Benim bebek icIn dedi doktor ve ben de tedirgin oldum baska bir doktora gidip gorunmek istedim. Ay birseyi cozuyoruz baska birsey cikiyor.
Once kalpte parlama dediler diye test yaptirdik o gecti derken simdi de bu cikti.
Hay Allah ya benimki hiç bakmıyor öyle böbreğe fln, bi kaç espri yapıp bitiriyo ultrasonu, ona da ayrı sinir oluyorum. Bir sıkıntı çıkmaz inşallah canım. Yeğenime de bir sürü şey demişlerdi boşuna üzülmüşüz.

İkisi de olacak inşallah canım güzel düşünmeye çalış

kızlar ayrıca oğlum var UFUKHAN şimdikine
TUNAHAN düşünüyoruz nasıl sizce..
varmı hanlı olan başka güzel isim öneriniz
Ben de tunahanı çok beğendim
Devam teyzesi ve bizim sezaryan kesinleşti ağustosun son günleri yada eylul 1 2 en gec dedi. Çünkü bebeğin kilosuyla mümkün değil normal dedi. 3 kilo olmus tam ve 48 cm
Maşallah kuzucuğa sağlıkla sohhatle gelsinler inşallah

berroshh büyük kısmını atlattın inşallah eşin ayaklanıp evine dönecek sen de çok güzel bi doğum geçireceksin sonra huzurla yavrunuza bakacaksınız
Her şeyde bi hayır vardır her musibetin içinde bi güzellik kolaylık oluyor
Allah tez zamanda birliğinizi sağlasın

Evet bazen kafa veya popo bir yaslıyor diğer taraf inik yasladığı yer göbeğimin yarısı fln kalkık duruyor
Hem değişik hem de çok güzel bi duyguymuş ya her gördüğümde şaşırıyorum şükrediyorum Allah'ım isteyen herkese bu duyguları tattırsın inşallah bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk tekmelerini hatırlıyorum da küçücükmüş o zaman bile nasıl seviniyodum şu an bu kadar derin hissedebilmek heyecan veriyo delirmeden doğursam diyorum bazen

Ben de varım kaç aydır sürekli erkek deyip duruyolar bayramda kaynanamgile gitmiştim gördüler hâlâ söylüyolarmış arkamdan senin gelininki oğlan size söylemiyo diye dedim kız yani kaç defa baktı doktor zorla erkek mi çıkartıcaklar artık dedim benim de belirtiler hep erkek söylenilene göre ama ben kız olduğunu biliyorum o yeterli

H honey bunch bana da güzelleşmişsin oğlun mu olcak diyorlar, evet oğlum olcak ama çirkin miydim ki diyorum
Öte yandan belirtilerim erkek belirtileriydi ekşi yemem dışında Bazı yerlerde erkek bebek anneleri ekşi tuzlu ister yazıyordu ama bilemicem.
Mesela ilk öğrendiğimde kocaman bir sivilcem çıktı, erkek hormonundan kaynaklıymış.
Bulantı istifra neredeyse hiç yaşamadım desem yeridir.
Bir de koyu idrar rengi.
Doktorumuz başta kız dedi bir ay kız zannettik ama diyordum belirtiler öyle demiyor

Aynı şeyler bende de oldu sivilce meselesi bile ama benimki kız :) millet erkek dedikçe şüphede kalıp doktoruma kaç defa sordum adam bıktı artık kız yahu diye hiç sıkıntı değil cinsiyeti ama insanı delirtiyolar resmen kurt düşüyo durduk yere sırf bu yüzden ortak renk aldım herşeyi biberona kadar pembe hiç birşeyi yok kızımın resmen

Arkadaşlar selamlar hepinize. Kapı süsü ve lohusa taçlarınızı nereye yaptırdınız acaba? Güvenilir bir yer arıyorum da :)

Insallah artik cocuklarda anliyor babalarinin yoklugunu dua ediyoruz kavusalim diye saglikla annesinde kalacak ciksada mecburen ama hic degilse evde olacak bi o zamanlara gelebilsek bu gece iyi olsa biraz daha insallah yarina daha iyi uyansa diye dua ediyorum yarin bebegimizide gorucem nasipse hersey guzel gecer umarim

@Mavikelebek0134 canım naptınız? nasıl gidiyor bebişin gelişimi?
E Elwing6 sen naptın canım? annen nasıl ankaraya döndün mü taburcu edildi mi?
M Mimicikk yesilus
Tesekkurler kizlar..Biz iyidik önce taburcu edildik hatta sag ayak hafif hafif oynamaya basladi annemin ama 2.gun sonunda gece birden farkli durumlar sezdik tekrar yaatirildi kilcal damarlarda hafif kanama alani tespit edildi..doktorlar anlamaniz buyuk sans iyiki getirdiniz dediler..sanirim bundan sonra boyle..kan sulandirici ilaclar kesildi suan..kalbe gidiyoruz veriliyor noroloji kesiyor yani kalple beyin arasinda incr bir cizgide gidiyoruz simdilik..gozumun onundr olsun dedi doktor..biri taburcu etti biri boyle dedi sacma sapan isler..annem depresyona girdi surekli agliyo haline..ne kadar moral versekte inanmiyo..masaj yaptiriyo sonra kendini denemek icin yurumek istiyo..aslinda cokta azimli ama bir sey isterse ve anlatamazsa sinir kirizi geciriyor sanki..ben artik durumu kabullenmis vaziyetteyim her sey Allah'tan deyip sineye cekmeye calisiyorum bunu soylerken bazen cok iyiyim bazen kahroluyorum baba evime hala giremedim.
Babam gidiyor ben teyzemlerde kaliyorum bugune kadarda gunduzleri kaldim yaninda ama artik goruse gidip donrcegim cunku o halini gormekte uzuyor..bayramdan sonra ya da haftayada donecegim Ankara'ya ailemde biz varken sen korkma diyorlar..teyzem dayim vs..sen git kizimizi üzme biz ona bakariz dediler hep..umarim bir daha boyle bir sey olmaz ve en azindan fizik tedaviyle yurur hale gelebilir.
Bu arada epey büyüdük..bir kez muaynne oldum burada ama bir daha gidecegim bu hafta icinde.sonrada kendi doktoruma zaten..hareketlerim bile zorlanmaya basladi..evime gitmeyi kendi duzenimi hatta esimi cok özledim..boyle iste kizlar ..bu aciyla bir kez daha olgunlastim hani biliyordum da hayatta planlarla yasanmadigini,her seye ragmen gulebilmeyi,evladin icin dik durmanin ne demek oldugunu,bazi kavramlari daha bir yerine oturttum..Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasin..konusmalarinizi takip edemedim umarim herkes iyidir ve saglikli dogumlar yasar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…