- 6 Haziran 2019
- 332
- 566
- 23
- 38
- Konu Sahibi Beatrice00
-
Bakın ekşi sözlükte dış gebelik başlığına yazılan bir tecrübe kaçıncı doktor keseyi görmüş düşününEvet 26 bin küsur yarin baska doktora gidicem insallah yarinki dpktorala mutlu olarak ayrilirim canım
Ozel klinige gittim bi 5 dk ultrasonda tuttu bisey gprunmuyor dedi hcg seviyemde baya yuksek bu seviyeye gore niye boyle diye vajinal ultrason istedi ama yarin ona gitmiycem baskaya gidicemAmin canım ben de bir gece boyunca üzüldüm bi de bana dediler binde bir görülür korneal gebelik ama başka doktora gittim içimi rahatlattı. Sen sıkışık mıydın özele mi gittin devlete mi ne kadar baktı da göremedi İnan bunların hepsi etkiliyor
Okurken gözlerim dolduBakın ekşi sözlükte dış gebelik başlığına yazılan bir tecrübe kaçıncı doktor keseyi görmüş düşünün
'' kendisiyle yanlis teshis sonucu tanistim ve asla unutmayacagim iki gunu yasatmistir bana. hamile kaldığımı evde yapilan gebelik testlerinden ogrenmistim daha sonra kan tahliliyle, bhcg degerim 3000 civari cikti ve hamile oldugum kesinlesmisti. bikac gun sonra esimle dedik" gidelim once bebegi gorelim sonrasinda yemege cikariz" hastaneye gittigimizde doktor hcg degerime bakti ve cok rahat keseyi goruruz dedi . dedi de bi turlu goremedik saga evrildik sola cevrildik yok hmmms iiiii gibi gevelemelerden sonra " ektopik gebelik rahmin bos cok agrin olursa hemen geliyosun iki gunde bir hcg degeri olcmemiz gerek " gibi seyler soyledi de ben gerisini cok dinleyemedim. kapidan cikarken kafamda hep ' biz bebegi gorcektik biz yemege gitcektik' diye yankilanan bi ses vardi. olmaz dedim bu doktor gorememistir daha iyi bi hastaneye gidelim. anadolu yakasinin en iyi hastanelerinden birine hem de. ordaki doktora durum boyle boyle dedim " bir de biz bakalim" dedi . bu sefer ki daha agir geldi nedense bana. " normal bir gebelik olmadigi asikar burda da yatisini verebilirz ama bence en iyisi zeynep kamil hastanesine gitmeniz orada cok iyi profesorler var" bu kez kapidan cikarken ic sesim bile susmustu sanki . arabada hic konusmadik esimle. sirada zeynep kamil vardi. oraya vardigimizda aksam olmuştu ve nöbetçi doktor vardi yine ultrason ve yine ayni teshis "ektopik" doktorlar, hemsireler aralarinda benden bahsederken ektopik diyolardi sanki ismimmis gibi. nobetci hanim yatisimi verdi hemsire damar yolu acti ve "yarin sezaryen olacakmissin 12 ye kadar yemek ye sonra yiyemezsin " odaya gittim 5 kisiydik ilk defa hastanede yatiyodum ve uc saat icinde yasamadigim hissetmedigim duygu kalmamisti. kadin hastanesi oldugu icin esim yanimda yoktu zorla kardeşimi yanimda kalmasi icin ikna etmistik hemsireyi.durup durup kardesime " simdi ben yarin ameliyat olacagim ve bebek yok oyle mi " diyip duruyodum sabaha kadar agladim . igrenc agustos sicaginda klimasiz ve havasiz bir odada hayatimin en berbat gecesini geciriyodum. ben agladim kardesim agladi ben agladim annem agladi kapida esim agladi.. sabah oldu asistan doktor geldi bir de ben bakayim dedi. tabi ya bir de sen bak dunden beri bakmayan kalmadinzaten bir de sen bak. ayni digerleri gibi bakti da bakti sonuc yine ayni.. saat 9 oldu bi hareketlilik uzman doktor geliyor dediler arkasinda 5 6 asistanla. hastalar hakkinda bilgi aliyodu. benim basima geldiler gozlerim yumruk gibi olmustu adam resmen aciyan gözlerle bakti ve sordu "nesi var ?" ve yine ayni igrenc kelime " ektopik" bir de ben bakayim dedi son olsun"hurraaa hep birlikte kic kadar odaya girdik alismistim artik ultrasona girmeye heralde zateb halimde yoktu bir sey demeye. ve iste o an adam evirip cevirmeden sadece bir bakista " bunun nesi ektopik sadece kese hcg degerine gore kucuk bir hafta sonra buyurse hicbir sikinti yok " hepsi odadan cikti ben kalkamadim sandalyeden yigildim kaldim hasta bakici kadin sarildi bana" kalk dedi git burdan evinde uyu artik iki gundur kendini harap ettin " kalktim gittim evime o kesede buyudu sonra icine bebekte yerlesti sonra o bebek dogdu simdi de besikte uyuyor. ama ben o geceyi hic unutmadim uc tane isini bilmez doktor yuzunden hamileligim her zaman ona bir sey olacak mi stresiyle gecti. simdi diyorum ki burayi okuyan arkadaslarima böyle bir tani konsa dahi anneye zarari bebek bu kadar kucukken kesnlikle olmuyormus o yuzden bekleyin ve birkac doktora daha gidin.''
AminOkurken gözlerim dolduAllahim saglikli bir hamilelik nasip etsin herkese.
Değerlerinin katlanma oranı nasıl kaç kezInsallah oyledir canım belirti olmadigi icin biraz ümitliyim dedigin gibi yoktur insallah
Git bacım başka doktora Allah’tan ümid kesilmez. Duayı bırakmaOzel klinige gittim bi 5 dk ultrasonda tuttu bisey gprunmuyor dedi hcg seviyemde baya yuksek bu seviyeye gore niye boyle diye vajinal ultrason istedi ama yarin ona gitmiycem baskaya gidicem
Merhaba arkadaşlar henüz 4+2 haftadayız. Çok yeni. Ama konularda denk gelemedim malesef. Doktor kontrolleri ,kan testleri , kese görme ,kalp atımı, cinsiyet vb konuları paylaşmak için bekliyorum
İnşallah hamiesinizdirmerhaba hanımlar aylardır forumda okuyorum devamlı. Artık yazmak nasip oldu. Düzensiz adet döngüm var benim yumurtlama günümü bulamıyordum. tam 14gün önce yumurtlama testini pozitif yakaladım ve değerlendirdim. Bu gün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik te olsa çıktı. ardından gidip kan verdim 14,17 çıktı (14gün önce yumurtladım) sizce hamile miyim nasıl kesin hamile olduğumu anlarım sevinmek için erken mi? bu arada 5 gündür halsizlik göğüslere hassaslık hafif hafif 10 gündür de sancılar oluyor kasıklarda. birde biri demişti hamilelikte kirpikleri karışırmış insanın kirpikler de birbirine girdi çok vesveseliyim. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ay teşekkür ederim cevabınız için çok erken olduğu için yaygaraya kapılmadım coşku ile sevinmedik bile eşimle üzülmeyelim diye ama umarım hamileyimdir. fazla beklemek istemiyorım 2yıllık evliyim 33 yaşındayımİnşallah hamiesinizdirDaha çok yeni iki günde bir betanı ölçtür derim bu arada kendine bak ağır kaldırma dinlen
AynenArladaslar gece tuvalete uyaniyorum saatim fix 3.30 gibi sonra uykular yalan. Midem bulaniyor. Size de oluyor mu? Zombi gibiyim.
Çizgi silik değil bariz belliAy teşekkür ederim cevabınız için çok erken olduğu için yaygaraya kapılmadım coşku ile sevinmedik bile eşimle üzülmeyelim diye ama umarım hamileyimdir. fazla beklemek istemiyorım 2yıllık evliyim 33 yaşındayım
cuma günü kadın doğuma gidicem tekrar kan testi olur orada umarım bi artış olur. vücut ısım yüksek ve nabzım da hep yüksek bel ağrım var inşallah psikolojik değildirbu arada erken gebelik testmi ekledim
Canım bende sık tuvalete gitme durumu var ama geceleri yok AllahtanArladaslar gece tuvalete uyaniyorum saatim fix 3.30 gibi sonra uykular yalan. Midem bulaniyor. Size de oluyor mu? Zombi gibiyim.
benn bennMerhaba arkadaşlar henüz 4+2 haftadayız. Çok yeni. Ama konularda denk gelemedim malesef. Doktor kontrolleri ,kan testleri , kese görme ,kalp atımı, cinsiyet vb konuları paylaşmak için bekliyorum
kese 2000ler de gözüküyor normalde siz yaklaşık 800-1000lerde görmüşsünüz. her gebelik cidden farklı.benn benn25 ekim de adet olmam lazımdı.kanda 26 ekimde 195 cıktı.29 ekimde 5 haftadayken keseyı gorduk.6 kasımda kalp atışını duyduk ...Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin..
sonuçç ne merak ettim ama bence şimdiden hsyırlı olsunmerhaba hanımlar aylardır forumda okuyorum devamlı. Artık yazmak nasip oldu. Düzensiz adet döngüm var benim yumurtlama günümü bulamıyordum. tam 14gün önce yumurtlama testini pozitif yakaladım ve değerlendirdim. Bu gün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik te olsa çıktı. ardından gidip kan verdim 14,17 çıktı (14gün önce yumurtladım) sizce hamile miyim nasıl kesin hamile olduğumu anlarım sevinmek için erken mi? bu arada 5 gündür halsizlik göğüslere hassaslık hafif hafif 10 gündür de sancılar oluyor kasıklarda. birde biri demişti hamilelikte kirpikleri karışırmış insanın kirpikler de birbirine girdi çok vesveseliyim. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Vajinal ultrason mu normal mi yaptilarbenn benn25 ekim de adet olmam lazımdı.kanda 26 ekimde 195 cıktı.29 ekimde 5 haftadayken keseyı gorduk.6 kasımda kalp atışını duyduk ...Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin..
Kalp attışlarıni duydunuz mu?Merhaba arkadaşlar benim bugün 6. haftam bitti. Son adet günümden hesap ediyorum.
6. hafta da kasık ağrılarım oldu, doktora gittim problem yok dedi.
Şimdi sancı da hissetmiyorum, bulantı zaten hiç hissetmedim.
Hiçbirşey hissetmeyen var mı ?
Bu durum çok tedirgin edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?