- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
- Konu Sahibi Beatrice00
-
Kalp atışı için erken değil mi 8 haftadan sonra diye okumuştum ben internetteBisey sorucam ben tekrar doktora gittigmde bebegim 5+5 olcak , kalp atisini duyarmiyiz sizce yoksa tam 6 haftalik oluncami gitsek ?
Maşallah 10. haftaya gelmişsin bile sağlıkla tamamına ersinBende 10+2 ym kizlar Allah hepimzn kucagina sagliklibi sekilde almayi nasip etsin
Amin canim hepimiziMaşallah 10. haftaya gelmişsin bile sağlıkla tamamına ersin
Doktor çağırdı, galiba kesenin durumunada bakacak,insallah gitmiskende duyariz ,yoksada 2 hafta daha beklerim canimKalp atışı için erken değil mi 8 haftadan sonra diye okumuştum ben internette
Değer iyi bence canım ben de 4+5 im 560 çıktı değerim dünKizlar 3 bucuk yil özlemin sonunda rabbim bizede nasip etti hemde hic ummadigim anda, kendimi ameliyata hazirliyordum 2 tane kist var alinacak dediler ve bir kere iliskide bulunduk o kadar istemiyordum ve hamile kalmisim. Ameliyatima bir hafta kala ögrendim. Dün ögrendim ve hala soktayim. 3 tane tüp bebek denedim 3 asilama sayisis haplar igneler ve pes ettim rabbim yüzümüze güldü. dün 4+6 diydim ve doktor ultrasyonda minik yavrumuzu gördü 2,3 mm susam tanesi kadar. Kan degerim 4+5 de 633 cikti. Düsükmü kizlar degerim
Tabikide giriceksin dört gözle bekliyoruzBigün HAMILE KALANLAR topiginede giricem bekleyin beni
İnşallah duyarsın tabii canımDoktor çağırdı, galiba kesenin durumunada bakacak,insallah gitmiskende duyariz ,yoksada 2 hafta daha beklerim canim
İnsallah öpüyorm sizleri saglicakla kalinTabikide giriceksin dört gözle bekliyoruz
Evet canm 9. haftada duydumS Sudilek930 canım sen duydun mu kalp atışını kaçıncı haftada duydun ???
allahim bagislasin canim bende korktum dedim acaba düsükmü diye doktorum bisey demedi cünki sadece bebek 2,3 mm dedi keseyi gördüm felanda demedi, kese bebegin icinde bulundugu sey oluyo demi, bebegi gördüyse benimde kesem vardirDeğer iyi bence canım ben de 4+5 im 560 çıktı değerim dün
Canım ben henüz muayene olmadım sadece kan verdim. Ama doktorun böyle seni rahatlatmayacak gibiyse değiştirmeni tavsiye ederimallahim bagislasin canim bende korktum dedim acaba düsükmü diye doktorum bisey demedi cünki sadece bebek 2,3 mm dedi keseyi gördüm felanda demedi, kese bebegin icinde bulundugu sey oluyo demi, bebegi gördüyse benimde kesem vardir
Merhaba ben sat a göre 6 haftalığım ancak doktorum 4 haftalık dedi ultrasonda çok küçük bi kese gördük Allah sizede nasip etsin İnşallah .pazartesi gittiğimde göremedik ama dün gördük :)
Aynen kaşık ağrısı kabızlık akıntı bunlar çok normal oluyormuş bendede varKizlar selam, merak ediyorum sizin akintinizin rengi nasil? Bir de kabizlik yasiyor musunuz? Bi da kasiginizda agri yapiyor mu? Tesekkurler
Bende ağrı yok canım arada kasık batmaları oluyor. Bu gece 2 kere uyandım psikolojik olarak tedirgin uyuyorum heraldeKızlar ben de daha kese görmedim ama ilk beta hcg 334tü dün tekrar ettirdim 718 çöktü kese için haftaya gidecektim. Dündedir belimde ve kasıktaki ağrı beni rahatsız ediyor siZinde ağrılarınız var mı gece oluyor daha çok
Allah razı olsun çok şükür sıkıntı çıkmadı 5 hafta 3 günlük gebeymisim ..13.5 mm kese ...kese göründü normal yerinde beta HCG 1000 çıktı :)Aklina kötüyü getirme canım, bu belirtiler dis gebelik olcak diye bisey yok normam gebelik belirtiside boyle degilmi, bir an evel doktora gidip agir is tuttgnu soylemelisin iyi bi kontrolden geç kafani neden yoruyorsun bos yere ,insallah sağlıklı haberler alirain canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?