Benim bi önceki düşüktü o yüzden bu gebeliğimede ümit vermiyordum
İlk üc kontrole bile kendi kendime işyerime yakın bi hastaneye ögle aralarımda gittim ne zamanki kalp duyulacak o zaman eşime söyledim
Hatta yeni yıla ben gebe oldugumu bilip ama kimsenin haberi olmadan girdim
Eşime gebelik haberimi salonda uzanmısken yanına gidip fotografı bi anda verip sanırıö hamileyim ama bu defada kaybedebiliriz sevinme diyerek moron bi sekilde verdim
E ilk üc ay malum ritmi düşüktü gelişimi geriydi ben sürekli hastaydım vs derken bebegime tutunmadım hic her an kaybetme korkusuyla önemsemedim bel baglamadım ondan birazda böyle durgun bi doktor beni heyecanlandırmayan bi karakter işime geldi :)
Teyzeleri biz geldik ve çok mutluyuz çünkü doktor kontrolumuz çok güzel gecti :) vee dolabımız geldi kuruldu, vee çok yakın arkadaşım kızıma hediye almıs süpriz çok sevindik çok beğendik kontrolumuz ve ilk nst miz de harika geçince bugun bizim günümüz sizlede paylaşayım bakın
Teyzeleri biz geldik ve çok mutluyuz çünkü doktor kontrolumuz çok güzel gecti :) vee dolabımız geldi kuruldu, vee çok yakın arkadaşım kızıma hediye almıs süpriz çok sevindik çok beğendik kontrolumuz ve ilk nst miz de harika geçince bugun bizim günümüz sizlede paylaşayım bakın
Devam teyzesi ve bizim sezaryan kesinleşti ağustosun son günleri yada eylul 1 2 en gec dedi. Çünkü bebeğin kilosuyla mümkün değil normal dedi. 3 kilo olmus tam ve 48 cm
Devam teyzesi ve bizim sezaryan kesinleşti ağustosun son günleri yada eylul 1 2 en gec dedi. Çünkü bebeğin kilosuyla mümkün değil normal dedi. 3 kilo olmus tam ve 48 cm
Kızlar kan ve idrar tahlili yaptırmıştım, idrarda protein biraz düşmüş ama bu kez de idrar yolu enf. var sanırım, internetten baktığıma göre. Yarın dahiliye doktoru sonuçları yorumlayacak. Kadın doğum doktorum izinde. Şimdi yarın dahiliyeci bana antibiyotik fln verirse kendi doktoruma görünmeden başlayamam ki içime sinmez. Başına gelen var mı benden başka?
Ben her ay sağlık ocağında yaptırıyorum kan idrar enfeksiyon çıkmıştı idrarda aile hekimim antibiyotik yazdı kullandım dr a sorma şansım yoktu bi hafta sora tekrar idrara bakıldı gecmis cok şükür
Normalde öyleleri de var ama bu öyle olan model değil emzigi kendinden. Mecbur bırakıyor yani bendr ağzına vermeyi düşünmüyorum kızımın. Ama hatira olarak saklarım. Emzik nedir ne degildir bilmiyorum yada guzel temizlenirse kullabilir mi onuda bilmiyorum ama steril gelmedi bana çok adi bi plastikte olabilir
Göbek bağı düşene kadar yıkamayı önermemişlerdi bize. Göbek bağının düşmesini yavaşlatıyormuş orasının nemli kalması. Oğlumun bağı 6. Günde düşmüştü. Sonra bol bol banyo yaptırdık.
Belki de :) daha tam anlayamıyorum eli ayağı başı poposu nerde ama sürekli bi yerden bişeyini çıkarıyo bugün de korktum valla ilk kez oldu bi de başka bişey daha oldu karnımın yan tarafından elini yada ayağını çıkardı avucumla tuttum resmen tomurcuk gibiydi sonra ben tutunca geri çekti yavrum
Çok geçmiş olsun benimde annemin bağırsağı 3 ay dışarda kalmıştı mümesiller bize poşetin değişimi konusunda bilgi vermişlerdi, bir şeylerin ilerlemeside umut vadedici bir şekilde bağırsak uyarıcı sinyal verdi ve ameliyatı hızlandı, sonucu da tez vakitte hayırlara çıksın inşallah
Bizede geldi bugun anlatti bakimini falan ben lohusayken bakamam esime diye annesinde kalcak onlar bakicak kameraya aldim anlatirken uygularken adam esimin sikintisi coktu bugun her tarafta diren takili damardan besliyolar mamayla enfeksiyon var vucudunda bizi zorlayan o aslinda umarim cabuk atlatir 3 ayda onunkinide sokarlar geri Rabbim kimseyi saglikla sinamasin
Bizede geldi bugun anlatti bakimini falan ben lohusayken bakamam esime diye annesinde kalcak onlar bakicak kameraya aldim anlatirken uygularken adam esimin sikintisi coktu bugun her tarafta diren takili damardan besliyolar mamayla enfeksiyon var vucudunda bizi zorlayan o aslinda umarim cabuk atlatir 3 ayda onunkinide sokarlar geri Rabbim kimseyi saglikla sinamasin
berroshh
Allah şifa versin en kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah eşini. Hayatta öyle zorluklar var ki işte başına gelen çeken biliyor. Çok zor senin için, Allah sana da güç versin, eski sağlıklı günlere dönün inşallah en yakın zamanda.
Hakikaten cok zor imtihanlar var benimki de oyle oldu Rabbim beterinden korusun kendimi dusunemez oldum hamileligimin son gunleri boyle bir uzuntuyle geciyor ama Allah kuvvet veriyor esim bir ciksa saglikla insallah hastaneden bir de saglikla dogurayim hersey hallolur insallah