Reflusu mu var acaba
Ilk 4 ay reflu yataginda yatirdim ustelik. Park bsige koyunca da 1 ay kafasini hafif yukselterek yatirdim. 3 ayından beri gece uykusu bölük porcuk hep yuksek sesle aglayarak uyaniyor:KK43:
Canım her bebek te az veya çok oluyormuş 1 yaşına kadar dikkat et gene de. Ağlayarak uyanmalarini da iyi takip et Ben geç kalmış olsaydım belki yemek borusu iltihabı tedavisi olacaktık şimdi 🤷 çünkü reflü mide asidinin taşması. İnşallah değildir.
Cnm çok sevindim senin için geçen aklimdaydin mesaj atcaktim çocuklarla uğraşmaktan kaldı nasıl açtın diyeti anlatır mısın birde şu reflü olayını nasıl baş ediyosun poyrazda doğduğundan beri var ek gıdaya gecdik gecmedi
Canım mide katı gıdaları aldıkça reflü hafiflermis. Şurup verdi bitkisel o bayağı rahatlattı. Bı de artık çok dikkat ediyorum, yatarak felan emziriyorum, dik tutuyorum, çok beslemiyorum, yatmadan bı saat önce doyurup, öyle uyutmaya çalışıyorum. Diyeti de önce kek yedim bı dilim, ertesi gün bı daha yedim, 3. gün yoğurt çorbası bı kase, diğer gün de öyle, 4. gün bı dilim peynir yedim hiç bir değişiklik olmadı. Bilgehan a da çay kaşığı ucuyla yoğurda başladım elhamdülillah atlattık.onceden ben yediğimde az egzaması olur, kaka sayısı artardı.
Başlı başına zor olan şu süreç bazılarımız için katmerli zor:(((
Neyse ki kolaylamışsın reflü olayını çoğunlukla.
Gıcırdayan beşiğe bi çözüm bulamaz mısın acaba yengeç? Yağ sürmek, temaslı yerleri ince bezle sarmak gibi vs:/ bilemedim.
Yaglamayi bı düşüneyim canım sağol 🌺
Bebeğe göre değişir bu dokuz ayda başlamıştım ben ilk oglumda. Bebeğimde sebze corbalarina tavuk etini çok iyi haşlayıp didkleyip tekrar bıçakla ince kıyıp ekliyorum yedi aydan beri. Ama köfte ve et için erken bence.
[/QUOTE,
Canım normal tavuk mu hasliyorsun yoksa organik aldığın bı yer varmi
Simdilik acildeyiz.Serum,kan,idrar,kaka tahlili.Duruma gore yatis olsun dedim.Atesi 38 e dustu .En son 38.9 du.
Canım çok geçmiş olsun ya Allah'm şifalar versin..

P Platinus canım özellikle yatarak emzirmiyorum yukarda tersini yazmışım. Bı de bizde de doğuştan beri vardı reflü Süt ürünü diyeti rahatlamıştı, bende onemsemiyordum beslenmeye başladıkça doyirdukca doyurdum en büyük hatam bu oldu. Oturmaya felan başlayınca azalıyor diyorlar. Dik durma süreleri artacak ya. Bı de tok karnına yere atma midesine baskı olmasın. İnşallah sizlerin alerjisi de geçer canım

P Platinus canım özellikle yatarak emzirmiyorum yukarda tersini yazmışım. Bı de bizde de doğuştan beri vardı reflü Süt ürünü diyeti rahatlamıştı, bende onemsemiyordum beslenmeye başladıkça doyirdukca doyurdum en büyük hatam bu oldu. Oturmaya felan başlayınca azalıyor diyorlar. Dik durma süreleri artacak ya. Bı de tok karnına yere atma midesine baskı olmasın. İnşallah sizlerin alerjisi de geçer canım
İnşallah cnm bende diyeti acdim bugün 3gun bir tepki yok ama korkuyorum baya bir 7aya kadar ona vermem inşallah gecmisdir bizimkide kaç gün oldu diyeti acali

Kızlar, kızım 1 haftadır kabız böyle parca parca yapıyo sert ve kalıp halde bugün hiç yapmadı ama .Ek gıdaya 1.5 ay oldu geceli (6.5 aylık.) Zeytinyağı da kullanıyorum su yada çok dikkat ediyorum ama anlamadım ne yapıyor. Her gün yogurt+yumurta kesin yiyor.Çözum önerisi olanları bekliyorum🤷‍♀️😫

İnşallah cnm bende diyeti acdim bugün 3gun bir tepki yok ama korkuyorum baya bir 7aya kadar ona vermem inşallah gecmisdir bizimkide kaç gün oldu diyeti acali
Geçmiştir belki de🤲 Sen yiyip tepki vermediyse, ona da verince tepki vermez bildiğim kadarıyla. Ben bı ay önce açtım.
Kızlar, kızım 1 haftadır kabız böyle parca parca yapıyo sert ve kalıp halde bugün hiç yapmadı ama .Ek gıdaya 1.5 ay oldu geceli (6.5 aylık.) Zeytinyağı da kullanıyorum su yada çok dikkat ediyorum ama anlamadım ne yapıyor. Her gün yogurt+yumurta kesin yiyor.Çözum önerisi olanları bekliyorum🤷‍♀️😫
Geçmiş olsun canım Kuru incir ve kayısıyi birer tane alıp akşamdan bir bardak suya koy, sabah da kaynat bilendir yap, ne püre gibi katı ne de meyve suyu gibi akışkan olsun Biraz açken de ver. Şifa olur inşallah

Geçmiştir belki de🤲 Sen yiyip tepki vermediyse, ona da verince tepki vermez bildiğim kadarıyla. Ben bı ay önce açtım.

Geçmiş olsun canım Kuru incir ve kayısıyi birer tane alıp akşamdan bir bardak suya koy, sabah da kaynat bilendir yap, ne püre gibi katı ne de meyve suyu gibi akışkan olsun Biraz açken de ver. Şifa olur inşallah
Çok teşekkürler yarın ilk iş incir ve kuru kayısı almak olacak 🌸

Back
X