Allah kolaylık sabır ve şifa versin

Bakiyordur ama bir sorun gormedigi icin birsey demiyordur. Son randevuya kadar benimki hep bebek iyi diyordu. En son muayenede bobreklerden birinde genisleme var dedi. Zaten rutin olarak baş cevresi, karin çevresi, bacak boyu bakiyorlar.

Canim Allah şifa versin. Sana da annene de sabir versin. Konusmak cok onemli yazik annene ama bu gunler de gececek. Senin icin zor bir donem oldu. Insallah cabucak atlatirsiniz annen sagligina kavusur.

umarim bir an once arkanizda birakirsiniz bu gunleri

Allah kolaylık sabır ve şifa versin
Canim Allah şifa versin. Sana da annene de sabir versin. Konusmak cok onemli yazik annene ama bu gunler de gececek. Senin icin zor bir donem oldu. Insallah cabucak atlatirsiniz annen sagligina kavusur.
umarim bir an once arkanizda birakirsiniz bu gunleri
Tesekkur ederim kizlar..son Ankara'ya gelisinde cok mutluydu annem sevdigi seyleri yaptik hep sevdigi yerlere gittik..gulcenin odasini yaptik birlikte ayrilirken esime sarildi gozleri doldu..en son gün hadi hala uyuyomusun kahvaltiyi birlikte yapalim dedi iyiki kalkmisim ..sonrasi bir an..sapasaglam saglikli kadin..tarhana yogurmustu bir gun önce..yanayana odadayken annemin sesini sagligini kaybettigini gordum..inanin sevdiklerimizle gecirdgimiz her dk cok kiymetli..kirmayin üzmeyin hep daha cok sevin..belki bunlarin hafifligi var uzerimde..tek dilegim torununu akli basindayken dünya gozuyle gormesi..diyorum ya her sey Allah'tan yinede..

Bakiyordur ama bir sorun gormedigi icin birsey demiyordur. Son randevuya kadar benimki hep bebek iyi diyordu. En son muayenede bobreklerden birinde genisleme var dedi. Zaten rutin olarak baş cevresi, karin çevresi, bacak boyu bakiyorlar.
Bugün gidecektim de izindeymiş. Bakalım dahiliye doktoru enfeksiyon için ne diyecek. Kafana takma yeğenime de safra kesesi yok dediler kaç türlü şey söylediler, yokmuş öyle bir durum.

Ben mavi ağırlıklı aldım napiyim artık şansa

Bencede çok eşsiz ve özel duygular, ancak yaşayan bilir
bende bu haftasonu son işlerimi halledip artık tamamen kızıma odaklanıp onun için daha çok zaman ayırmak istiyorum

Arkadaşlar selamlar hepinize. Kapı süsü ve lohusa taçlarınızı nereye yaptırdınız acaba? Güvenilir bir yer arıyorum da :)
Merhaba, ben instagramdan ss.bohostudıo isimli sayfadan kapı süsümü yaptırdım.
taç yaptırdığı yerden pek memnun kalmadım , terliği boş aldım ben çiçek yapıştıracağım.

Eklentiler

• 4F03B3A7-5603-4322-93C0-E3C6CBA3A6B5.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar selamlar hepinize. Kapı süsü ve lohusa taçlarınızı nereye yaptırdınız acaba? Güvenilir bir yer arıyorum da :)
2 TERLİK ALMANI TAVSİYE EDERİM ,HAVLU TERLİK ALACAKSAN TUVALETE FLN GİTMELİK RAHAT GİYİLEBİLEN TERLİK , BEN DEFACTODAN ALDIM ALTERNATİF OLARAK

Son düzenleme:
oyy kıyamam ben size. yine de çok güçlüsün. empati kurmaya çalışıyorum ben bu kadar metanetli olamayabilirdim. dağına göre duman işte. inşallah annen dünya gözüyle konuşur yürür vaziyette görebilir torununu❤

Ben de doktor sirasi bekliyorum hastanede. Bakalim 34 haftalik hamileyi kabul edecek mi.ilk defa geldim gebelikte bu doktora. Cok iyi biri ama hamilelik takibimi baska hastanede baska doktora yaptiriyorum. 2. Gorus icin geldim ve acaba bu doktorda mi baslasaydim diyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun.

ah canım benim başa gelen çekiliyorda alışılıyorda, farketmeniz çok iyi olmuş gözetim altında olması iyi, Allah inşallah tez vakitte şifasını verir Doğumlar giderek yaklaşıyor bizlerde ağırlaştık artık ,çabuk yoruluyoruz

Basa gelince her seye alisiyorsun iste..cok sagolasin guzel dualariniz icin canim benim..aminnn..

Aminn canim tesekkur ederim..sizin daha ileride benden tahmin edebiliyorum yurumek bile güclesti :)

Günaydın kızlar, bugün bizim doktor kontrolümüz vardı (32+0'dayım). Kızımın gelişimi 1 hafta önden gidiyormuş. Kafa, göbek, bacak ölcümleri hep bir hafta önde gösteriyormuş. Kilosuda 1950, boyu 44 cm olmuş. Ölçümler öndeyse kilo biraz az gibi geldi bana ama doktorum normal dedi. Şu amniyom sıvısına takıldım biraz. Mayıs sonundan beri su ölçümüm normalin alt sınırında çıkıyor. Ne yaptıysam yükselmedi, ama çok şükür azalmıyorda. Doktorum bazı insanlarda yapısal olarak böyle olabiliyor, bebeğin gelişimi çok iyi dedi ama ben erkenden ciğerleri tam gelişmeden doğacak diye çok korkuyorum.

Kizlar bu kiz dogmadan beni oldurecek. Doktor randevumuz vardi. Amniyon sivisi normal seviyelere iniyor cok sukur ama simdide kordonunu omzuna atmis. Doktor hareketlerini takip et, azalirsa gel dedi. Bana yine endiseli gunler. Boyle bir sey yasayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…