Ben mavi ağırlıklı aldım napiyim artık şansa
Bi tanıdığımız yeni doğum yaptı ona da hep erkek demişler herşeyi erkeğe göre almış ama kızı oldu kara kara düşünüyodu ben napacam bunları kıza nasıl kullancam diye :) bi de onun ilk değil iki tane daha kızı var tecrübeli olması lazımdı ama olacak olanın önüne geçilmiyor inşallah bizler öyle olmayız

Ay sur cok iyi o krem. Pamuk kapatma dursun oyle. Simdi nasil olsa emzirmiyorsun. Emziriken de ilik su ile kremi yikayip oyle emzireceksin. Benim favori meme catlak kremim o.

Bencede çok eşsiz ve özel duygular, ancak yaşayan bilir
bende bu haftasonu son işlerimi halledip artık tamamen kızıma odaklanıp onun için daha çok zaman ayırmak istiyorum
Karnımızdayken ilgileneceğimiz az bi zaman kaldı bakıyorum da gerçekten sayılı gün çabuk geçiyor daha dün gibiydi sanki mercimek kadarlardı şimdi herşeylerini hissediyoruz bazen çığlık attırıyo resmen ben olabildiğince onunla konuşmaya herşeyi anlatmaya çalışıyorum çok güzel bişey ya içinde bi canlı yetişiyor

Ay sur cok iyi o krem. Pamuk kapatma dursun oyle. Simdi nasil olsa emzirmiyorsun. Emziriken de ilik su ile kremi yikayip oyle emzireceksin. Benim favori meme catlak kremim o.
Dün sürmüştüm bugüne baya rahatlamış
Devam edeyim o zaman doğuma kadar

ne cok biliyorlar ya hep bu yorumlar yüzünden öykü yü ömer mi yaparız naparız diye düşündük dün aksam esimde hatta doktora nasıl söyleyebiliriz ki emin misin bi daha bak diye dedi
Ben yeterince sordum doktora adamı delirtmeden vazgeçtim artık Allah'tan bizim bi tane kız bi tane erkek ismimiz hazırdı en başından beri zorluk çekmeyiz heralde öyle bişey olursa ama olmasını istemem sağlıklı olsunlar da gerisi gelir

evet zaman su gibi gerçekten , valla şimdi öyle hareketler yapıyorki
bugün herzamankinden farklı bir yemek yedim, kaçamak yaptım yani , artık nasıl mutlu olduysam içerde dans etti hiç durmadı o dakikalar sonra duruldu
ben de mümkün olduğunca konuşup, şarkı ninni söylüyorum fakat, işlerim bitince sadece o olsun istiyorum. Ondan başka bişey düşünmek istemiyorum , inşallah buna vaktim kalır. hem okumayı yarım bıraktığım kitaplar da var , e işlerde bitmek üzere haftasonu kıyafetleri yerleşecek, valizi hazırlanacak. başka da iş kalmadı

Canım Allah anneciğine şifa versin inşallah en kısa zamanda zamanla annen de toparlar bak ne kadar azimliymiş

H honey bunch ve bizle aynı haftada olanlar,
bebek iyice aşağıya indi ve dün de bahsetmiştim sağ kasığa kramp giriyor diye, zaten bugünkü happymom yazısında da söylüyor. Fakat sağ kasığa giren kramp arttı sanki bebek iyice kasığa indi , meme altı baya boş kaldı. ve maşallah sürekli hareket halinde mesanaye baskı yapıyor artık daha da büyüdü sanırm bana minik geliyor ama 2 haftada nekadar büyüdü acaba, iyiki de 15 günde 1'e indi randevular
cumartesi gelsede randevuda görsem kızımı merak ediyorum

Selam kızlar Bi kaç gündür aksıkalrımda ve belimde ağrılar var adet ağrısı gibi gğn içinde iki üç kez tekrarlıyor ve birden akıntım geliyor yoğun kıvamlı korkmalımıyım

Benim karnım hala yukarda ama

Oh maşallah ben de herşeyini hazırladım sayılır ufak tefek kendi ihtiyaçlarım kaldı onlar da olur inşallah ben sürekli şarkısını dinletiyorum ona alıştı artık tepki veriyor dinleyince ritim tutuyo sanki

Selam kızlar Bi kaç gündür aksıkalrımda ve belimde ağrılar var adet ağrısı gibi gğn içinde iki üç kez tekrarlıyor ve birden akıntım geliyor yoğun kıvamlı korkmalımıyım
Bendede oluyor
Akıntım cok oldugu icin doktor fitil verdi
O biraz normale döndürdü

Bikaç gün isyan ettim kızım dur acıtıyorsun diye ama bigün bi durdu beni inanılma korkuttu o yüzden suanda istedigini yapsın yeterki hareket etsin modundayım :)
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz galiba benim de bi kere öyle oldu babasına söylüyodum telefonda kızın hiç durmuyo diye beni pişman etti söylediğime iki gün sesi çıkmadı anlıyolar bizi küsüyolar heralde aman hareketli olsunlar acıtsınlar zarar gelmez küçücük canları var zaten

Bir tane tek dozluk efervesan antibiyotik vermiş, bir de sistit ilacı günde üç tablet. Hamilelikte kullanılabilen antibiyotik yazıyorum dedi. Diğer ilacın içinde de hamileliğin son ayında kullanmayınız yazıyor. Kadın doğum doktoruma sorarım önce, onun da izinde olacağı tuttu. Akıntın varda ondan da böyle çıkmış olabilir dedi sonuçlar. Benim doktorum fitil veriyordu hep akıntım var deyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…