2019 EKiMDE HAMILE KALANLAR

Değer iyi bence canım ben de 4+5 im 560 çıktı değerim dün

Merhaba ben sat a göre 6 haftalığım ancak doktorum 4 haftalık dedi ultrasonda çok küçük bi kese gördük Allah sizede nasip etsin İnşallah .pazartesi gittiğimde göremedik ama dün gördük :)

Değer iyi bence canım ben de 4+5 im 560 çıktı değerim dün
allahim bagislasin canim bende korktum dedim acaba düsükmü diye doktorum bisey demedi cünki sadece bebek 2,3 mm dedi keseyi gördüm felanda demedi, kese bebegin icinde bulundugu sey oluyo demi, bebegi gördüyse benimde kesem vardir

Canım ben henüz muayene olmadım sadece kan verdim. Ama doktorun böyle seni rahatlatmayacak gibiyse değiştirmeni tavsiye ederim

Merhaba ben sat a göre 6 haftalığım ancak doktorum 4 haftalık dedi ultrasonda çok küçük bi kese gördük Allah sizede nasip etsin İnşallah .pazartesi gittiğimde göremedik ama dün gördük :)

canım betan kaç ? benim adet baslangıcım normaldi de bitişi cok sacmalayınca net bir hafta diyemiyorum yarın oğrenebilirsek oğrenecegım inşallah

Kızlar ben de daha kese görmedim ama ilk beta hcg 334tü dün tekrar ettirdim 718 çöktü kese için haftaya gidecektim. Dündedir belimde ve kasıktaki ağrı beni rahatsız ediyor siZinde ağrılarınız var mı gece oluyor daha çok

Bende ağrı yok canım arada kasık batmaları oluyor. Bu gece 2 kere uyandım psikolojik olarak tedirgin uyuyorum heralde

Allah razı olsun çok şükür sıkıntı çıkmadı 5 hafta 3 günlük gebeymisim ..13.5 mm kese ...kese göründü normal yerinde beta HCG 1000 çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…