Oyyy bak nasıl mukafatlandirdi seni Rabbim cok şükür sağlıkla huzurla al yavrunu kucağına bosbol sütun olsun emzir sisko yap amin

Teyzeleri biz geldik ve çok mutluyuz çünkü doktor kontrolumuz çok güzel gecti :) vee dolabımız geldi kuruldu, vee çok yakın arkadaşım kızıma hediye almıs süpriz çok sevindik çok beğendik kontrolumuz ve ilk nst miz de harika geçince bugun bizim günümüz sizlede paylaşayım bakın

Eklentiler

• IMG-20190724-WA0013.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20190724-WA0006.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 56
masaallah canım tospiklik devam mı

Devam teyzesi ve bizim sezaryan kesinleşti ağustosun son günleri yada eylul 1 2 en gec dedi. Çünkü bebeğin kilosuyla mümkün değil normal dedi. 3 kilo olmus tam ve 48 cm
masaallah canım
inşaallah sağlıkla huzurla al kucağına sezaryen miş
normalmiş

dolap şahane canım
emzik zinciri de çok hoş
benim bu zincirlerde anlamadığım kendi kullanmak istediğim marka ve model e uyum nasıl olucak

Ben her ay sağlık ocağında yaptırıyorum kan idrar enfeksiyon çıkmıştı idrarda aile hekimim antibiyotik yazdı kullandım dr a sorma şansım yoktu bi hafta sora tekrar idrara bakıldı gecmis cok şükür

dolap şahane canım
emzik zinciri de çok hoş
benim bu zincirlerde anlamadığım kendi kullanmak istediğim marka ve model e uyum nasıl olucak
Normalde öyleleri de var ama bu öyle olan model değil emzigi kendinden. Mecbur bırakıyor yani bendr ağzına vermeyi düşünmüyorum kızımın. Ama hatira olarak saklarım. Emzik nedir ne degildir bilmiyorum yada guzel temizlenirse kullabilir mi onuda bilmiyorum ama steril gelmedi bana çok adi bi plastikte olabilir

Devam teyzesi ve bizim sezaryan kesinleşti ağustosun son günleri yada eylul 1 2 en gec dedi. Çünkü bebeğin kilosuyla mümkün değil normal dedi. 3 kilo olmus tam ve 48 cm
Kaç gün önden gidiyor canım?

doğru hastanede şampuana gerek yok, orda yıkayıp veriyorlar bebeği
ama hergün duş alması lazım tabi göbek bağına dikkat ederek
Göbek bağı düşene kadar yıkamayı önermemişlerdi bize. Göbek bağının düşmesini yavaşlatıyormuş orasının nemli kalması. Oğlumun bağı 6. Günde düşmüştü. Sonra bol bol banyo yaptırdık.

Evet bazen kafa veya popo bir yaslıyor diğer taraf inik yasladığı yer göbeğimin yarısı fln kalkık duruyor

En iyisi her koşula hazırlıklı olmak lazım krem baktım fiyatida iyiymiş bende lansinoh lanolin var inşallah kolaylıkla atlatırız

İnşallah ablamın lanolinle acısını kesti kalkan kullandı , yara olmadı göğüs ucu küçük olanlar daha az yara oluyor sanırım
Ama benim öyle değil

Bizede geldi bugun anlatti bakimini falan ben lohusayken bakamam esime diye annesinde kalcak onlar bakicak kameraya aldim anlatirken uygularken adam esimin sikintisi coktu bugun her tarafta diren takili damardan besliyolar mamayla enfeksiyon var vucudunda bizi zorlayan o aslinda umarim cabuk atlatir 3 ayda onunkinide sokarlar geri Rabbim kimseyi saglikla sinamasin

Ay maşallah böyle devam etsin çok güzeller güle güle kullanın

Amin inşalah bu günler de geçecek inşallah

Hakikaten cok zor imtihanlar var benimki de oyle oldu Rabbim beterinden korusun kendimi dusunemez oldum hamileligimin son gunleri boyle bir uzuntuyle geciyor ama Allah kuvvet veriyor esim bir ciksa saglikla insallah hastaneden bir de saglikla dogurayim hersey hallolur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…